Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 τα λάπτοπ acer συγκεντρώνουν την καλύτερη αναλογία επιδόσεων - τιμής. (εξαιρώ τα turbo-x που δε θεωρώ λάπτοπ από εμπειρίες φίλων!) εγώ έχω πάρει τρία για τα αδέρφια μου και πάνω που θα έλεγα ότι έμεινα απολύτως ικανοποιημένος κάηκε το ένα, 500 ευρώ ζητάνε για επισκευή/αντικατάσταση (δεν διευκρινίστηκε από τους απαράδεκτους πωλητές-σέρβις)!!Η μητρική του κάηκε δηλαδή και το διευκρινίζω γιατί τον ίδιο καιρό καήκε επίσης η μητρική από το vaio ενός συνεργάτη και το ibm thinkpad ενός φίλου! Για να μην πολυλογούμε πιστέυω ότι είναι ρίσκο ό,τι και να πάρεις, οπότε θα διάλεγα αυτό που μπορώ να αναβαθμίσω την εγγύηση με κάποια επιπλέον χρήματα για καναδυό χρόνια ακόμα για να είμαι καλύμμενος! Επίσης, επειδή η ΔΕΗ κάνει τα δικά της πάρε και ένα σταθεροποιητή τάσης για φορητούς, θέλει ψάξιμο, εγώ πήρα ένα APC (~21 ευρώ) που μέτρησα κιόλας σε ειδική διάταξη και μέχρι στιγμής μπορώ να παρατηρήσω ότι έχει ρίξει αρκετά τη θερμοκρασία του τροφοδοτικού του λάπτοπ μου!!
TurboJugend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Σαν να λέμε δλδ ότι η acer έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης ;
ar00008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Κ γω acer aspire 9112WLMi έχω εδώ και 2-3 χρόνια κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Λειτουργώ βαριά σχεδιαστικά προγράμματα αλλά (φτού φτού!) δεν είχα κάποιο prob εκτός από μικρές καθυστερήσεις μερικές φορές στο rendering ή export μεγάλων αρχείων κ ενώ λειτουργούσαν 2-3 προγράμματα μαζί (περισσότερο θέμα RAM είναι αυτό). Για το service έχω ακούσει απλά ότι δεν ανοίγεται εδώ το laptop κ στέλνεται στο εξωτερικό - πράγμα αρνητικό αφού λογικά καθυστερεί την όλη διαδικασία. Προσωπική εμπειρία του service δεν έχω - κ εύχομαι να μην έχω..
LuxJaja Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 acer aspire 7520G και είμαι πολύ ευχαριστημένος. ο πατέρας μου και η φίλη μου έχουν το acer ferrari 4005 και είναι επίσης ευχαριστημένοι. μόνο για το service της Αλμάν έχω να πω άσχημα λόγια που είναι απαράδεκτη και αυτό είναι από τα θετικά της. μπορώ να πω πολύ χειρότερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Σαν να λέμε δλδ ότι η acer έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης ; Δε θα έλεγα ότι έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης! Είμαι σίγουρος ότι όποια μάρκα λάπτοπ και αν θέσεις στο post θα ακούσεις τα ίδια σχόλια! Δε ξέρω εάν υπάρχουν αξιόπιστα στατιστικά δεδομένα που να δείχνουν ποια λάπτοπ αστοχούν πιο πολύ, κυρίως γιατί αυτοί των οποίων το λάπτοπ χάλασε το έχουν πάρει βαρέως και το φωνάζουν (και με το δίκιο τους!) ενώ αυτοί των οποίων δουλεύει ακόμα δεν ασχολούνται αλλά μόνο προσεύχονται να μη συμβεί και σε αυτούς Αν προσθέσεις δε και αυτούς που όποιο λάπτοπ και να πιάσουν στα χέρια τους θα το καταστρέψουν, τότε πανε όλα τα στατιστικά στο βρόντο... Πάντως εάν θέλουν οι moderators ας κάνουν μια δημοσκόπηση εντός του site για τις μάρκες λάπτοπ και τις αστοχίες σε στυλ: μάρκα / δουλεύει / επισκευή / χάλασε ή οτιδήποτε άλλο...είμαι περίεργος να μάθω
giannis thes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 εγω εχω το 1652 του εχω κανει πολλα σαν αυτοδιδακτος και ακομη δουλευει
joulisg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Είμαι κάτοχος ενός ACER Aspire 1692WLMi εδώ και 3 σχεδόν χρόνια. Το χρησιμοποιώ σαν βασικό υπολογιστή. Λειτουργεί καθημερινά τουλάχιστον ένα 6άωρο έως και όλο το 24ωρο και με video editing. Λίγο πριν λήξει η ετήσια εγγύηση, καθαρά από ανοησία μου σε flash update του bios καταστράφηκε η μητρική. Το πήγα στην MDI-ACER service στη Γιαννιτσών (Θεσσαλονίκη) με τις χειρότερες σκέψεις, καθώς τότε οι εταιρείες που είχαν αναλάβει το service της ACER στην Ελλάδα ήταν απαράδεκτες. Η MDI σε τρεις εργάσιμες μου παρέδωσαν το laptop με νέα μητρική. Πριν κανά μήνα το Μatsita (panasonic) dvd-rw του, που αποδείχτηκε προβληματικό από ότι διάβασα και σε άλλα forums δεν αναγνώριζε για εγγραφή dvd παρά μόνο μια συγκεκριμένη μάρκα. Με μια αναβάθμιση που έκανα πριν 1 1/2 χρόνο (1GB ram, 120GB HDD στις 5.400 στρ.) και πρόσφατα ένα NEC dvd-rw και με συντήρηση κάθε 6μηνο περίπου (άνοιγμα - καθάρισμα και SILVER-5 στον επεξεργαστή) το μηχάνημα έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω. Πάντως τελικά όλα είναι θέμα σωστής χρήσης - συντήρησης αλλά και τύχης. Αυτό που μ'εχει εντυπωσιάσει η ACER είναι η υποστήριξη στο site της, όσον αφορά drivers και software updates ακόμα και σε ¨παλιά¨ μοντέλα. Προσωπικά ACER και ΤΟSHIBA είναι οι δύο εταιρείες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου σε φορητούς.
joulisg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Και κάτι ακόμα. Μην κολλάτε σε κάποιες εταιρείες επειδή έχει πέσει πολύ promotion και διαφήμιση. Δείτε πρώτα τι απαιτήσεις έχετε από ένα laptop και ρωτήστε χρήστες να σας πουν τις εμπειρίες τους από το δικό τους. Ποτέ μην εμπιστεύεστε τους πωλητές. Είναι ελάχιστοι αυτοί που πραγματικά θα ενδιαφερθούν. Και πάντα αγορά laptop με κάρτα γραφικών (όχι shared memory υποσύστημα).
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 To 2004 που τελειωσαμε το σχολειο πηραμε απο την παρεα μας 4 ατομα λαπτοπ. Οι 2 πηραμε acer2023wlmi και οι αλλοι δυο fujitsu-siemens, amilo1640 το ενα, το αλλο δεν θυμαμαι. Οι 2 με τα acer τα εχουμε ακομα, λειτουργουν 15ωρες τη μερα χαλαρα και πριν κανενα χρονο περνουσαν βδομαδες χωρις να κλεισουν. Το 1640 καηκε η μητρικη, το αλλο αλλαχτηκε αφου υπερθερμενοταν και εκλεινε συνεχεια. ACER FTW!!!!
skoudis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Το 2004 οχι το 2008! Να πατε να παρετε τωρα acer και μαζι δωρο ενα πακετο σακουλες σκουπιδιων γιατι τη μια θα την χρησιμοποιησετε σιγουρα. HP COMPAQ FOR EVER
poscaman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Το 2004 οχι το 2008! Να πατε να παρετε τωρα acer και μαζι δωρο ενα πακετοσακουλες σκουπιδιων γιατι τη μια θα την χρησιμοποιησετε σιγουρα. HP COMPAQ FOR EVER ελα τωρα...ποσα σου δινουν?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Το 2004 οχι το 2008! Να πατε να παρετε τωρα acer και μαζι δωρο ενα πακετοσακουλες σκουπιδιων γιατι τη μια θα την χρησιμοποιησετε σιγουρα. HP COMPAQ FOR EVER 4χρονακια λιωσιμο ομως δεν ειναι και λιγο. Οι fujitsu-siemens δλδ τοτε δεν ηταν καλοι? 2χιλιαρικακια τοτε ειχαμε σκασει για το μηχανημα, μονο κατι vaio ηταν ακριβοτερα! Οσο για το 2008 δεν σκοπευω να παρω λαπτοπ, γιατι πολυ απλα αυτο που εχω δε μασαει μια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.