soturin Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ποιος χέστηκε για τις κομμένες σκηνές? Το είδα. Αυτά. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά προσωπικά ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Το είδα.
Carthago Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Οταν λες ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εννοεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλο ή εννοεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαπα δεν βλεπετε???
Danny7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 παιδια που θα βρω τα subs ποτε θα βγουν εχω τοσες ωρες το επεισοδιο και δεν το βλεπω επιδη θελω να το δω με subs να το ευχαριστηθω xD
soturin Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Οταν λες ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εννοεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλο ή εννοεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαπα δεν βλεπετε??? Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά προσωπικά... εσύ τι λες?:-D:-D:-D:-D
konnak Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Σε αναμονή των subs... Έχει βρει κανείς αγγλικούς πουθενά; Όντως, με το 4χ12 που θα προβαλλόταν με New Footage τι έγινε τελικά;
Sellers Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Α όλοι subs περιμένετε? Κι εγώ έβλεπα σχόλια στο θέμα και δεν μπήκα μην δω τίποτα και μου το χαλάσει... Υπομονή μωρέ. Θα βγούνε.
Danny7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 παντως αγγλικους εχω βρει εγω!!!μπορω να ποσταρω το site που τουσ βρηκα η δεν επιτρεπετε?
Danny7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 http://www.subs4u.gr/series_report.php?search=1 αυτο ειναι εχω ηδη αρχισει να το βλεπω αλλα ειμαι ακομα στα 10 λεπτα οταν τελειωσει θα πω εντυπωσεις
Carthago Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 εσύ τι λες?:-D:-D:-D:-D Εεεεεεεεεεεεεεεεεετσι. Φτιαξε με κι'αλλο γιατι χανομαστε. Πιτσα μπυρα το βραδυ και αναλυσεις επι αναλυσεων
GIORGARAS Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Εγώ το είδα το πρωί χωρίς υπότιτλους. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν άρεσε το Lost αρκετά αλλά το έβλεπα όταν δεν είχα κάτι άλλο για να δω που θα φτάσει. Όμως η 4η season τα έσπασε όλα! Μου άρεσε πολύ. Δεν είχα διαβάσει κανένα spoiler γιατί δεν το ψάχνω και πολύ, όμως το φινάλε πολύ ωραίο.
Keosen Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Το ειδα το ειδα! Περιμενω να το δουν αρκετοι να αρχισουμε την συζητηση η τελευταια σκηνη ως συνηθως σε αφηνει με το @!* στο χερι.
Danny7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 και εγω το ειδα με αγγλικα subs τα εσπασε!!!!ααααα ειδικα η τελευτεα σκηνη!!!!
milangio Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Το επεισόδιο πολύ καλό. Ειδικά οι σκηνές που εμφανίζεται ο Ben θερίζουν (όπως πάντα). Νωρίς ακόμα, αλλά ποιός περιμένει τόσους μήνες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.