Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Παίρνεις στα χέρια σου 7 η ώρα το επεισόδιο. 12 η ώρα έχεις ανεβάσει τους υπότιτλους . Ποιες ώρες δουλεύεις? Εκτός και αν είσαι φοιτητής Ναι, γιατί όχι; Κολλημένοι είναι, όπως κολλημένοι είναι οι τύποι που "ανεβάζουν" σε ένα RS site ή σε έναν tracker τα επεισόδια. Όπως κολλημένα είναι τα μέλη των διάφορων release groups που κάθονται και "κόβουν" μία ταινία σε 48 rars για να τα ανεβάσουν. Είναι κολλημένοι κι ευτυχώς που υπάρχουν.
vlachaquito Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Νομίζω στο spoiler σου θα διαφωνίσω παντελώς. Το Τελευταίο επεισόδιο δεν είχε τπτ από φαντάσματα (εκτός από το οράτιο που ήταν στο όνειρο του λοκ).Η κλαιρ και ο κρίστιαν (πατερας της κλαιρ και του τζακ )είναι ζωντανοί στο νησί..Απλά.Το νησί είναι χρονικώς πιο μπροστά..(το 11 τα λέει όλα) και κανα σποιλερ δεν βλαπτει που και που...
ex3Lmei Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 O Christian είναι νεκρός. Άρα Christian=φάντασμα. Η Claire είναι σε νιρβάνα, "επέζησε" αλώβητη από ρουκέτα που χτύπησε και κατέσρεψε ολοσχαιρώς το προκάτ της, και τώρα χαμογελάει ήρεμη στην επίσης καλύβα-φάντασμα του επίσης φάντασμα-Jacob. Οπότε έχουμε Καλύβα-φάντασμα(αν και στο συγκεκριμένο επεισόδιο μάλλον βρήκαν το πραγματικό της instance), Jacob-φάντασμα, Claire πιθανότατα φάντασμα. Και αν θέλεις βάζεις μέσα στο παιχνίδι και τον ghost-whisperer που περιφέρεται στο νησί. I rest my case. Πολλές φορές η μετάφραση γίνεται συνεργατικά από 2+ ατόμα. Είναι δύσκολη δουλειά, και απαιτεί αρκετό χρόνο. (από προσωπική εμπειρία). Είναι εφικτό, ωστόσο, αν έχεις διάθεση, χρόνο και συνεργάτες. H clair σε nirvana??? Μάλλον τα έχεις μπερδέψει φίλε μου... Το ξέχασες πριν από κάμποσα επεισόδια( στο 1ο πρέπει να ήταν ) πως είδε ο Τζάκ άδειο το φέρετρο του Κρίστιαν που ήταν κοντά στην σπηλιά??
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 H clair σε nirvana??? Μάλλον τα έχεις μπερδέψει φίλε μου... Ε της έχουν πάρει το παιδί (πριν θα ούρλιαζε αν γινόταν κάτι τέτοιο), έχει ακολουθήσει μέσα στη ζούγκλα έναν τύπο που ζήτημα να τον έχει δει 2-3 φορές στη ζωή της και τώρα στρογγυλοκάθεται σε μια σαπιοκαλύβα και χαμογελάει αινιγματικά. Δεν λέω ότι κάπνισε ζωνιανό, αλλά μόνο του εκεί πάει... Το ξέχασες πριν από κάμποσα επεισόδια( στο 1ο πρέπει να ήταν ) πως είδε ο Τζάκ άδειο το φέρετρο του Κρίστιαν που ήταν κοντά στην σπηλιά?? Θυμάμαι ξεκάθαρα τον Jack να αναγνωρίζει το πτώμα του πατέρα του σε νεκροτομείο. Να επιμένει να ταξιδέψει μαζί του το φέρετρο για να τον κηδέψει (και την αρνητική στάση της εταιρείας). Να βλέπει τον πατέρα του στο νησί και την επόμενη στιγμή να μην τον βλέπει -κάτι που τότε αποδόθηκε στο ότι είχε έλλειψη ύπνου και πρόσφατο τον χαμό του (λογικό Imho). Και επίσης τη δήλωση των σεναριογράφων ότι έχει πεθάνει.
ex3Lmei Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ε της έχουν πάρει το παιδί (πριν θα ούρλιαζε αν γινόταν κάτι τέτοιο), έχει ακολουθήσει μέσα στη ζούγκλα έναν τύπο που ζήτημα να τον έχει δει 2-3 φορές στη ζωή της και τώρα στρογγυλοκάθεται σε μια σαπιοκαλύβα και χαμογελάει αινιγματικά. Δεν λέω ότι κάπνισε ζωνιανό, αλλά μόνο του εκεί πάει... Θυμάμαι ξεκάθαρα τον Jack να αναγνωρίζει το πτώμα του πατέρα του σε νεκροτομείο. Να επιμένει να ταξιδέψει μαζί του το φέρετρο για να τον κηδέψει (και την αρνητική στάση της εταιρείας). Να βλέπει τον πατέρα του στο νησί και την επόμενη στιγμή να μην τον βλέπει -κάτι που τότε αποδόθηκε στο ότι είχε έλλειψη ύπνου και πρόσφατο τον χαμό του (λογικό Imho). Και επίσης τη δήλωση των σεναριογράφων ότι έχει πεθάνει. Κάτι είπε ο κρίστιαν και δεν ούρλιαξε ρε συ..(θα το μάθουμε μετά) Μπορώ να σου πω για να σε διευκολύνω ότι τέτοια πράγματα είπαν στον κόσμο και για τους επιβάτες στην πτήση 815 της οσεάνικ(ότι είναι νεκροί) αλλάδεν είναι
becausE Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Κάτι είπε ο κρίστιαν και δεν ούρλιαξε ρε συ..(θα το μάθουμε μετά) Μπορώ να σου πω για να σε διευκολύνω ότι τέτοια πράγματα είπαν και για τους επιβάτες στην πτήση 815 της οσεάνικ(ότι είναι νεκροί) αλλάδεν είναι Για ξαναδές μια το meet kevin johnson
ex3Lmei Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Για ξαναδές μια το meet kevin johnson Το ξαναείδα και....Δεν άλλαξα γνώμη σε αυτά που είπα...Για σκεφτείτε λίγο παραπάνω...
sheik Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 To επεισοδιο μου αρεσε τρελα! Το μεγαλυτερο ερωτηματικο για μενα ειναι ο Αμπαντον και ποιος ο ρολος του τελικα.Ολα τα αλλα τα ψιλο-"ξεραμε". Εννοω για Κριστιαν στην καλυβα του Τζεικομπ κλπ. Αλλα η μεγαλυτερη αποκαλυψη ηταν ο Τζον=εκλεκτος. Και παιδια εμεινα λιγο λαλακας διοτι τελικα οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα και (οχι οτι δεν το ξεραμε) το Lost ειναι πολυ προσεγμενο στη λεπτομερεια. Ενα πραγμα... Βαλτε το επεισοδιο 1χ19 - Deus Ex Machina... Δειτε στην αρχη,την σκηνη μεταξυ Εμιλυ-Λοκ στη καφετερια. Emily(μητερα Λοκ): Θέλω να σου πω ότι είσαι ξεχωριστός. Πολύ ξεχωριστός.Ήσουν μέρος ενός σχεδίου. Το καταλαβαίνεις αυτό,έτσι δεν είναι; Η συνάντηση μας... Το να σε βρω...Είναι σημάδι για τα πράγματα που θα ακολουθήσουν... Σπουδαία πράγματα.
ex3Lmei Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 To επεισοδιο μου αρεσε τρελα!Το μεγαλυτερο ερωτηματικο για μενα ειναι ο Αμπαντον και ποιος ο ρολος του τελικα.Ολα τα αλλα τα ψιλο-"ξεραμε". Εννοω για Κριστιαν στην καλυβα του Τζεικομπ κλπ. Αλλα η μεγαλυτερη αποκαλυψη ηταν ο Τζον=εκλεκτος. Και παιδια εμεινα λιγο λαλακας διοτι τελικα οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα και (οχι οτι δεν το ξεραμε) το Lost ειναι πολυ προσεγμενο στη λεπτομερεια. Ενα πραγμα... Βαλτε το επεισοδιο 1χ19 - Deus Ex Machina... Δειτε στην αρχη,την σκηνη μεταξυ Εμιλυ-Λοκ στη καφετερια. Emily(μητερα Λοκ): Θέλω να σου πω ότι είσαι ξεχωριστός. Πολύ ξεχωριστός.Ήσουν μέρος ενός σχεδίου. Το καταλαβαίνεις αυτό,έτσι δεν είναι; Η συνάντηση μας... Το να σε βρω...Είναι σημάδι για τα πράγματα που θα ακολουθήσουν... Σπουδαία πράγματα. sheik συμφωνώ με σένα 1000% Σε σχέση με το προηγούμενο (το οποίο προς το παρόν δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο επεισόδιο) το 11 είναι όλα τα λεφτά...Αποκαλύπτει αρκετά πράγματα και δεν τα περίμενες καθόλου
vlachaquito Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 sheik συμφωνώ με σένα 1000%Σε σχέση με το προηγούμενο (το οποίο προς το παρόν δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο επεισόδιο) το 11 είναι όλα τα λεφτά...Αποκαλύπτει αρκετά πράγματα και δεν τα περίμενες καθόλου καλα χαιρω πολυ, σε σχεση με το προηγουμενο που ηταν απο τα χειροτερα ολων των χρονων, ηταν κορυφαιο...
sheik Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Φαντασου να το συγκρινεις με το Stranger in a Strange Land... Η καλυτερη ωρα τηλεορασης που παιχτηκε ποτε :-D
narbi Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Καλά, και ο Christian μια χαρά φαινόταν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ζωντανός. Αυτό που νομίζω εγώ είναι πως η Κλαιρ τελικά πέθανε στην έκρηξη του σπιτιού της και στα 2 τελευταία επεισόδια βλέπαμε το φάντασμα της ή κάτι τέτοιο. Δε νομίζω πως πέθανε στην έκρηξη η Κλέρ. Μάλλον θα έλεγα ότι ο πατέρας της της εξήγησε τι,πως και γιατί συμβάινει και τώρα το παίζει ανεμελιά και τσαχπινιά..
ex3Lmei Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 καλα χαιρω πολυ, σε σχεση με το προηγουμενο που ηταν απο τα χειροτερα ολων των χρονων, ηταν κορυφαιο... Είναι νωρίς για να πεις το χειρότερο όλων των χρόνων..Στο Λοστ δεν ξέρεις...Συνδυάζει μυστύρια μέχρι και από επεισόδια που τα ξεχάσαμε λέγοντας ότι ήταν άκυρα. κάτι μου λέει ότι δεν ήταν τυχαίο που τον έπιασε σκολικοειδιτιδα στον τζακ.
ex3Lmei Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δε νομίζω πως πέθανε στην έκρηξη η Κλέρ. Μάλλον θα έλεγα ότι ο πατέρας της της εξήγησε τι,πως και γιατί συμβάινει και τώρα το παίζει ανεμελιά και τσαχπινιά.. Έτσι έτσι.Συμφωνώ φίλε μου
Mr V Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 sorry αλλα κανεις δεν προσεξε οτι ειπε πως θα μετακινησουν το νησι?? και ο τζεικοπ ποθ εχει φανει σε 30 μεριες σε διαφορετικες χρονολογιες και ειναι παντα ιδιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.