Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Στο όραμά του πριν ξυπνήσει ο Λοκ είδε τον Horace Goodspeed.

Ο Goodspeed είναι αυτός που μαζί με την γυναίκα του Olivia συνάντησαν σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Πορτλαντ τον Ρότζερ Λάινους, να μεταφέρει τη γυναίκα του Έμιλι, η όποια μόλις είχε φέρει στον κόσμο τον Μπέντζαμιν.

3x20_horace_roger_ben_promotional.jpg

Είναι αυτός που έφερε στο νησί τους Ρότζερ και Μπεν δίνοντας δουλειά στον Ρότζερ και αυτός που μας έδειξαν να είναι από τους πρώτους νεκρούς μετά την επίθεση με χημικά που έκανε ο Μπεν με τη συνεργασία του Ρίτσαρντ

Την μητερα του Μπεν την Λεγανε Εμιλυ, οπως και του Τζον? :|

Kανω και copypaste apo greektvsubs καποια που εχουν ενδιαφερον

Προσέξτε όμως λεπτομέρειες:

- Στην έναρξη του επεισοδίου ακούγετε το "Every Day" - Buddy Holly, που πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα....

- Το όνομα Horace Goodspeed. Το Horace (Οράτιος στα Ελληνικά) είναι αναφορά στον Θεό των αρχαίων Αιγυπτίων Horus (πότε είπαμε πως ξαναείδαμε αιγυπτιακά;;;; ή στον Quintus Horatius Flaccus, τον μεγάλο Ρωμαίο λυρικό και ποιητή.

Ο Horace είναι αυτός πουπρογραμμάτισε το "Good Vibrations", τον κωδικό στο σταθμό The Looking Glass.

- Goodspeed λεγόταν το πλοίο που έφερε στο Jamestown τους πρώτους Άγγλους αποίκους...

- Στην ντουλάπα του νεαρούλη Λοκ υπάρχει μια αφίσα από το άλμπουμ Magna Carta των Geronimo Jackson, μέλη των οποίων ήταν οι Horace και Οlivia!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ή Lost item εκτός αν το έχουν ανακοινώσει

ή Tim telos...

Θα μας τρελάνουνε ρε αυτοί οι σεναριογράφοι. Πάντως δε θα κάτσω να κρίνω αν ήταν καλό ή κακό επεισόδιο απ' τη στιγμή που όλα αυτά που βλέπουμε λογικά κάποια στιγμή θα αποκτήσουν νόημα, αρκεί να μη φαίνονται σαν εύκολες λύσεις ώστε να τραβήξουν τη σειρά όσο περισσότερο γίνεται. Γενικά πιστεύω ότι η επιλογή για 6 σεζόν ΙΣΩΣ έχει κάνει κακό στο σενάριο. Θα δείξει.

Εν το μεταξύ o Ρίτσαρντ έχει αρχίσει να μου θυμίζει λίγο τον G-Man (για όσους έχουν ασχοληθεί με Half-Life). Ίδιες απορίες: Ποιός είναι τύπος με το κουστούμι; Γιατί ξεφυτρώνει οπουδήποτε; Είναι κοινός θνητός;;; (μπα...) κλπ. κλπ.

- Το όνομα Horace Goodspeed. Το Horace (Οράτιος στα Ελληνικά) είναι αναφορά στον Θεό των αρχαίων Αιγυπτίων Horus (πότε είπαμε πως ξαναείδαμε αιγυπτιακά;;;; ή στον Quintus Horatius Flaccus, τον μεγάλο Ρωμαίο λυρικό και ποιητή.

Ο Horace είναι αυτός πουπρογραμμάτισε το "Good Vibrations", τον κωδικό στο σταθμό The Looking Glass.

Horace λενε και τον Horace grant, μπασκεμπολιστα των chicago bulls το γνωστο τεσσαρι με τα παραξενα γυαλια επι εποχη michael jordan..

Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου!!!

Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι κυριολεκτικά το είπε να μετακινήσουν το νησί. Έτσι εξηγείται ότι ο Μπεν δεν ήξερε που βρίσκεται και νομίζω ότι οι Oceanic 6 είναι οι πρώτοι που έφυγαν από το νησί και μετά θα το μετακινήσουν οπότε δεν θα μπορέσουν να πάρουν τους υπόλοιπους. Ερωτηματικό παραμένει αν μετακινείται το νησί στο χώρο ή στο χωροχρόνο. BTW είχε παρατηρήσει κανένας άλλος ότι όταν έφτασε ο Μπέν στη Σαχάρα φαινόταν σαν να έλλειπε ένα κομμάτι γης πίσω του?

• Members

Πάντως, κρίνοντας από την ατάκα του

πατέρα του Τζακ ότι "το παιδί είναι εκεί που πρέπει, και όχι μαζί με την μάνα του", εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως η Κλαιρ είναι νεκρή (γι' αυτό ίσως την κοίταζε κάπως παράξενα ο κινέζος μέντιουμ στο προηγούμενο επεισόδιο) και ότι η καλύβα είναι κάτι σαν χώρος όπου μπορούν να συναντηθούν οι δύο κόσμοι (νεκροί και ζωντανοί).

Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, ο Χέρλι και ο Λοκ είναι οι μόνοι που έχουν δει τον μαύρο τύπο.

Α, και η παρατήρηση που αναφέρθηκε πιο πάνω για το όνομα της μάνας του Λοκ, που είναι ίδιο με της μάνας του Μπεν θα έχει ενδιαφέρον αν ισχύει.

Τελικά, όσο λιγότερο Τζακ έχει ένα επεισόδιο, τόσο καλύτερο είναι :P.

Α, και η παρατήρηση που αναφέρθηκε πιο πάνω για το όνομα της μάνας του Λοκ, που είναι ίδιο με της μάνας του Μπεν θα έχει ενδιαφέρον αν ισχύει.

Κάτσε να δεις που θα μας τους βγάλουν και αδέρφια...

:lol:

Στο όραμά του πριν ξυπνήσει ο Λοκ είδε τον Horace Goodspeed.

Ο Goodspeed είναι αυτός που μαζί με την γυναίκα του Olivia συνάντησαν σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Πορτλαντ τον Ρότζερ Λάινους, να μεταφέρει τη γυναίκα του Έμιλι, η όποια μόλις είχε φέρει στον κόσμο τον Μπέντζαμιν.

3x20_horace_roger_ben_promotional.jpg

Είναι αυτός που έφερε στο νησί τους Ρότζερ και Μπεν δίνοντας δουλειά στον Ρότζερ και αυτός που μας έδειξαν να είναι από τους πρώτους νεκρούς μετά την επίθεση με χημικά που έκανε ο Μπεν με τη συνεργασία του Ρίτσαρντ

Την μητερα του Μπεν την Λεγανε Εμιλυ, οπως και του Τζον? :|

- Στην έναρξη του επεισοδίου ακούγετε το "Every Day" - Buddy Holly, που πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα....

- Goodspeed λεγόταν το πλοίο που έφερε στο Jamestown τους πρώτους Άγγλους αποίκους...

- Στην ντουλάπα του νεαρούλη Λοκ υπάρχει μια αφίσα από το άλμπουμ Magna Carta των Geronimo Jackson, μέλη των οποίων ήταν οι Horace και Οlivia!!!

σε παραδεχομαι,εχεισ καταπλικτικο ματι

Φίλε xristoforos, μου φαίνεται ψευδίζει το πληκτρολόγιό σου!! :lol::lol: (πλακίτσα)

Και εγώ μάλλον θα συμφωνήσω με τους άλλους, ο πατέρας του Τζακ είναι νεκρός. Ήταν πολύ πριν πέσουν στο νησί. Το ότι κόβει βόλτες ορεξάτος μάλλον είναι ένα από τα περίεργα του νησιού. Τώρα όσο για την Κλαιρ, ποιος ξέρει.... Εγώ 50-50 το βλέπω να είναι ζωντανή. Επίσης, αν σκεφτείτε ότι ο Τζέικομπ, τον οποίο έχουμε δει ουσιαστικά για 2 δευτερόλεπτα, έχει προλάβει να πει μόνο ένα "βοήθεια" στον Λοκ, μετά "έλειπε" (κρύβεται; ) από την καλύβα του όταν ο Λοκ επέστρεψε και παράλληλα υπάρχει και ένας κινεζάκος στο νησί που εμένα μου κάνει για ghost buster, με κάνει να πιστεύω ότι μάλλον ο Τζέικομπ δεν είναι και τόσο δυνατός όσο νομίζουν όλοι.

Πάντως, αν και η πλοκή έχει αρχίσει να με κουράζει, μου αρέσει που από το πρώτο κιόλας επισόδειο έχουμε δει σημαντικές λεπτομέρειες που παίζουν τον ρόλο τους πολύ αργότερα στην σειρά.

βασικά έχω όντος μικρό προβληματάκι στην ελλινική γραφή.:-):-)μεγάλη ιστορία

Τελικά, όσο λιγότερο Τζακ έχει ένα επεισόδιο, τόσο καλύτερο είναι :P.

Και όσο περισσότερο Ντέσμοντ έχει, τόσο καλύτερο είναι.

Το επόμενο επεισόδιο είναι η αρχή του τέλους ε? Το πρώτο απο τα 3 μέρη που θα κλείσει την 4η σεζόν. Έχω μεγάλη αγωνία να δω τι θα γίνει. Αν και προβλέπω τελευταία σκηνή Ντέσμοντ - Πενέλοπε.

Δεν ξέρω αν προσέξατε ή δώσατε σημασία στο ότι ο Charlie όταν εμφανίστηκε στον Hurley είχε καινούργιο κούρεμα όπως και ο Christian (θα μπορούσαν να τους βάλουν ψεύτικα όπως του Sawyer) Γίνομαι κάπως υπερβολικός αλλά ποίος ξέρει

becausE ολοι οσοι βλεπουμε εκτος νησιου, ειναι αλλαγμενοι εξωτερικα.

Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι κυριολεκτικά το είπε να μετακινήσουν το νησί. Έτσι εξηγείται ότι ο Μπεν δεν ήξερε που βρίσκεται και νομίζω ότι οι Oceanic 6 είναι οι πρώτοι που έφυγαν από το νησί και μετά θα το μετακινήσουν οπότε δεν θα μπορέσουν να πάρουν τους υπόλοιπους. Ερωτηματικό παραμένει αν μετακινείται το νησί στο χώρο ή στο χωροχρόνο. BTW είχε παρατηρήσει κανένας άλλος ότι όταν έφτασε ο Μπέν στη Σαχάρα φαινόταν σαν να έλλειπε ένα κομμάτι γης πίσω του?

Εισαι σιγουρος? Μηπως δεν εννοουσε κατι τετοιο? Εγω νομιζω μεταφορικα το ειπε, αλλα δεν ξερω τι εννοουσε.

εγω παιδια εχω δει ως το 3ο επεισοδιο και ειμαι ακομα λιγο μπερδεμενος...

ειδικα τα flashbacks που εχουν ειναι περιεργα...ειναι στο μελλον? γιατι ετσι φαινεται...

Οι σκηνές jack-kate στο φινάλε της τρίτης σαιζόν είναι flash-forward, όπως και αρκετά στην τέταρτη, όχι όλα όμως. Ξεχωρίζουν, κάτσε δες τα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...