Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραίο επεισοδιάκι. Λύνεται το μυστήριο των oceanic 6, το ποιοι είναι δηλαδή, και μας προετοιμάζει για ένα γενικότερο μακελειό.

Δημοσ.
το επόμενο είναι σε 2 εβδομάδες σωστά ?

yes

29-May-2008 S04E13 There's No Place Like Home (2)

29-May-2008 S04E14 There's No Place Like Home (3)

Δημοσ.

Καλό ήταν το επεισόδιο...

Ακόμα ερωτηματικό είναι για μένα ο ρόλος του Ρίτσαρντ εκτός από το να μαζεύει εκλεκτούς...

Δημοσ.

εγω δεν εχω καταλαβει πως θα πεθανει ο κινεζος.οσο παει και προχοραει αλλα....

το ανατιναχθει το πλοιο δεν λεει....μετα δεν θα μπορουν να επικοινωνησουν.θελω να δω τι θα παθει....

Δημοσ.

το είδα μόλις τώρα.πολή καλό.προς το παρών ισος απο τα καλήτερα

οπως πάντα συνοψήζω

1.μου εχει λειψει το ντούετο του κακόυ soyer kai καλού jack.

2.ένα επισοδείο στο οποίο πρωταγονιστούν ολοί οι βασικοί.καίρο εχει να συμβεί κάτι τέτοιο.

3.εκδικιση τησ sun στόν πατέρα της-πολη ωρέο οεο οεο

4.συναίσθηματικά φορτιζμένο το επισόδειο,και αυτό μ΄αρέσει.

5.επίσησ είχε κέντρικό θέμα,δεν έπαθε κανένμας κανένα προβλημα υγείας,απο αυτά που παθένουν καμιά φορά για να σιμπλιρόσουν ώρες

θα εχει πλακα να δουμε πωσ θα το μεταφερουν το νιση

Δημοσ.
το είδα μόλις τώρα.πολή καλό.προς το παρών ισος απο τα καλήτερα

οπως πάντα συνοψήζω

1.μου εχει λειψει το ντούετο του κακόυ soyer kai καλού jack.

2.ένα επισοδείο στο οποίο πρωταγονιστούν ολοί οι βασικοί.καίρο εχει να συμβεί κάτι τέτοιο.

3.εκδικιση τησ sun στόν πατέρα της-πολη ωρέο οεο οεο

4.συναίσθηματικά φορτιζμένο το επισόδειο,και αυτό μ΄αρέσει.

5.επίσησ είχε κέντρικό θέμα,δεν έπαθε κανένμας κανένα προβλημα υγείας,απο αυτά που παθένουν καμιά φορά για να σιμπλιρόσουν ώρες

θα εχει πλακα να δουμε πωσ θα το μεταφερουν το νιση

1. Εμενα οχι

2. καλο αυτο

3.οκ

4. Ως συνήθως

5. Μαλλον το προβλημα υγειας δεν ηταν για να συμπληρώσουν ωρες. Με το σκεπτικο πως ολα εχουν καποιο νοημα και πρόκειται να εξηγηθούν, τιποτα (σχεδον) δεν γινετε για αυτο το σκοπο.

Δημοσ.

Επεισόδιο μόνο και μόνο για να προετοιμάσει τον χαμο που θα γίνει στα 2 τελευταία επεισόδια. Πιστεύω ότι αν

ισχύει τελικά η θεωρία περι της χρονομηχανής, τότε μέσα στην ορχιδέα υπάρχει η χρονομηχανή. Και η που θα έχουν ένα πολύ περίεργο μηχάνημα που κάτι θα κάνυον και δεν θα μας το πουν ή σεζον φινάλε θα είναι η αποκάλυψη της χρονομηχανής...

Δημοσ.

εγώ πιστεύω το φινάλε-φινάλε θα είναι κάτι που δεν θα έχουμε μαντέψει εδώ. Όπως σε όλα τα φινάλε

Δημοσ.

vlachaquito πιστευω πως

ναι,στους υπολοιπους Others εκανε σημα.Στο περσυνο φιναλε,τους εστειλε ολους στον "Ναο",το πιο ασφαλες και καλα μερος στο νησι.Το πιο πιθανο ειναι ο Ναος να ειναι στην κορυφη βουνου οπως ειδαμε,ωστε να εχει και "πιατο" ολο το νησι...

Δημοσ.
Επεισόδιο μόνο και μόνο για να προετοιμάσει τον χαμο που θα γίνει στα 2 τελευταία επεισόδια. Πιστεύω ότι αν

ισχύει τελικά η θεωρία περι της χρονομηχανής, τότε μέσα στην ορχιδέα υπάρχει η χρονομηχανή. Και η που θα έχουν ένα πολύ περίεργο μηχάνημα που κάτι θα κάνυον και δεν θα μας το πουν ή σεζον φινάλε θα είναι η αποκάλυψη της χρονομηχανής...

Μήπως...

η μετακίνηση θα είναι η ίδια με της καταπακτής που είχαμε δει στο τέλος του 2ου κύκλου?

4073.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...