mithrid Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 προ 3μηνων εκανα παραπονο στη Δεη για αυξημενο λογαριασμο ρευματος σε σχεση με τον συνηθη κατα..60ε!ηρθε καποιος τεχνικος οσο ελειπα και ανεφερε στην υπηρεσια οτι υπηρξε λαθος μετρηση,οποτε κ μου εκαναν μειωση κατα 14ε.μου ηρθε ο εναντι προ ημερων σε σχεση με προηγουμενους αυξημενος κατα 25-30ε,χωρις να υπαρχει μεταβολη καταναλωσης απο την οικογενεια σε σχεση με παλιοτερους?και εγγενετο τα ερωτηματα: -μηπως με δουλευει η δεη και μου προσθεσε οσα μου αφαιρεσε 'δηθεν'?ή εχει αυξηθει πραγματικα η τιμη της kw? -το ρολοι ειναι παλιο μοντελο με κατι περιστροφικα ρολογακια μεσα του.μηπως μπορει να μου πεις καποιος πως κανω την μετρηση σε αυτου του ειδους τα ρολογια?
MyLord Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Ναι, ανέβηκαν οι τιμές... Όσον αφορά τον μετρητή απλά διαβάζεις τα νούμερα που γράφει το κάθε ρολογάκι και τα γράφεις σε ένα χαρτί. Στο τέλος θα έχεις το αποτέλεσμα. Δλδ αν ο πρώτος δείκτης είναι μεταξύ 2 και 3 γράφεις 2 και ο δεύτερος είναι μεταξύ 3 και 4 γράφεις 3 κι ο τρίτος μεταξύ 4 και 5 γράφεις 4 και πάει λέγοντας. Στο τέλος θα έχεις το αποτέλεσμα (στην περίπτωση μας 234) PS: Ένας δείκτης που είναι από κάτω κι αν θυμάμαι καλά είναι διαφορετικού χρώματος είναι τα δέκατα της kwh οπότε δεν τον μετράς.
olatalefta Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 απ οτι καταλαβα σε ενα πρωινο που ειχαν παρομοιο θεμα κ ειχαν ενας της δευ εκει...ψιλοχυμα ειναι η κατασταση. αν μπορεις να μετρας τον μετρητη μονος σου καθε φορα που ερχετε νεος λογαριασμος κ να τους ειδοποιεις οτι σε κλεβουν θα το δεχτουν
frenzy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 οι τιμές έχουν ανέβει. Εγώ που πλήρωνα 400 έναντι τέτοια εποχή φέτος έδωσα 450. Το θέμα είναι πως στο έναντι δε μετράνε και σου βάζουν μέση προηγούμενη κατανάλωση. Στον εκκαθαριστικό όμως που μετράνε υποτίθεται, επειδή αναθέτουν τις μετρήσεις εκτός ΔΕΗ πάλι δε μετράνε με αποτέλεσμα να σου έρχεται είτε ένα μεγάλο μπουγιουρντί χωρίς κατανάλωση, ή 2-3 μικροί κι ένας μεγάλος στο τέλος που πράγματι ήρθαν και μέτρησαν. Asshotel!
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 οι τιμές έχουν ανέβει. Εγώ που πλήρωνα 400 έναντι τέτοια εποχή φέτος έδωσα 450. Το θέμα είναι πως στο έναντι δε μετράνε και σου βάζουν μέση προηγούμενη κατανάλωση. Στον εκκαθαριστικό όμως που μετράνε υποτίθεται, επειδή αναθέτουν τις μετρήσεις εκτός ΔΕΗ πάλι δε μετράνε με αποτέλεσμα να σου έρχεται είτε ένα μεγάλο μπουγιουρντί χωρίς κατανάλωση, ή 2-3 μικροί κι ένας μεγάλος στο τέλος που πράγματι ήρθαν και μέτρησαν. Asshotel! Πως τα κατάφερες ρε συ?! Βίλα έχεις και καις τόσο ρεύμα? Ή κανα PC με τριπλό SLI και 4πύρηνο στα 4,5?
frenzy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξέρω αλλά είναι κάτι τύποι κάτω από το σπίτι κάθε μέρα και φωνάζουν και με βρίζουν.... Green piss(όνομα κι αυτό) λέγονται νομίζω...
mithrid Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη δεν μπορω να παραπονεθω για τον εναντι(επειδη δεν υπαρχουν μετρησεις)?αν το παμε ετσι τους πληρωνουμε ρουσφετι?κατι δεν καταλαβαινω φαινεται...
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξέρω αλλά είναι κάτι τύποι κάτω από το σπίτι κάθε μέρα και φωνάζουν και με βρίζουν.... Green piss(όνομα κι αυτό) λέγονται νομίζω... Σ'έχουν φακελομένο...
frenzy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Διορθωνονται στον επόμενο (εκκαθαριστικό). Αν έχεις κάψει 200 κι έχεις πληρώσει 300 σου χρωστάνε 100. Αλλιώς αφαιρούνται όσα έχεις δώσει και σου ζητάνε το υπόλοιπο. Γι' αυτό λέγεται εκκαθαριστικός. Παππού μ' αρέσει που με πιάνεις
mithrid Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη τους δινω προκαταβολη 1λογαριασμο,αλλιως θα τραβαγα τα μαλλια μου αν ερχοταν 1κ μονο λογαριασμος..καλο ακουγεται,αλλα μετα απο 2μηνες που θα ερθει ο επομενος(εκκαθαριστικος) οι kw ειναι μετρημενες για 4-5μηνες..σωστα?δηλαδη πληρωνουμε μεγαλυτερο ογκο καταναλωσης αποτι αν ερχοτεν καθε 3μηνο απλα.αν κανω λαθος ενημερωστε με..μεχρι τοτε,παω να ριξω μια ματια στον μετρητη με τα κυκλακια.εν τω μεταξυ μονο ο δικος μου ειναι παλιος.ολοι οι υπολοιποι ειναι με αριθμους..τους μετρητες τους αλλαζει η δεη?
frenzy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Θεωρητικά τα ίδια πληρώνεις. Πρακτικά πάλι τα ίδια πληρώνεις αλλά με μεγαλύτερες διακυμάνσεις στη διάρκεια του τετραμήνου ή και εξαμήνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.