Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος χέστηκε για τις κομμένες σκηνές?

Το είδα. Αυτά. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά προσωπικά

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Το είδα.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια που θα βρω τα subs ποτε θα βγουν εχω τοσες ωρες το επεισοδιο και δεν το βλεπω επιδη θελω να το δω με subs να το ευχαριστηθω xD

Δημοσ.
Οταν λες ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εννοεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλο ή εννοεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαπα δεν βλεπετε???

Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά προσωπικά...

εσύ τι λες?:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Σε αναμονή των subs...

Έχει βρει κανείς αγγλικούς πουθενά;

Όντως, με το 4χ12 που θα προβαλλόταν με New Footage τι έγινε τελικά;

Δημοσ.

Α όλοι subs περιμένετε?

Κι εγώ έβλεπα σχόλια στο θέμα και δεν μπήκα μην δω τίποτα και μου το χαλάσει... Υπομονή μωρέ. Θα βγούνε.

Δημοσ.
εσύ τι λες?:-D:-D:-D:-D:-D

Εεεεεεεεεεεεεεεεεετσι. Φτιαξε με κι'αλλο γιατι χανομαστε. Πιτσα μπυρα το βραδυ και αναλυσεις επι αναλυσεων

Δημοσ.

Εγώ το είδα το πρωί χωρίς υπότιτλους. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν άρεσε το Lost αρκετά αλλά το έβλεπα όταν δεν είχα κάτι άλλο για να δω που θα φτάσει. Όμως η 4η season τα έσπασε όλα! Μου άρεσε πολύ. Δεν είχα διαβάσει κανένα spoiler γιατί δεν το ψάχνω και πολύ, όμως το φινάλε πολύ ωραίο.

Δημοσ.

Το ειδα το ειδα!

Περιμενω να το δουν αρκετοι να αρχισουμε την συζητηση η τελευταια σκηνη ως συνηθως σε αφηνει με το @!* στο χερι.

Δημοσ.

Το επεισόδιο πολύ καλό. Ειδικά οι σκηνές που εμφανίζεται ο Ben θερίζουν (όπως πάντα).

Νωρίς ακόμα, αλλά ποιός περιμένει τόσους μήνες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...