Sellers Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 τι ενοεις η κινεζα πηδιεται ασυστολα? δν το πιασα Περίμενε ρε αδερφέ... Είσαι πολύυυυυυυ πίσω ακόμα. Άκου την άποψη του Sotuirn. Edit: Βλακεία είπα... Νόμιζα είσαι ακόμα στον Πρώτο κύκλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
depid Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 πολυ καλο επεισοδιο θα ελεγα.στο επομενο μαλλον θα μαθουμε παρα πολλα. η κλερ?μια χαρα φαινοταν παντως ετσι?(τι στο καλο γινεται?πως αφησε ετσι το παιδι?πως ξερει οτι ειναι καλα εκει που το αφησε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 πολυ καλο επεισοδιο θα ελεγα.στο επομενο μαλλον θα μαθουμε παρα πολλα. η κλερ?μια χαρα φαινοταν παντως ετσι?(τι στο καλο γινεται?πως αφησε ετσι το παιδι?πως ξερει οτι ειναι καλα εκει που το αφησε?) Καλά, και ο Christian μια χαρά φαινόταν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ζωντανός. Αυτό που νομίζω εγώ είναι πως η Κλαιρ τελικά πέθανε στην έκρηξη του σπιτιού της και στα 2 τελευταία επεισόδια βλέπαμε το φάντασμα της ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 αν βγει κανείς να πει ότι "το λοστ κουράζει" και "τι παπαριές είναι αυτές" είναι ηλιθιότερος του τζίγγερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 είναι ηλιθιότερος του τζίγγερ άτοπo...u failed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 αν βγει κανείς να πει ότι "το λοστ κουράζει" και "τι παπαριές είναι αυτές" είναι ηλιθιότερος του τζίγγερ Το λοστ κουραζει.... Καλο επεισοδιακι, μας δινει καποια στοιχεια αλλα παλι τοσα μυστηρια καταντανε βαρετα.. Τουλαχιστον εδωσε καποια στοιχεια. 1. Πλεον ειναι σιγουρο οτι υπαρχει διαφορα χρονου μεταξυ νησιου και υπολοιπου κοσμου..Το επεισοδιο με τον γιατρο πλεον το κανει σιγουρο. 2. Ανακαλυψαμε την ιστορια της καμπινας Φυσικα, κλασσικα εχουμε και ερωτηματα.. παλι... 1. Πως οι others ανακαλυψαν τον λοκ οταν ακομα ηταν παιδι?? Μηπως ειναι γιος του jacob?? 2. Τελικα ο χρονος παει πιο γρηγορα η πιο αργα στο νησι?? 3. τι ηταν αυτο που φορουσε ο τρελαμενος στο χερι και φοβηθηκε ο καπετανιος? 4. τι γινεται με την κλαιρ (και για μενα ειναι νεκρη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ξέρει κανείς αν τα παιδιά που κάνουν τις μεταφράσεις πλερώνονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ξέρει κανείς αν τα παιδιά που κάνουν τις μεταφράσεις πλερώνονται? Υποθέτω ότι εννοείς τους υπότιτλους που ανεβάζουν σε διάφορα sites: Όχι βέβαια, από ποιόν να πληρωθούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Με αφορμή και το προηγούμενο post του vlachaquito: To LOST κουράζει (δις προς εμπέδωση). Εγώ πάλι το βρήκα κακό το επεισόδιο. Βασικά πρέπει να είναι το πρώτο επεισόδιο στην 4η season που ενώ είναι action oriented (και απέχει παρασάγκας από filler), εντούτοις βρήκα την πλοκή του σχεδόν σε όλα τα μέτωπα πρόχειρη έως ανόητη. Συνοπτικά τι δεν μου άρεσε. Η έντονη στροφή της πλοκής σε φαντάσματα, και όνειρα-με-οδηγούς που ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να είναι συμβολικά ή αλληγορικά. Απλά είναι κάποιος εκει που σου λέει τι να κάνεις, ξυπνάς πας και το κάνεις και είσαι κύριος. Επίσης, η απαξίωση του Hurley (σε αντίθεση με τα γεγονότα στο 4x01). Η όλη φάση με το o Hurley είναι ηλίθιος, θα τον αναγκάσουμε ψυχολογικά να μας ακολουθήσει, (αλλά δεν τον χρειαζόμαστε κιόλας) και εν τέλει μένει έξω από την καλύβα και τρώει ένα Apollo Bar. Τέλος, ο Sayid ζητά βάρκα, παίρνει βάρκα, ο γιατρός σκοτώνεται προς εκβιασμό του πιλότου, ο καπετάνιος σκοτώνεται -λες και τους ήταν απαραίτητος, ο Michael ζει -και προς μεγάλη μου απογοήτευση ακόμα δεν μπορεί να σκοτωθεί- , ενώ το νησί πρέπει να μετακινηθεί (!!!!). Νομίζω ότι η κατρακύλα στο σενάριο μόλις που άρχισε να αποκτά ορμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 κατεβασα και το 11 απο τον 4 κυκλο..θα το δω αποψε γιατι το περιμενα πως και πως μετα το 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 βρε παιδιά θα με τρελάνετε... εντάξει, μόνο ηλίθιοι δεν είστε (αλλίμονο, ως υπερβολή το είπα) αλλά μου δίνετε επιχειρήματα που μοιάζουν σαν να μη σας αρέσει το λοστ γενικά, κι όχι τα τελευταία επεισόδια μόνο. Εγώ μια φορά το ευχαριστιέμαι όλο και περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ειδα μολις τωρα το επιδοδειο.κακιστο θα ελεγα.κλασικη παπαρια,μια απαντιση 100 ερωτησεις.εγω πρωσοπικα βαρεθηκα να βλεπω καθε επιδοδειο και να μη ξερω τι στο διαλο γινεται.στην αρχη ηταν cool αλλα ισος να το εχουν παρακανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Με αφορμή και το προηγούμενο post του vlachaquito: To LOST κουράζει (δις προς εμπέδωση). Εγώ πάλι το βρήκα κακό το επεισόδιο. Βασικά πρέπει να είναι το πρώτο επεισόδιο στην 4η season που ενώ είναι action oriented (και απέχει παρασάγκας από filler), εντούτοις βρήκα την πλοκή του σχεδόν σε όλα τα μέτωπα πρόχειρη έως ανόητη. Συνοπτικά τι δεν μου άρεσε. Η έντονη στροφή της πλοκής σε φαντάσματα, και όνειρα-με-οδηγούς που ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να είναι συμβολικά ή αλληγορικά. Απλά είναι κάποιος εκει που σου λέει τι να κάνεις, ξυπνάς πας και το κάνεις και είσαι κύριος. Επίσης, η απαξίωση του Hurley (σε αντίθεση με τα γεγονότα στο 4x01). Η όλη φάση με το o Hurley είναι ηλίθιος, θα τον αναγκάσουμε ψυχολογικά να μας ακολουθήσει, (αλλά δεν τον χρειαζόμαστε κιόλας) και εν τέλει μένει έξω από την καλύβα και τρώει ένα Apollo Bar. Τέλος, ο Sayid ζητά βάρκα, παίρνει βάρκα, ο γιατρός σκοτώνεται προς εκβιασμό του πιλότου, ο καπετάνιος σκοτώνεται -λες και τους ήταν απαραίτητος, ο Michael ζει -και προς μεγάλη μου απογοήτευση ακόμα δεν μπορεί να σκοτωθεί- , ενώ το νησί πρέπει να μετακινηθεί (!!!!). Νομίζω ότι η κατρακύλα στο σενάριο μόλις που άρχισε να αποκτά ορμή. Νομίζω στο spoiler σου θα διαφωνίσω παντελώς. Το Τελευταίο επεισόδιο δεν είχε τπτ από φαντάσματα (εκτός από το οράτιο που ήταν στο όνειρο του λοκ).Η κλαιρ και ο κρίστιαν (πατερας της κλαιρ και του τζακ )είναι ζωντανοί στο νησί..Απλά. Το νησί είναι χρονικώς πιο μπροστά..(το 11 τα λέει όλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Υποθέτω ότι εννοείς τους υπότιτλους που ανεβάζουν σε διάφορα sites: Όχι βέβαια, από ποιόν να πληρωθούν; Παίρνεις στα χέρια σου 7 η ώρα το επεισόδιο. 12 η ώρα έχεις ανεβάσει τους υπότιτλους . Ποιες ώρες δουλεύεις? Εκτός και αν είσαι φοιτητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Το Τελευταίο επεισόδιο δεν είχε τπτ από φαντάσματα O Christian είναι νεκρός. Άρα Christian=φάντασμα. Η Claire είναι σε νιρβάνα, "επέζησε" αλώβητη από ρουκέτα που χτύπησε και κατέσρεψε ολοσχαιρώς το προκάτ της, και τώρα χαμογελάει ήρεμη στην επίσης καλύβα-φάντασμα του επίσης φάντασμα-Jacob. Οπότε έχουμε Καλύβα-φάντασμα(αν και στο συγκεκριμένο επεισόδιο μάλλον βρήκαν το πραγματικό της instance), Jacob-φάντασμα, Claire πιθανότατα φάντασμα. Και αν θέλεις βάζεις μέσα στο παιχνίδι και τον ghost-whisperer που περιφέρεται στο νησί. I rest my case. Παίρνεις στα χέρια σου 7 η ώρα το επεισόδιο. 12 η ώρα έχεις ανεβάσει τους υπότιτλους . Ποιες ώρες δουλεύεις? Εκτός και αν είσαι φοιτητής Πολλές φορές η μετάφραση γίνεται συνεργατικά από 2+ ατόμα. Είναι δύσκολη δουλειά, και απαιτεί αρκετό χρόνο. (από προσωπική εμπειρία). Είναι εφικτό, ωστόσο, αν έχεις διάθεση, χρόνο και συνεργάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.