Erazer_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 εχω το εξης προβλημα σε ουμπουντου 7.10 εχω εγκατεστημενο κδε 3.5 και κομπιζ και δεν μπορω να μετακηνισω τα παραθυρα μενουν στν ιδια θεση.επισης εχω κδε 4 και εχει εξαφανιστει η κατω μπαρα.τι μπορω να κανω να την ξαναεμφανισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Τα παράθυρα που δεν μπορείς να μετακινήσεις έχουν μπάρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erazer_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 την πανω πανω μπαρα οχι/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Πάτα alt+f2 και δώσε compiz Ξαναπάτα μετά και δώσε emerald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erazer_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 δεν αλαξε τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 εχεις εγκαταστησει το emerald ? αμα δωσεις αυτο τι λέει ; >kde-window-decorator --replace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 H πάτα alt+f2 και δώσε kwin --replace τώρα μια και θα σταματήσει το compiz δες μέσω synaptic αν έχεις εγκαταστήσει το emerald. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.