Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά το μεγαλύτερο ερώτημα που προκύπτει είναι

Γιατί εξαφανίστηκε η Claire και ο Aaron ήταν τόσο μακριά από τους άλλους και ένα παλιό ερώτημα που επανέρχεται τι σχέση έχει ο πατέρας του Jack και της Claire με την όλη ιστορία.

Κατα τα άλλα δεν νομίζω οτι απαντήθηκε κάποιο κρίσιμο ερώτημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Σκεφτείτε την περίπτωση πχ να πάθει ο Sawyer κόψιμο (πολύ πιθανό από τη διατροφή τους :-) )

Απλά να προσθέσω την σημαντική (; ) λεπτομέρεια ότι υπήρξε τουλάχιστο ένα επεισόδιο όπου είχε κόψιμο (ή κάποια πεπτική διαταραχή τέλος πάντων) ο Hurley, αν θυμάμαι καλά.

Γιατί ακριβώς σας άρεσε το τελευταίο επεισόδιο? Το βρήκα ένα από τα χειρότερα όλων των εποχών.

Ειδικά το τέχνασμα με τη σκωληκοειδίτιδα, ότι ο Jack έπαθε και φάγαμε το μισό επεισόδιο με αυτήν, που τελικά την έβγαλε επιτυχώς πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθούμε με αυτό και είναι σαν να μην έγινε. Θέλω να πω πως είναι κάποιες λεπτομέρειες που συμβαίνουν στο νησί και στην πραγματικότητα δεν αφορούν τον τηλεθεατή ή την πλοκή. Σκεφτείτε την περίπτωση πχ να πάθει ο Sawyer κόψιμο (πολύ πιθανό από τη διατροφή τους :-) ), στο τέλος να του περάσει και να φάμε ακόμα ένα επεισόδιο έτσι. Σαπουνόπερα θύμισε το τελευταίο επεισόδιο. Μπορεί κάλλιστα να μην το δει κάποιος και να συνεχίσει στα επόμενο, χωρίς να έχει χάσει στην πραγματικότητα τίποτα

Νομίζω ο σκόπος ηταν να δείξουν ότι η Κέιτ είναι αυτη που ήθελε να έχει κοντά του όταν κατάλαβε οτι κινδύνευε. Πιστεύω οτι θα παίξει κάποιο ρόλο αυτό στη συνέχεια

Φυσικα και ειχε νοημα η εγχειρηση ρε παιδια, δεν ηταν για να καλυψει χρονο στο επεισοδιο, αυτο ακριβως που λεει ο raven3x7 και saxon.Πρεπει να δουμε και τις σχεσεις των χαρακτηρων σε μια σειρα, εξαλλου ολη η πρωτη σεζον του λοστ τι ηταν, ολα τα fb δεν ειχαν νοημα? Δεν ειναι sci-fi σειρα, ειναι και κοινωνικη...

Μια πολύ καλή θεωρία που άκουσα χθές,ήταν πως η claire πέθανε τελικά στην έκρηξη του σπιτιού.Αυτό που τους ακολοθούσε ήταν κάτα κάποιο τρόπο το φάντασμα της(εξού και το κόλλημα του Ασιάτη, που ακούει τους νεκρούς, μαζί της).Όταν ο christian ήρθε να την πάρει σήμαινε πως η claire πέρασε απο τον κόσμο των ζωντανών στον κόσμο των πνευμάτων/νεκρών.

The_Edge το θεμα με τις αρρωστιες ειναι το εξης.

Στο νησι,οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ γιατρευονται.Ο Λοκ περπατησε,Η Ροουζ δεν εχει καρκινο,ο Τζιν απο στειρος εγινε φυσιολογικος και γκαστρωσε την Σαν κλ κλπ.

Ο Μπεν παλαιοτερα ηταν σιγουρος πως στο νησι δεν αρρωσταινει κανεις,ποσο μαλιστα απο καρκινο οπως ειπε στην Τζουλιετ. ΟΜΩΣ για καποιον λογο ο ιδιος αρρωστησε με καρκινο.

Επομενως,θελουν να μας πουν πως για καποιο λογο,αναλογα ισως με τις πραξεις του καθενος η δεν ξερω κι εγω τι, το νησι μπορει να σε αρρωστησει ή να σε γιατρεψει.

Οποτε μπορει να εχει καποιο λογο το ολο θεμα με την σκωληκοειδητιδα,χωρις βεβαια να σημαινει αυτο οτι δεν ηταν lame ο τροπος με τον οποιο ασχοληθηκε ενα επεισοδιο με αυτο.

Δεν είμαι από αυτούς που τους άρεσε το επεισόδιο αλλά δε νομίζω η σκωληκοειδίτιδα να ήταν ένα τίποτα. Το ότι στο νησί δεν αρρωσταίνει κανείς η οι άρρωστοι/ανάπηροι γίνονται καλά δεν κολλάει με την σκωληκοειδίτιδα του Τζακ και νομίζω κάτι κρύβετε πίσω από αυτό που θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.

Πάντως συμφωνώ ότι μετά από επεισόδια του τύπου "The constant", το τελευταίο ήταν σαπουνόπερα

1. Ο Ben, δεν είχε όγκο?

2. Ο Άαρων, δεν πέρασε τη "γριπούλα" του?

Ήταν κακό παιδί?? Δεν ξέρω... :-)

Και αυτές οι περιπτώσεις είναι οι πρώτες που μου ήρθαν στο μυαλό...

Ο Jack δεν ήταν ο πρώτος...

Γιατί ακριβώς σας άρεσε το τελευταίο επεισόδιο? Το βρήκα ένα από τα χειρότερα όλων των εποχών.

Ειδικά το τέχνασμα με τη σκωληκοειδίτιδα, ότι ο Jack έπαθε και φάγαμε το μισό επεισόδιο με αυτήν, που τελικά την έβγαλε επιτυχώς πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθούμε με αυτό και είναι σαν να μην έγινε. Θέλω να πω πως είναι κάποιες λεπτομέρειες που συμβαίνουν στο νησί και στην πραγματικότητα δεν αφορούν τον τηλεθεατή ή την πλοκή. Σκεφτείτε την περίπτωση πχ να πάθει ο Sawyer κόψιμο (πολύ πιθανό από τη διατροφή τους :-) ), στο τέλος να του περάσει και να φάμε ακόμα ένα επεισόδιο έτσι. Σαπουνόπερα θύμισε το τελευταίο επεισόδιο. Μπορεί κάλλιστα να μην το δει κάποιος και να συνεχίσει στα επόμενο, χωρίς να έχει χάσει στην πραγματικότητα τίποτα

Μια απο τα ιδια...αισχος και ανουσιο...λιγα πραγματα μπορει κανεις να επισημανει, μηδενικης σημασιας για την συνεχεια της σειρας..

Τετοιο φιλερ ειχα να δω χρονια..ας ελπισουμε οτι η σειρα θα τελειωσει οπως αρχισε, γιατι αυτη η κοιλια συναγωνιζεται... την κοιλια του παγκαλου μετα απο πασχαλινο τραπεζι....

Αν εξαφανίζεται η Claire οριστικά με τον Christian πως εξηγείται το όραμα του Desmond που την είδε να επιβιβάζεται μαζί με τον Aaron στο ελικόπτερο και να φεύγει από το νησί;

Λοιπον κατα τη γνωμη μου το επεισοδιο ειχε μονο εναν σκοπο..να μας θυμισει παλι το φλας μπακ που μας εδειξαν μολις τελειωσε η 3η...δλδ μας δειχνει πως ο τζακ αρχιζει και πινει,πλακωνεται χαπια,βλεπει τον πατερα του,τι σχεση ειχε με την κεητ,ποιος τελικα περιμενε στο σπιτι την κεητ(ο ααρων μαλλον)κλπ κλπ..καπου δλδ παει να μας εξηγησει τι εγινε και θελει ο τζακ να ξαναπαει στο νησι...οκ οι σκηνες στο νησι ηταν λιγο ακυρες..αλλα αφου εδειχνε τζακ το ff θα πρεπε να δειχνει και τζακ στο νησι...και αφου ο τζακ αυτη τη περιοδο το μονο που κανει στο νησι ειναι να βολοδερνει,ε ναι ηταν λιγο βαρετο το επεισοδιο :P

Σωστή και η άποψη του Kaizer αλλά κυρίως να δώσουμε έμφαση και στο ''Τα σπόιλερ μέχρι και την 3η σαιζόν είναι ελεύθερα''...

Ο ΤΣΑΡΛΥ ΠΕΘΑΝΕ, Ο ΤΖΑΚ ΚΑΙ Η ΚΛΑΙΡ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ, Η ΚΙΝΕΖΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ (και καλά)... Ουυυυφ ξεθύμανα.

τι ενοεις η κινεζα πηδιεται ασυστολα? δν το πιασα :P

επισης παιδια ολα αυτα που λετε για τις σκωληκοειδητιδες κτλπ ειναι στον 4ο κυκλο..?

εγω τωρα σε λιγο θα δω το 1ο του 4ου...

(ειμαι καινουργιος στο φορουμ) cheers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...