Dklearhos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα μέσω του easybcd και του grub αυτό που κατάφερα ήταν να καταστρέψω το mbr των xp. Αυτό που θέλω να πετύχω είναι να φορτώνει ο grub και στις επιλογές να μου έχει linux, xp, vista. Στην χειρότερη θα ήθελα να πετύχω triple boot με επιλογές του grub: linux και vista και τα xp να φορτώνουν μέσα από τον bootloader των vista. Πως στα κομμάτια να το κάνω αυτό? Ένα προβλημα που μου δημιουργήθηκε είναι ότι το cd των xp δεν μου δίνουν τη δυνατότητα repair για να επανφέρω τον mbr. Προς το παρόν βολεύω με to bootcd supergrub που μου δίνει τη δυνατότητα να bootαρω ολόκληρα παρτίτιον. Υ.Γ: Αλήθεια ο grub υποστηρίζει εκκίνηση από ολόκληρα partition? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valemon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μπες στο ubuntu, άνοιξε το terminal και >fdisk -l cat /etc/fstab cat /boot/grub/menu.lst Απο το super grub παντως μπορείς να επαναφέρεις τον grub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Αν θες παίζει και το αντίθετο, από τον boot manager των Vista να επιλέγεις Vista, XP ή Linux. Google: grub4dos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδια. τελικά μετά από πολύ ψάξιμο τα κατάφερα. thanks anyway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Πόσταρε και τη λύση σου,μπόρει να φανεί και σε άλλους χρήσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.