dragonios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Προσφατα απεκτησα ενα ndsl και προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω του ασυρματου ρουτερ που εχω αλλα δεν συνδεεται. αν γνωριζει καποιος θα ειναι μεγαλη βοηθεια.
zazaza Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 και εγώ έχω μια τέτοια απορία. μπορεί να προτείνει κανείς κανένα link όπου περιγράφεται όλη η διαδικασία;
ffseriespower Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Έχεις κάποια ασύρματη προστασία στο δίκτυο σου;
panosvlass Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δεν ειναι καμια σπουδαια διαδικασια. Βαλε ενα παιχνιδι που εχει WiFi πχ Pokemon Diamond Στις ρυθμισεις του WFC connection κανε αναζητηση δηλωσε το wep/wp2 αν εχεις βαλει στο δυκτιο σου και θα το βρει. Προσεξε μηπως εχεις βαλει στο ρουτερ σου να μην εμφανιζει το SSID γιατι τοτε δεν μπορει να το βρει το DS.
dragonios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 στο δικτυο εχω βαλει ασφαλεια wpa2, αλλα στο νιντεντο μου βγαζει επιλογη μονο για wep και οταν βαζω τον κωδικο δεν συνδεεται, μηπως το ndsl δεν υποστηριζει wpa;
insomniaK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δεν υποστηρίζει. wep και είσαι κο-μπλές
Plink Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 η καλύτερη λύση για απόλυτη συμβατότητα με τέτοιες συσκευές είναι να κάνεις mac address filtering στο ρούτερ σου..ώστε ακόμα και χωρίς wep να μην μπορεί να συνδεθούν άλλες συσκευές εκτός από αυτές που έχεις ορίσει...
dragonios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 \μαλλον θα παω σε wep. την mac adress πως την βρισκω σε καθε συσκευη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.