Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry αλλα κανεις δεν προσεξε οτι ειπε πως θα μετακινησουν το νησι??:shock:

και ο τζεικοπ ποθ εχει φανει σε 30 μεριες σε διαφορετικες χρονολογιες και ειναι παντα ιδιος?:rolleyes:

θέλω να πιστεψω ότι η μετακίνηση που θελουν να κάνουν δεν το κυριολεκτούνε

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To επεισοδιο μου αρεσε τρελα!

Το μεγαλυτερο ερωτηματικο για μενα

ειναι ο Αμπαντον και ποιος ο ρολος του τελικα.Ολα τα αλλα τα ψιλο-"ξεραμε".

Εννοω για Κριστιαν στην καλυβα του Τζεικομπ κλπ.

Αλλα η μεγαλυτερη αποκαλυψη ηταν ο Τζον=εκλεκτος.

Και παιδια εμεινα λιγο λαλακας διοτι τελικα οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα και (οχι οτι δεν το ξεραμε) το Lost ειναι πολυ προσεγμενο στη λεπτομερεια.

Ενα πραγμα...

Βαλτε το επεισοδιο 1χ19 - Deus Ex Machina...

Δειτε στην αρχη,την σκηνη μεταξυ Εμιλυ-Λοκ στη καφετερια.

Emily(μητερα Λοκ):

Θέλω να σου πω ότι είσαι

ξεχωριστός. Πολύ ξεχωριστός.Ήσουν μέρος ενός σχεδίου. Το καταλαβαίνεις αυτό,έτσι δεν είναι; Η συνάντηση μας...

Το να σε βρω...Είναι σημάδι για τα πράγματα που θα ακολουθήσουν...

Σπουδαία πράγματα.

Ο εκλεκτός=λοκ φαινόταν και όταν ο τζεικομπ δεν του έκανε τπτ όταν τον πρωτοείδε τον λοκ

Δεν θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο ηταν..Στην 2η σαιζόν μου φαίνεται είναι αυτό που λέω

Δημοσ.

sorry αλλα κανεις δεν προσεξε οτι ειπε πως θα μετακινησουν το νησι??:shock:

και ο τζεικοπ ποθ εχει φανει σε 30 μεριες σε διαφορετικες χρονολογιες και ειναι παντα ιδιος?:rolleyes:

Οταν λες τζεικομπ υποθετω οτι εννοεις τον ριτσαρντ...

Δημοσ.

θέλω να πιστεψω ότι η μετακίνηση που θελουν να κάνουν δεν το κυριολεκτούνε

Να το μετακινήσουν στο χρόνο μήπως;

Μόνο αυτό περνάει απ΄το μυαλό μου.

Δημοσ.

Οταν λες τζεικομπ υποθετω οτι εννοεις τον ριτσαρντ...

Εγώ εννοώ τον καπνό-τέρας.Ο Ρίτζαρντ μου φαίνεται είχε πεθάνει στο 3...

Αυτά που έδειξε για τον λοκ στο 11 ήταν στο παρελθόν.

Λέτε ο κρίστιαν να ήταν μορφή από τον τζεϊκομπ και να είπε ψέμματα στον λοκ?

Αλλα κάτι δεν μου πάει καλα σε αυτο...

Δημοσ.

"και ο τζεικοπ ποθ εχει φανει σε 30 μεριες σε διαφορετικες χρονολογιες και ειναι παντα ιδιος?"

Αυτο ειπες και ειπα οτι μαλλον εννοεις τον ριτσαρντ :P..

anyway..is f.up

Δημοσ.

Ρε παιδιά μου φαίνεται ότι έχει κάνει κοιλιά σαν την μπάκα μου.Anyway....

Πως ξέρει τί γίνεται στο νησί ο....

Κριστιαν; - ΄Ξαπλωμένος πήγε.

Δεύτερον η Κλαιρ κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα;-Τοσο εύκολο το χει να ξεμπερδέψουν;

Πάντως όσον αφορά το χρόνο....

Αν υπάρχει διαφορά τουλάχιστον 2-3 ημερών (θάνατος γιατρού) τότε όταν κάποιοι θα έχουν σωθεί (oceanic 6) ταυτόχρονα θα βρίσκονται και στο νησί;(και θα μπορούν να αλλάξουν το μέλλον τους;;; ) Τι γράφω ο άνθρωπος!!

Καρκίνος το λοστ 4 χρόνια. :shock:

Δημοσ.
Πως ξέρει τί γίνεται στο νησί ο....

Κριστιαν; - ΄Ξαπλωμένος πήγε.

Δεν ξέρει ο Κρίστιαν αλλά αυτός που μιλά μέσω του Κρίστιαν, δηλαδή ο Τζέικομπ. Φαντάζομαι ότι ο Κρίστιαν είναι απλά ένα πρόχειρο (νεκρό και άβουλο :-)) κορμί που βρέθηκε στο νησί και χρησιμοποιεί ο Κρίστιαν - εξ' ου και το άδειο φέρετρο στην πρώτη σεζόν, που 4 χρόνια το ξεχάσαν τελείως οι σεναριογράφοι.

Ιδέα για inside joke: στην επόμενη επίσκεψη στην καμπίνα o Τζέικομπ προσφέρει καφέ φίλτρου στους επισκέπτες :-).

Δημοσ.

Τι πάει να πει το ξέχασαν? το ότι το βάλανε σημαίνει ότι ξέρανε από τότε τι τους γίνεται.

Νομίζω ότι διαχωρίζονται ξεκάθαρα jacob και richard με τον τελευταίο να μην έχει πεθάνει (γιατί ακριβώς να πέθανε?) και να βρίσκεται στο ναο με τους άλλους others.

Σκηνή που δείχνει το βάθος του σεναρίου, δηλαδή το ωραίο υλικό που έχουν για τις άλλες δύο σαιζόν (γιατί πολλοί λένε απαντάει ένα, δημιουργεί άλλες 10 απορίες, έχουμε 32 επεισόδια ακόμη!!):

Με τα αντικείμενα στον πιτσιρικά λοκ, "ποια σου ανήκουν ήδη?". Πέρα από το γενικό κουλό της υπόθεσης, το ότι ο richard ζορίστηκε και ξενέρωσε που ο λοκ διάλεξε το μαχαίρι, δείχνει προσεγμένη πλοκή.

btw: Mittelos (η εταιρία που εκπροσωπεί ο richard και στον λοκ και στην juliet όπως έχουμε ήδη δει) είναι (αμφιβάλλω τυχαία) αναγραμματισμός του lost time

Δημοσ.

παιδια ειναι λιγο offtopic αλλα πως βαζω υποτιτλους στο video (εχω κατεβασει τους υποτιτλους)

Δημοσ.
ειδα μολις τωρα το επιδοδειο.κακιστο θα ελεγα.κλασικη παπαρια,μια απαντιση 100 ερωτησεις.εγω πρωσοπικα βαρεθηκα να βλεπω καθε επιδοδειο και να μη ξερω τι στο διαλο γινεται.στην αρχη ηταν cool αλλα ισος να το εχουν παρακανει

Φίλε xristoforos, μου φαίνεται ψευδίζει το πληκτρολόγιό σου!! :lol::lol: (πλακίτσα)

Το ξαναείδα και....Δεν άλλαξα γνώμη σε αυτά που είπα...Για σκεφτείτε λίγο παραπάνω...

Και εγώ μάλλον θα συμφωνήσω με τους άλλους, ο πατέρας του Τζακ είναι νεκρός. Ήταν πολύ πριν πέσουν στο νησί. Το ότι κόβει βόλτες ορεξάτος μάλλον είναι ένα από τα περίεργα του νησιού. Τώρα όσο για την Κλαιρ, ποιος ξέρει.... Εγώ 50-50 το βλέπω να είναι ζωντανή. Επίσης, αν σκεφτείτε ότι ο Τζέικομπ, τον οποίο έχουμε δει ουσιαστικά για 2 δευτερόλεπτα, έχει προλάβει να πει μόνο ένα "βοήθεια" στον Λοκ, μετά "έλειπε" (κρύβεται; ) από την καλύβα του όταν ο Λοκ επέστρεψε και παράλληλα υπάρχει και ένας κινεζάκος στο νησί που εμένα μου κάνει για ghost buster, με κάνει να πιστεύω ότι μάλλον ο Τζέικομπ δεν είναι και τόσο δυνατός όσο νομίζουν όλοι.

Πάντως, αν και η πλοκή έχει αρχίσει να με κουράζει, μου αρέσει που από το πρώτο κιόλας επισόδειο έχουμε δει σημαντικές λεπτομέρειες που παίζουν τον ρόλο τους πολύ αργότερα στην σειρά.

Δημοσ.

Απο που να αρχισεις κ που να τελειωσεις μ'αυτο το επεισοδιο....

-Λοκ εκλεκτος

-Ριτσαρντ υπευθυνος του παιδομαζωματος ( Λοκ τωρα κ Μπεν 3ο κυκλο αν δ απατωμαι)

-Συναντηση Abbadon - Λοκ και ωθηση του πρωτου να παει ο δευτερος στo walkabout

-Κριστιαν κολληταρια με τον Τζεικομπ

-Κλερ μαζι με τον Κριστιαν [στον οποιον την ειχε πει ασχημα στην τελευταια τους συναντηση (ως πατερας με κορη)]

-Κλερ απαθης παρ'ολο που βρισκεται μακρια απ τον Ααρον [και παρ'ολες τις προσπαθειες του μεντιουμ (στο flashback της) να μην μεγαλωσει αλλος τον Ααρον]

-Μετακινηση του νησιου(wtf???)

-Τα μηχανηματακια πανω στο απολλωνιο σωμα του Κιμι.Kαλα,ο Κιμι χαλαρα ενας απο τους πιο μισητους χαρακτηρες στο λοστ

-Επιβεβαιωση χρονοκαθυστερησης νησιου-rest of world και μαλιστα το νησι ειναι στο μελλον....

Μια λεξη: wow!!

Aπορω γιατι γκρινιαζετε...

Δημοσ.
btw: Mittelos (η εταιρία που εκπροσωπεί ο richard και στον λοκ και στην juliet όπως έχουμε ήδη δει) είναι (αμφιβάλλω τυχαία) αναγραμματισμός του lost time

ή Lost item εκτός αν το έχουν ανακοινώσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...