GnG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Σίγουρο δεν είναι τίποτα.Ούτε οι αριθμοί είναι κάτι σίγουρο.Για να είσαι απόλυτα σίγουρος πρέπει να ανοίξεις και να δείς τι λέει πίσω απο το panel.Επειδή το έκανα ,δεν είναι τίποτα.7 βίδες όλες και όλες.
Chaos3X Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Πρίν την αγορά λέμε! (Αν υπάρχει τρόπος) Μετά κλάψτα Χαράλαμπε...
GnG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Πρίν την αγορά λέμε! (Αν υπάρχει τρόπος)Μετά κλάψτα Χαράλαμπε... Εξήγησε την κατάσταση στο κατάστημα και πες οτι πριν την αγοράσω θέλω να την ανοίξω.Αν τα καταφέρεις τσεκάρεις service menu.Αυτό έχεις περισσότερες πιθανότητες να το καταφέρεις σε μαγαζιά της γειτονιάς που λέμε και όχι σε αλυσίδες τύπου πλαίσιο,multirama ,εκτός και αν έχεις κάποιον γνωστό σε κάποιο κατάστημα.Άλλος τρόπος δεν νομίζω να υπάρχει.
Chaos3X Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 :( :( Τελικά με βλέπω χωρίς οθόνη...
sa3rdna Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Έβαλες brightness και το contrast στο 0 πριν πατήσεις για 5 sec? ναι, φίλε μου τα έβαλα και τα δύο στο μηδέν αλλά το μόνο που έκανε η οθόνη ήταν να κλειδώνει το menu όπως αναφέρω και παραπάνω. είπαμε δεν ξέρω να εμφανίσω το menu αλλά δεν είμαι και χθεσινός , μπορώ να ακολουθήσω τις οδηγίες που δίνει κάποιος :mrgreen:.
asderis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 ναι, φίλε μου τα έβαλα και τα δύο στο μηδέν αλλά το μόνο που έκανε η οθόνη ήταν να κλειδώνει το menu όπως αναφέρω και παραπάνω.είπαμε δεν ξέρω να εμφανίσω το menu αλλά δεν είμαι και χθεσινός , μπορώ να ακολουθήσω τις οδηγίες που δίνει κάποιος :mrgreen:. Οταν θα εισαι εδω κρατα πατημενο το κουμπι source
Chaos3X Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο! Έκανα ότι είπες και να τα αποτελέσματα που πήρα: Servie Function Monitor On Time: 1Hr Panel Ch. No: 0 On Time : 1Hr Cycle : 13 Auto Auto : On Pixel Shift : Off Country : English Scaler-MCU : Genesis Version : M-ME22W0BAA-1002 Checksum : 87AA Με βάση αυτό που είπες για τον 9ψήφιο αριθμό έχω το s panel, ε? Επίσης στις άλλες επιλογές του κρυφού μενού μήπως ξέρεις αν χρειάζεται να αλλάξω κάτι? Σημείωση: Εγώ δεν βρήκα τρόπο να βγώ απ'το κρυφό μενού και έτσι έκλεισα και ξανάνοιξα το μόνιτορ. αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας το παραθέσει. Thanks a lot asderis!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.