Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια και λετε για την καλυβα, εκτος απο τον πατερα του τζακ, υπαρχει ενας ακομη. ειδατε την μυτη του, τεραστια, σαν τερας και το το στομα του δεν μου φαινεται κανονικο, καποια παραμορφωση εχει και αυτο. καντε ενα pause σε αυτο το frame. δεν πρεπει να ειναι το τζαμι που ειναι μπροστα. Η μυτη του φθανει εως την μεση του ματιου του. Για να μην σας πω για το υψος του κεφαλιου του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

καταρχάς το οτι αναφέρονται απο τα μίντια ως οι oceanic six δεν σημαίνει οτι επέστρεψαν μόνο αυτοί... Άς πουμε η Κέιτ άνετα θα μπορουσε να μην συμπεριλαμβάνεται στους έξι, μια και ήταν καταζητούμενη...είναι λογίκο να προτιμάει να θεωρείται νεκρή

φυσικά καταπληκτικό επεισόδιο!!

αλλα,

1)τι θέλουν τον Ben?επίσης η φωτό μάλλον έχει τραβηχτεί εκτος νησιού το οποιο αποδεικνύει ότι ο Ben έχει φύγει από το νησί και έχει επιστρέψει

2)γίνετε να μην ξέρει ο Ben για τον μαύρο καπνό?δεν νομίζω....

3)η πρόβλεψη μου:ο "άνθρωπος" του Ben είναι ο Dun(έτσι δη τον λένε τον φυσικό?)

4)για εμενα από τις πιο κορυφαίες σκηνές ήταν αυτή με την Carlot όταν βρίσκει την πολική αρκούδα,πραγματικά έμεινα:shock::shock:

5)ψιλομαλακια αυτό με το ελικόπτερο,μονο που δεν γυάλιζε κατά τα αλλα ήταν σαν να ήταν τις κούτας:P

6)ρε παιδιά αυτός ο εγγονός τις μαύρης που και καλά πήγε ο Miles να διώξει το φάντασμα ποιος ήταν?για να μας δείχνει την φωτό κάποιο ρολο παίζει

φυσικά καταπληκτικό επεισόδιο!!

αλλα,

1)τι θέλουν τον Ben?επίσης η φωτό μάλλον έχει τραβηχτεί εκτος νησιού το οποιο αποδεικνύει ότι ο Ben έχει φύγει από το νησί και έχει επιστρέψει

2)γίνετε να μην ξέρει ο Ben για τον μαύρο καπνό?δεν νομίζω....

3)η πρόβλεψη μου:ο "άνθρωπος" του Ben είναι ο Dun(έτσι δη τον λένε τον φυσικό?)

4)για εμενα από τις πιο κορυφαίες σκηνές ήταν αυτή με την Carlot όταν βρίσκει την πολική αρκούδα,πραγματικά έμεινα:shock::shock:

5)ψιλομαλακια αυτό με το ελικόπτερο,μονο που δεν γυάλιζε κατά τα αλλα ήταν σαν να ήταν τις κούτας:P

6)ρε παιδιά αυτός ο εγγονός τις μαύρης που και καλά πήγε ο Miles να διώξει το φάντασμα ποιος ήταν?για να μας δείχνει την φωτό κάποιο ρολο παίζει

1) Ίσως εκδίκηση για το ξεκλήρισμα της Ντάρμα. Η φώτο από αεροδρόμιο μου κάνει.

2) Χλωμό να μην ξέρει.

3) Μάλλον άλλος παίζει να είναι. Για να ξέρει τόσες λεπτομέριες πρέπει να είναι σε πιο ψηλή θέση.

4) Λες να έκαναν αλλού πειράματα και μετά να βρήκαν το νησί και μετέφεραν την ομαδά εκεί?

6) Μοιάζει λίγο του Έκο.

Κορυφαίο επεισόδιο!

Ο Μπεν στη φωτογραφία όντως φαίνεται να είναι εκτός νησιού αν και θα μπορούσε να είναι σε κάποια εγκατάσταση της Ντάρμα στο νησί.

Ο μαύρος που επισκέπτεται τον Hurley στο προηγούμενο επεισόδιο ανήκει λογικά στη Dharma και όταν τον ρωτάει "are they still alive?" ίσως εννοεί την ομάδα που έστειλε με το ελικόπτερο, ή ίσως τον Μπεν και τους ανθρώπους του (μπορεί να έχει και άλλους συνεργάτες εκτός από αυτόν που λέει ότι έχει στο πλοίο...)

Όσον αφορά τον εγγονό της μαύρης, μας δείχνει μόνο φωτογραφίες ενός παιδιού. Αν ήταν ο Έκο γιατί να μην είχε και πιο πρόσφατες φωτογραφίες του; Εξάλλου ο ghostbuster λέει ότι έμαθε ότι τον δολοφώνησαν, οπότε δε κολλάει... Πάντως του έμοιαζε.

Κορυφαίο επεισόδιο!

Ο Μπεν στη φωτογραφία όντως φαίνεται να είναι εκτός νησιού αν και θα μπορούσε να είναι σε κάποια εγκατάσταση της Ντάρμα στο νησί.

ναι αλλα αμα ηταν ετσι πως εφτασε στον "εξω" κοσμο?

Λογικά με το υποβρύχιο. Λογικά πάντα:lol:

Ε ναι, λογικά. Μπορεί όμως ο Μπεν να έχει και κανα υδροπλάνο/ελικόπτερο κάπου κρυμμένο ή να ήρθαν και να τον πήραν ανθρωποί του. Υπάρχουν πάντως πολύ πιο περιέργες απορίες από τη συγκεκριμένη...

Γέλασα όταν

είπε ο ΤΖων στο Σώγιερ για το όραμα με τον "γιγάντιο" Walt. Προσπαθούν φαίνεται κάπως να καλύψουν την ανάπτυξη του και γιατί ξαφνικά εμφανίστηκε ένα 2μετρο παλικάρι...

Επίσης

έχει μετρήσει κανείς πόσα μπουνίδια έχει φάει ο Μπεν στα τελευταία επεισόδια; :lol:

edit:

Όσον αφορά τον εγγονό της μαύρης, μας δείχνει μόνο φωτογραφίες ενός παιδιού. Αν ήταν ο Έκο γιατί να μην είχε και πιο πρόσφατες φωτογραφίες του; Εξάλλου ο ghostbuster λέει ότι έμαθε ότι τον δολοφώνησαν, οπότε δε κολλάει... Πάντως του έμοιαζε.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να πρόκειται για τον Γιέμι, οπότε να είναι εγγονός της ο Έκο... βέβαια μένει στην Καλιφόρνια η γριά αλλά ποτέ δε ξέρεις... τι μικρός που είναι ο κόσμος, ειδικά στο Lost

σιγουρα η σαρλοτ ειναι ο ανθρωπος του μπεν.τυχαια φοραγε το αλεξισφαιρο?

διαλεξαν τους συγκεκριμενους ανθρωπους (losties),επειδη ο καθενας εχει μια ξεχωριστη προσωπικοτητα,η καποια ιδιοφηια,και σκηνοθετησαν δηθεν θανατο τους με την αεροπορικη τραγωδια του 815,και τους γυρισαν πισω στον χρονο για καποιο σκοπο?ποιος ο σκοπος αυτος?

το οτι μας εδειξαν το ff με την σαρλοτ στον "αρχαιολογικο χωρο",και με δεδομενο οτι ενα τεραστιο κομματι της παγκοσμιας ιστοριας,την μαθαινουμε μεσα απο αρχαιολογικες ανακαλυψεις,με κανει να πιστευω οτι μια ομαδα αρχαιολογων,ανακαλυψε κατι υπερφυσικο σε αυτο το συγκεκριμενο σημειο,και χρονια μετα,επιστημονες,και εχωντας βρει τον τροπο να γυρισουνε τον χρονο πισω,γινετε ολο αυτο που παρακολουθουμε σημερα.

ενα απο τα παραξενα του νησιου αυτου,ειναι το οτι μπορει να ζει εκει μια πολικη αρκουδα,πραγμα το οποιο υπο φυσιολογικες συνθηκες απλα δεν γινεται.ειναι τυχαιο που στον συγκεκριμενο αρχαιολογικο χωρο βρικανε τα κοκκαλα μιας πολικης αρκουδας? αυτο με κανει να πιστευω οτι στο συγκεκριμενο σημειο ητανε το νησι,και χρονια μετα εγινε ερημος.(μια θεωρια μπορει να ειναι οτι μετα απο εκρηξη ηφαιστιου,ο χωρος εγινε ετσι οπως τον ειδαμε στο ff).

οι losties,ειναι απλα πειραματοζωα,χωρις να το γνωριζουνε,και καποιοι προσπαθουν να ανακαλυψουνε και να εξηγησουνε τα φαινομενα που συμβαινουν σε αυτο το νησι,και καποιοι προσπαθουν να τους εμποδισουνε.

ΥΓ.μιας που ακουγωνται τοσες πολλες θεωριες καθημερινα,ειπα να πω και εγω την δικη μου λαλακια για το τι πιστευω οτι γινετε σε αυτο το νησι..

Λοιπόν καλό και το επισόδειο 4-2...

Και εμένα μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ...

...το παιδάκι στις φωτογραφίες είναι ο Εκο. Δεν φαίνονται και όλες οι φωτογραφίες στο κάτω-κάτω. Και όσο για τη δολοφονία υπάρχουν ένα σωρό άλλα μπλεξίματα (ανασκαφές με πολικές αρκούδες (όχι και πολύ πρόσφατες φαντάζομαι) με το λουρί της dharma στη μέση του πουθενά)!! Τελος πάντων θα δούμε...

όσο για τον Μπεν και τον καπνό...

...δεν είναι και απίθανο να μην ξέρει τι ακριβώς παίζει. Πάντως ο χαφίες του δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος από αυτούς τους τέσσερις... Ο Μπεν είπε ότι έχει κάποιον πάνω στο πλοίο. (μήπως παίζει τίποτα με αυτόν που πήραν τηλέφωνο και δεν απαντούσε; ) Για τη φωτο δεν βγάζω άκρη...

P.S.: τελικά η διαίσθησή μου ήταν σωστή! :lol:

Πάντως υποψιάζομαι μήπως το...

..."tell my sister I love her" είναι κανένα περίεργο συνθηματικό (δεν ξέρω, το έχει αναφέρει αυτό κανείς άλλος; )

πως καταλαβαινεις οτι ειναι fb?

παιζει και ενα αλλο σεναριο βεβαια,

εφοσον η σαρλοτ ειναι ο ανθρωπος του μπεν,να ζητησε ο μπεν απο την σαρλοτ να παει στο συγκεκριμενο σημειο να παρει το σημα της darma,προφανος για να μην το ανακαλυψουνε καποιοι αλλοι.ποιοι? (ητανε καποιο αλλο σημειο που γινωντουσαν πειραματα,και μετα μεταφερθηκαν στο νησι,η ητανε στο συγκεκριμενο σημειο το νησι)?

σιγουρα η σαρλοτ ειναι ο ανθρωπος του μπεν.τυχαια φοραγε το αλεξισφαιρο?

Εμένα πάντως μου φάνηκε κάπως έκπληκτη

(και όταν την πυροβόλησε και όταν αργότερα έδειξε να τη γνωρίζει...)

το οτι μας εδειξαν το ff με την σαρλοτ στον "αρχαιολογικο χωρο",

Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για ff??

Νομίζω ότι πρόκειται για "παρελθόν" (η Σάρλοτ διαβάζει σε εφημερίδα την είδηση εντοπισμού των συντριμιών...) Εκτός αν ο χρόνος στο νησί δεν έχει καμία σχέση με τον έξω χρόνο... (πολύ πιθανό) Πάντως σε μια τέτοια περίπτωση για την Σαρλοτ η ανασκαφή πιστεύω ότι συνέβη "πριν" πάει στο νησί (άλλο το αν αυτό ήταν "πριν" την ανασκαφή..:fear::fear::fear: Μπέρδεμααααα!!!:fear::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...