Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα,ο brother δεν το εχει πει σε κανενα ακομη.

Κι οπως ανεφερε και καποιος πιο πανω,τα ονειρα-οραματα δεν εχουν λογικη.Οτι να'ναι βλεπεις...δεν ηταν αναγκη να δει τον Τσαρλυ περιποιημενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μια ακόμα λεπτομέρεια είναι η αυτοθυσία της Ναόμι που παρ ολο που ήξερε οτι πεθαίνει προσπαθούσε να περάσει την συχνότητα στο τηλέφωνο. Δεν έμοιαζε για συμπεριφορά ενός απλού μισθοφόρου. Αλλωστε είναι περίεργο οτι είναι το μοναδικό άτομο που βρήκε το νησί μέχρι τώρα ενώ υποτίθεται οτι είναι "αόρατο". Και μάλλον το ήξερε οτι θα πεθάνει απο την αρχή γιατι σε ένα επεισόδιο του τρίτου κύκλου έδειχνε στον Τζακ πως λειτουργεί το τηλέφωνο "Για την περίπτωση που πάθω τίποτα" είχε πει... Πιστεύω οτι ο Λοκ την σκότωσε με διαταγή του Jacob.

Και ποιος μας λεει οτι ηταν αυτοθυσια?Εξυπηρετουσε τα συμφεροντα της.Για καποιο λογο ηρθε στο νησι και προφανως θεωρησε οτι επρεπε να τον πετυχει παση θυσια.Οσο για το λογο που δεν ειπε την αληθεια στους δικους της...Χμ....δε μασαμε,το επαιξε καλη μπροστα στην Κεητ διοτι εμαθε οτι τους υποψιαζονται και απλα το εκανε για ξεκαρφωμα

Οσο για το λογο που δεν ειπε την αληθεια στους δικους της...Χμ....δε μασαμε,το επαιξε καλη μπροστα στην Κεητ διοτι εμαθε οτι τους υποψιαζονται και απλα το εκανε για ξεκαρφωμα

Κι εγώ έτσι πιστεύω

Πιστεύω οτι ο Λοκ την σκότωσε με διαταγή του Jacob

Δηλάδή εννοείς ότι το "όραμα" του John με τον Walt (στο τέλος του τρίτου κύκλου) να προκλήθηκε από τον Jacob;

Αυτό έχει κάποια λογική. Λίγο πριν το "όραμα", o Μπεν αφού πυροβολεί τον Τζων, το ρωτάει τι του είπε ο Jacob, ο Τζων του απαντάει ότι του είπε "να τον βοηθήσει". Ο Μπεν τότε του λέει "ας ελπίσουμε να βοηθήσει εσένα τώρα".

Όχι ότι βγαίνει αυτό το συμπέρασμα, αλλά θα ήταν τραγική ειρωνία ο Jacob όντως να τον βοήθησε.

Πολύ μπέρδεμα όμως... εδώ δε ξέρουμε καν τι είναι ο Jacob...

Και κάτι που πρόσεξα, αν και ασήμαντο:

Ο μπάτσος που ανακρίνει τον Χιούγκο και που λέει ότι γνώριζε την Άννα-Λουσία παίζει και στο επεισόδιο 8 του δεύτερου κύκλου στα φλάσμπακ

Η Ναόμι, έβγαζε μάτι πως κορόιδεψε την Κέιτ. Αν και ξενέρωτη ατάκα "tell my sister i love her" δείχνει καθαρά πως αυτοί οι other others έχουν συγκεκριμένους σημαντικούς σκοπούς.

Αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Μας ξεκαθαρίζει πως ο πατέρας του Jack είναι ζωντανός και στο νησί και όχι δημιουργία του καπνού όπως ο αδερφός του Mr.Eko. Επαήθεύεται και από την εμφάνισή του στην καλύβα, όπως έδειξε ο privateer.

Πράγματι είναι λίγο μυστήριο το πώς η Ναόμι κατάφερε να φτάσει στο νησί τη στιγμή που οι υπόλοιποι χρειάζονταν τη βοήθειά της για να φτάσουν. Πάντως υποψιάζομαι μήπως το...

..."tell my sister I love her" είναι κανένα περίεργο συνθηματικό (δεν ξέρω, το έχει αναφέρει αυτό κανείς άλλος; )

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μαζί με το χοντρό τον ροκ σταρ τον είδε και άλλος τρόφιμος.

Να βάλω spoiler , γιατί δε νομίζω πως ειπα κάτι που υποθέτω , αυτό το είδαμε όλοι

Και

μόνο 6 τελικά επέζησαν.

@afentiko 7

αν δεν με απατάει η μνήμη μου ο άλλος ο τρόφιμος είναι και αυτός προιόν φντασίας χοντρού. Μεταξύ φανταστικών φίλων ειλικρίνια...

μόνο 6 τελικά επέζησαν.

Μόνο 6 επέστρεψαν. Αυτό είναι όλο το ζουμί. "Are they alive?" "we have to go back".

Γιατί να γυρίσουν? Είναι ξεκάθαρο πως είναι ένα μπλεξιμό με το τι συνέβη από δω και πέρα που γλιτώσαν λίγοι και στο νησί γίνεται κάτι που πρέπει να μείνει μυστικό αλλά αυτοί μετανιώνουν κτλ, έχοντας αρκετές παραμέτρους ώστε να μην μπορούμε να καταλάβουμε από ένα επισόδιο τι συμβαίνει. Υπομονή.

Απάπα! Σε αυτό το φόρουμ είχα βρει τα άπειρα spoilers και ήξερα την μισή 2η σαιζόν από πριν (εκτός του τελευταίου.

Τώρα θέλω να μην διαβάζω πολλά και να απολαύσω τη σειρά

Περιμένουμε πολλές απαντήσεις ακόμα.Και να δούμε κ πως θα εξελιχθεί το στόρι μέχρι το τέλος του 4ου κύκλου.

Πάντως σαν πρεμιέρα το επεισόδιο αυτό ήταν "άγευστο"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...