SaKakis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 περιεργος ειμαι.... γιατι θελω να παρω εναν acer με 3 χρονια εγγυηση και ακουω πολλα...
argiris77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 η ζυγαριά θα κλείνει προς τους μη ευχαριστημένους....
ApSiMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους δυσαρεστημένους από την Acer και στους δυσαρεστημένους από το service της Acer στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι θα σου πουν ότι είναι δυσαρεστημένοι από το service. Εγώ προσωπικά έχω 3 φίλους με Acer (5,3,3 χρόνια κατοχής αντίστοιχα) που τα laptop τους έχουν βγει σκυλιά....Πραγματικά σκυλιά!!! (=καταπληκτικά...)
freedubus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Εγώ έχω εναν acer aspire 1703 από το 2004 και του έπινα κάθε μέρα το αίμα με καλαμάκι επί 4 χρόνια, κυριολεκτικά το ξέσκιζα το μηχάνημα, παιχνίδια, ανοιχτό για μέρες καλοκαίρι με καύσωνα να κατεβάζει κλπ. Ποτέ δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα! Και μετά απ' όοοολα αυτά το μόνο που έπαθε πριν λίγες μέρες ήταν να μου χαλάσει το inverter της οθόνης.... ΣΚΥΛΟΣ το μηχάνημα...
poscaman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 1)υπαρχει το search στο ινσομνια και 2)υπαρχει αυτο το θεμα στο οποιο μπορεις να βρεις πολλες και ενδιαφερουσες απαντησεις
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 περιεργος ειμαι.... γιατι θελω να παρω εναν acer με 3 χρονια εγγυηση και ακουω πολλα... ακους πολλα ως προιον η ως σερβις?
SaKakis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 και για τα δυο ακουω, και για το κακο σερβις και για τα χαμιλης ποιοτητας λαπτοπ
TurboJugend Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Η acer καλύπτει το κάτω μέρος της αγοράς από θέμα ποιότητας, εξ' ου και οι τιμές, οπότε το μόνο θέμα είναι το service . Αν νιώθεις τυχερός όλα καλά
aghahowa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη ενοειται οτι αργουν να τα φτιαξουν η οτι δεν τα φτιαχνουν καθολου?
SaKakis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 καλα, να εισαι μεσα στην εγγυηση και να σου πουν δεν στο φτιαχνω δεν παιζει, γιατι μπορεις να τους πας μεσα... απλα αργουν , η αν εισαι εκτος εγγυησης και πας να στο φτιαξουν πολυ απλα θα σου πιασουν τον κολο, γιαυτο πολλες φορες αξιζει να αγορασεις καινουριο, παρα να το επισκευασεις
aghahowa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη εγω που ειχα βαλει στο ματι αυτο εδω κλικ που εχει μονο 1 χρονο εγγυηση να μην το κανω?
disqualified Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη εγω που ειχα βαλει στο ματι αυτο εδω κλικπου εχει μονο 1 χρονο εγγυηση να μην το κανω? παρτο αλλα αγορασε και επεκταση εγγυησης
disqualified Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 καλα, να εισαι μεσα στην εγγυηση και να σου πουν δεν στο φτιαχνω δεν παιζει, γιατι μπορεις να τους πας μεσα... απλα αργουν , η αν εισαι εκτος εγγυησης και πας να στο φτιαξουν πολυ απλα θα σου πιασουν τον κολο, γιαυτο πολλες φορες αξιζει να αγορασεις καινουριο, παρα να το επισκευασεις το οτι θα σου πιασουν τον κωλο ισχυει για ολες τις εταιριες και οχι μονο για acer
TurboJugend Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 ^^ +1 ειδικά για laptops, είναι και θέμα κατασκευής.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Εγω εχω το Acer 2023WLMi απο το 2004 ως βασικο υπολογιστη. Πριν απο αυτο δεν ειχα αλλον υπολογιστη και ουτε τωρα εχω. Ειναι ο πρωτος μου υπολογιστης, τον εχω 3,5 χρονια, καθε μερα ολη μερα ανοιχτος. Τον κουβαλαω συνεχεια μαζι μου. Παιχνιδια, download (ειχα φυγει για Πατρα αποκριες και τον ειχα αφησει να κατεβαζει), κλπ. Εχει περασει οτι θες μαζι μου και δεν εχει παθει τπτ. Ειχα σκασει 2011? τοτε για να τον παρω αλλα τα εχει βγαλει τα λευτα του και με το παραπανω. Δεν εχει παθει ποτε του τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.