Προς το περιεχόμενο

Downgrade Windows Vista????

nhatzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό, αγόρασα πριν κανένα τετράμηνο ένα laptop acer 5610 με εγκατεστημένα Windows Vista. Ενώ τα πλήρωσα μέσα δεν υπήρχε κάποιο cdaki του λογισμικού. Επειδή δεν θα έλεγα ότι με εξυπηρετούν θέλω να κάνω downgrade από Vista σε Windows XP. Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου το πει, γιατί μου έχει σπάσει τα νέυρα!!!

Α) πως μπορώ να κάνω format σε Windows Vista?

B) πως μπορώ να κάνω downgrade από vista se xp?

Γ) Τι επιπτώσεις έχει το downgrade από vista se xp σε σχέση με τα προγράμματα ή με

τους drivers?

Δημοσ.

Αρχικά δύσκολα θα βρείς drivers,έπειτα η ετιαρεία δεν δίνει δισκάκι δυστυχώς σε σχέση με τις υπόλοιπες και για μένα κάνε ένα back up προτου αποφασίσεις να αλλάξεις λειτουργικό σύστημα για παν ενδεχόμενο..

Δημοσ.
Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό, αγόρασα πριν κανένα τετράμηνο ένα laptop acer 5610 με εγκατεστημένα Windows Vista. Ενώ τα πλήρωσα μέσα δεν υπήρχε κάποιο cdaki του λογισμικού. Επειδή δεν θα έλεγα ότι με εξυπηρετούν θέλω να κάνω downgrade από Vista σε Windows XP. Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου το πει, γιατί μου έχει σπάσει τα νέυρα!!!

Α) πως μπορώ να κάνω format σε Windows Vista?

B) πως μπορώ να κάνω downgrade από vista se xp?

Γ) Τι επιπτώσεις έχει το downgrade από vista se xp σε σχέση με τα προγράμματα ή με

τους drivers?

Downgrade γινεται μονο format και κατα συνεπεια σβησιμο του προηγουμενου λειτουργικού, δηλαδή των vista.

Ψαξε λιγο στο forum-φορητοι υπολογιστες και θα βρεις αρκετα πραγματα για το θεμα που σε απασχολει (να μη λεμε και εμεις τα ιδια και τα ιδια)

Δημοσ.

zevage αν και πριν ανοιξω τετοι θεμα μπηκα πρωτα στο forum - φορητοι υπολογιστες αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι, αλλα εχει ενδιαφεροντα πραγματα. καλως παιδια ευχαριστω θα το ψαξω

Δημοσ.

Τι μητρική/chipset έχει ο φορητός;

Το downgrade είναι απλή υπόθεση τελικά. Κατάφερα και έβαλα στο Acer 9813 τα XP PRO 64 (αυθεντικά) χωρίς κανένα πρόβλημα. Και το μηχανάκι πετάει....

Αν έχω χρόνο αργότερα απόψε ή αύριο μπορώ να γράψω άρθρο σχετικά, και αν θέλουν οι moderators να γίνει sticky στο forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...