Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο επεισόδιο , καλή εξέλιξη και δεν ήταν κουραστικό. Αυτός ο κιμυ μεγάλος μαλάκας . Λύθηκαν αρκετές από τις απορίες που μας είχαν δημιουργήσει , άντε να δούμε τι θα παιχτεί στα επόμενα. πάντως μεταξύ τους μια ξεκάθαρη απάντηση ή ένας διάλογος χωρίς αινίγματα δεν υπάρχει

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πειραζει Που εμέμα ο Κιμι μου αρεσει απιστευτα?

Λοκ και Μπεν θα καταληξουν αδερφακια στο τελος πιστευω και εγω

I see her coming! I see her coming....

Δημοσ.
Λοκ και Μπεν θα καταληξουν αδερφακια στο τελος πιστευω και εγω

Ναι, λες να έχουμε κανα τέλος α λα StarWars; Τελευταία σκηνή της σαιζόν: John, I'm your brother. :-D

Δημοσ.
Ναι, λες να έχουμε κανα τέλος α λα StarWars; Τελευταία σκηνή της σαιζόν: John, I'm your brother. :-D

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..απλα αυτο!

Δημοσ.

Κάτι που λογικά θα αναφερότανε σε εκείνα τα φυλλάδια που είχανε στο ντουλαπάκι second protocol δεν είπε;

πάντως αν είχα μπροστά μου τον Keamy....

θα τον ρωτούσα καλά ρε μαλάκα μούτρα είναι αυτά

Δημοσ.

πάντως αν είχα μπροστά μου τον Keamy....

θα τον ρωτούσα καλά ρε μαλάκα μούτρα είναι αυτά

παντως αν σε ειχε μπροστα του ο Keamy

θα σου εσπαγε τα μουτρα

χαχαχαχα πλακα κανω :-)

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως

αυτό που είχε στο μπράτσο του είναι μια συσκευή ασφαλείας του στυλ "αν σταματήσει να διαβάζει τους παλμούς της καρδιάς μου από το μπράτσο μου θα ενεργοποιηθεί και τότε θα γίνουν όλα οικόπεδο". Κάτι τέτοιο. Στην αρχή πίστευα ότι ο Κίμμυ είναι λούλης γιατί κυκλοφορούσε όλο με κολλητά μπλουζάκια και με το χαμόγελο της Crest, αλλά τελικά πολύ τραμπούκος μας βγήκε!!

Δημοσ.

Καλησπερα, που μπορω να δω βρε παιδια το 1ο επισοδειο απο την 4η σεζον με Ελληνικους υποτιτλους? Ας με βοηθησει καποιος με εχει βαλει μεσα η σειρα!!!

• Members
Δημοσ.

Εγώ πάλι μόλις το είδα φαντάστηκα πως θα είναι κάτι

για την αντιμετώπιση του μαύρου καπνού

Επίσης, δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί, αλλά ενδιαφέρον δεν είχε και αυτό που είπε ο Μπεν

μόλις του σκότωσαν την κόρη, πως ο Γουίντμορ άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού; Φαντάζομαι πως στα πλαίσια αυτής της αλλαγής των κανόνων επιστρατεύτηκε ο καπνός και γι' αυτό ο Κίμι και η παρέα του δεν ήταν προετοιμασμένοι γι' αυτόν την πρώτη φορά (ενώ τώρα πάνε πιο εξοπλισμένοι, υποθέτω)

Δημοσ.

Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, ο Χέρλι και ο Λοκ είναι οι μόνοι που έχουν δει τον μαύρο τύπο.

Έχουμε δει ότι έχει συνατηθεί με τη Naomi επίσης (δες εδώ).

Εμένα το επεισόδιο μου άρεσε. Το ότι απαντώνται κάποια ερωτήματα αλλά δημιουργούνται άλλα, νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να το περιμένουμε από τη στιγμή που ξέρουμε ότι το Lost τελειώνει σε 2 κύκλους. Δηλαδή αν ήταν να τα απαντήσουν όλα τώρα, ποιος θα καθόταν να δει τα υπόλοιπα?

Προσωπικά δεν έχω βαρεθεί κανένα από τα επεισόδια του 4ου κύκλου (παρόλα αυτά παραδέχομαι ότι για τους περισσότερους μπορεί να ήταν κουραστικά μερικά). Αυτός ο κύκλος μου αρέσει πιο πολύ από τους υπόλοιπους. Οι καινούριοι χαρακτήρες έχουν ενδιαφέρον.

Αυτό που έχει αρχίσει να μου κάνει εντύπωση, πέρα από τις ιδιαιτερότητες του νησιού που αρχίζουν να γίνονται πιο έκδηλες, είναι το γεγονός ότι τελικά λίγο-πολύ πολλά άτομα από την πτήση φαίνεται ότι σχετίζονταν εξαρχής με το Νησί. Ο Λοκ, ο Τζακ, η Κλαιρ...

Δημοσ.

Τι νομίζετε ότι γίνεται με τα αντικείμενα του Λοκ όταν του τα εμφανίζει ο Ρίτσαρντ ;

Ναι μεν επιλέγει τους σπόρους ( σπόροι δεν είναι; ) και την πυξίδα, αλλά και το μαχαίρι.

Ενώ το μαχαίρι θα ήταν απολύτως λογικό ως psycho που είναι με αυτά, ο Ρίτσαρντ βιδώνεται και φεύγει.

Γιατί λοιπόν νευρίασε για το μαχαίρι ; Αφού ξέρει ήδη τα πάντα για τον Λοκ θα έπρεπε να ξέρει και την αγάπη του για τα μαχαίρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...