mike^^ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδια εχω την hd3870 και βαζω το crysis 1024x780 ολα στο high και μου παιζει με 40 frames αλλα ωρες ωρες κολλαει.Κανεις αλλος με την ιδια καρτα να μου πει συμπερασματα?
therock Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Κολλαει τι εννοεις?Εντελως ή σε φασικα με εντονη δραση?Το δευτερο ειναι εντελως λογικο,μιας και μιλαμε για το παιχνιδι με τις μεγαλυτερες απαιτησεις!
mike^^ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 φασικα με εντονη δραση.Επειδη εχω ακουσει οτι αλλοι το παιζουν πολλοι σταθερα και λεω μπας και ειναι καμια ρυθμιση που δεν ξερω.
panaathas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 its ok...και εμενα το ιδιο μου γινεται μερικες φορες...
Apoll Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Τί σύστημα έχεις; Μπάς και είναι σπασμένο το Crysis;
Ailuros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 φασικα με εντονη δραση.Επειδη εχω ακουσει οτι αλλοι το παιζουν πολλοι σταθερα και λεω μπας και ειναι καμια ρυθμιση που δεν ξερω. Το "σταθερά", "γρήγορα", "απροβλημάτιστα" και οποιοσδήποτε άλλος χαρακτηρισμός ανήκει καθαρά στην υποκειμενική θεώρηση της κατάστασης. Το δευτερο ειναι εντελως λογικο,μιας και μιλαμε για το παιχνιδι με τις μεγαλυτερες απαιτησεις! Στην ουσία είναι το παιχνίδι με την μεγαλύτερη δυνατή σπατάλη πόρων.
cd2matheos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ενταξει βαλε και κατι στο medium δεν θα χασεις δα και κατι σημαντικο εγω το τελειωσα στα 1680χ1050 με ολα στο medium με μια χ2600χτ η αληθεια βεβαια ειναι οτι στο τελος χρειαστηκε να ριξω την αναλυση ακομη και στα 1024χ768 ....και σιγα το παιχνιδι ρε παιδια πολυς ντορος για το τιποτα....το cod 4 χιλιομετρα ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 medium με high οι διαφορές είναι μεγάλες... high με very high δεν είκαι και τόσο... ναι και το cod4 είναι χιλιόμετρα μικρότερο σε διάρκεια
Sadman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ενταξει βαλε και κατι στο medium δεν θα χασεις δα και κατι σημαντικοεγω το τελειωσα στα 1680χ1050 με ολα στο medium με μια χ2600χτ η αληθεια βεβαια ειναι οτι στο τελος χρειαστηκε να ριξω την αναλυση ακομη και στα 1024χ768 ....και σιγα το παιχνιδι ρε παιδια πολυς ντορος για το τιποτα....το cod 4 χιλιομετρα ΚΑΛΥΤΕΡΟ. οπως θα ελεγε και καποιος ss or it didnt happen. Και με ποσα fps παρακαλω αν λεγονται? Και χιλιομετρα πιο ελαφρυ,μικρο και κατι ψιλολεπτομεριες. Στα γραφηκα εχει τερασστια διαφορα το medium μ high και cery high(σε ολα τα games).
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Καλά για το πιο είναι καλύτερο είναι υποκειμενικό. Αλλά θεωρώ ότι παιχνίδι έχει ναι μεν πολύ καλά γραφικά, αλλά νομίζω ότι αν ήθελαν το έκαναν πιο ελαφρύ. Τις τεχνικές δεν τις ξέρω γιατί αν τις ήξερα θα δούλευα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.