Προς το περιεχόμενο

Βιβλίο για Java

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Γνωρίζει κανείς κανένα καλό βιβλίο για Java το οποίο να είναι στα ελληνικά;

Δημοσ.

Φίλε καλησπέρα.Εγώ λόγο σχολής (πληροφορικής ΤΕΙ Αθήνας) έιχαμε βιβλίο τις Java 2 στα ελληνικά και μπορώ να πω πως κατα γενική ομολογία ήταν καλό.Αρκετή θεωρία βέβαια αλα δεν έβλαπσε ποτέ κανέναν.

ήταν συγγεκριμένα:

Laura Lemay & Rogers Gadenhead

Πλήρες Εγχειρίδιο της Java 2 Platform

εκδόσης Μ.Γκιούρδας

(περιλάμβάνεο και cd)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Και εγώ για μάθημα στη σχολή το θέλω.

Δημοσ.

Εάν έχεις βασικές γνώσεις προγραμματισμού θα σου πρότεινα το tutorial από την sun:

http://java.sun.com/docs/books/tutorial/

Στην σχολή μας είχαν δώσει το βιβλίο: Οδηγός της Java2 από Herbert Schildt

Αρκετά καλό και ευανάγνωστο βιβλίο

Δημοσ.

Φίλε μου κι εγώ ψαχνόμουν με βιβλία. Στη σχολή (ΤΕΙ Θεσσαλονίκης - Πληροφορική) μας έδωσαν αυτό που έχει κι ο DiAvOl. Εμένα προσωπικά δε μ' άρεσε.

Οπότε πήγα και πήρα το "Ο Επίσημος Οδηγός της Java", γραμμένο από άτομα της Sun. Καλό μου φαίνεται αν κι ακόμα το διαβάζω.

Ο καθηγητής μου πάντως είπε ότι το "Thinking in Java" του Eckel είναι το καλύτερο διδακτικό βιβλίο. Υπάρχει και σε free e-book οπότε αν το θες στείλε μου mail.

Δημοσ.

εγώ στη θέση σου θα αγόραζα αγγλικό βιβλίο πάντως...μερικοί όροι μεταφράζονται εντελώς λάθος στα ελληνικά βιβλία πληροφορικής/επικοινωνιών...

Wise_One, αυτό το βιβλίο που δίνουν τώρα στους καινούριους του τμήματος, πώς λέγεται?

μου είπαν οτι είναι πολύ καλο....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήρα δύο:Java προγραμματισμός των Deitel & Deitel και το Οδηγός της Java του Herbert Schildt.

Το ένα 1500 σελίδες και το άλλο 600.Άντε να τα διαβάσεις...:shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...