me27yo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ, ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ Ν76 ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ FLASH VIDEOS. ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ?? ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD FLASH GAMES ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ? EYXAΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
andr3as Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Ο Flash player είναι ενσωματωμένος (προεγκατεστημένος στο λειτουργικό), άρα μπορείς τα αρχεία να τα ανοίγεις απευθείας όπως και τα αρχεία μουσικής. ΝΑΙ μπορείς να παίξεις flash games στο κινητό σου.
me27yo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ?ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΤΑ FLASH GAMES ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ε?
andr3as Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασες το ίδιο το αρχείο να το ανοίξεις απευθείας (όχι μέσα από το πρόγραμμα). Εκτός απ'αυτό όταν ανοίγεις το πρόγραμμα και πας να ψάξεις το αρχείο ποιους φάκειλους σου βγάζει? Σ'αυτούς θα το αποθηκεύσεις!!! Τα FLASH GAMES δεν χρειάζονται εγκατάσταση απ'όσο ξέρω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.