Προς το περιεχόμενο

Να πάρω ram ή όχι;

mental07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 1 pc 2 χρονια κ σκεφτομαι μηπως παρω άλλα 1 ή 2 gb ram.σιγουρα χρειαζομαι νεα cpu,3d card,motherbord..αλλά δεν εχω τωρα λεφτα κ περιμενω να βγουν και οι νεες nvidia.8ελω να ρωτησω αν αξιζει να παρω τωρα μνημες ,αν θα βλεπω διαφορα απο τωρα και αν αυτες που θα παρω θα μπορω να τις χρησιμοποιησω και σε αναβαθμισμενο pc.τωρα κυριως παιχνιδια παιζω,internet,ταινιες.εχω m/b Albatron K8X980 Pro και 2 μνημες

Transcend (512 MB PC3200 DDR SDRAM)

εχω δει αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554002

θα δουλευουν σε μενα και μαζι με αυτες που εχω?για περιπου τετοια τιμη υπολογιζω.

Δημοσ.

Αν η μητρική σου είναι η Albatron K8X890 Pro, όχι δε θα κάνουν. Θες DDR μνήμες όχι DDR2.

Ναι, με 1GB ακόμα θα έβλεπες κάποια διαφορά αλλά δε θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις στο επόμενο pc σου.

Δημοσ.

Πολύ καλή είναι αυτή που βρήκες και σου κάνει σίγουρα βάσει των προδιαγραφών που έδωσες.Η Kingston είναι από τις καλύτερες εταιρίες για ram.

Δημοσ.

ωραια ευχαριστω για τη βοηθεια.αν παρω αυτη,μπορω να τη βαλω σε οποια υποδοχη ναναι κ θα χρειαστουν τιποτα ρυθμισεις,bios klp?

Δημοσ.

Δεν χρειάζονται τπτ ρυθμίσεις..Σε όποια υποδοχή και να τη βάλεις είσαι οκ..Αν θέλεις dual channel και έχει 4 slots η μητρική σου θα πρέπει να το βάλεις στην αντίθετη ομάδα από αυτήν που έχεις ήδη τη ραμ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...