Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sowhat φέτος είναι δεκατρία (δεκατέσσερα γιατί είναι διπλό) λόγω απεργίας (τα συμπυκνωσαν, ή αλλιώς στα τελευταία τρία γίνεται της πόρνης) και οι επόμενες χρονιές από 16

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχ με πικράνατε βραδιάτικο....

Με το στανογόμετρο μας έχουν....

Για αυτό και εγώ πάω να κοιμηθώ, να ξεχάσω τον πόνο μου!!!B):mrgreen:B)

Δημοσ.

Μαλλον θα παρουμε πολλες απαντησεις στο επομενο επισοδειο απ οτι ειδα στο trailer.θα μαθουμε τι παιζει με τον χρονο και αυτους που θεραπευτηκαν[δηλαδη αν ισχιει μια θεωρια που ελεγε οτι το νησι βρισκεται μερικα χρονια πισω....

Ειδωμεν....)

Δημοσ.

Πάντως με το που ολοκληρωθεί η 4η σεζόν επιβάλλεται μία δεύτερη προβολή/επανάληψή της. Σε αντίθεση με όλη τη 2η και την πρώτη μισή 3η σεζόν, που έδιναν ελάχιστες απαντήσεις και οι εξελίξεις ήταν πάρα πολύ αργές, ο 4ος κύκλος είναι "πάρε πάρε πάρε πάρε" :-). Η απεργία και το "κουτσούρεμα" των επεισοδίων (12 αντί 23) που άλλες σειρές τις κατέστρεψαν, το Lost φαίνεται ότι το "έφτιαξαν". Ζω και αναπνέω για το επόμενο

Desmond/Time Travel

επεισόδιο.

Δημοσ.
Το επεισοδιο μου αρεσε... Δινονται απαντησεις σιγα σιγα....

Και δημιουργούνται νέες ερωτήσεις... :-)

P.S.:Συμφωνώ, αυτή η season είναι πιο αποκαλυπτική από τις προηγούμενες.

Δημοσ.
η επόμενη season πότε ξεκινάει ξέρει κανείς? Ελπίζω Σεπτέμβριο, μη περιμένουμε πάλι κανένα 7μηνο...

7 μηνο και βάλε...Αν θυμαμαι καλά ειχα διαβάσει σε κάποια ξενα σαιτ οτι η 4ος 5ος και 6ος θα ξεκινούν τον Φλεβάρη καθε έτους (2008,2009,2010)...Δυστυχώς

Ο 5ος κύκλος θα έχει όμως περισσότερα επεισόδια... ( http://lostseason5.weebly.com/ )

• Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη τύπου, οι season 5 και 6, θα έχουν 1 παραπάνω επεισόδιο (και συνολικά 17).

On Seasons 5 and 6:

Since this season delivered just 14 out of 16 planned episodes, the next two rounds will indeed get boosted to 17 episodes each.

Source.png Πηγή: Lost and Found: Scads of Scoopy Nuggets!

Δημοσ.

Γιατί ακριβώς σας άρεσε το τελευταίο επεισόδιο? Το βρήκα ένα από τα χειρότερα όλων των εποχών.

Ειδικά το τέχνασμα με τη σκωληκοειδίτιδα, ότι ο Jack έπαθε και φάγαμε το μισό επεισόδιο με αυτήν, που τελικά την έβγαλε επιτυχώς πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθούμε με αυτό και είναι σαν να μην έγινε. Θέλω να πω πως είναι κάποιες λεπτομέρειες που συμβαίνουν στο νησί και στην πραγματικότητα δεν αφορούν τον τηλεθεατή ή την πλοκή. Σκεφτείτε την περίπτωση πχ να πάθει ο Sawyer κόψιμο (πολύ πιθανό από τη διατροφή τους :-) ), στο τέλος να του περάσει και να φάμε ακόμα ένα επεισόδιο έτσι. Σαπουνόπερα θύμισε το τελευταίο επεισόδιο. Μπορεί κάλλιστα να μην το δει κάποιος και να συνεχίσει στα επόμενο, χωρίς να έχει χάσει στην πραγματικότητα τίποτα

Δημοσ.

Δεν είμαι από αυτούς που τους άρεσε το επεισόδιο αλλά δε νομίζω η σκωληκοειδίτιδα να ήταν ένα τίποτα. Το ότι στο νησί δεν αρρωσταίνει κανείς η οι άρρωστοι/ανάπηροι γίνονται καλά δεν κολλάει με την σκωληκοειδίτιδα του Τζακ και νομίζω κάτι κρύβετε πίσω από αυτό που θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.

Πάντως συμφωνώ ότι μετά από επεισόδια του τύπου "The constant", το τελευταίο ήταν σαπουνόπερα

Δημοσ.

Δεν είμαι από αυτούς που τους άρεσε το επεισόδιο αλλά δε νομίζω η σκωληκοειδίτιδα να ήταν ένα τίποτα. Το ότι στο νησί δεν αρρωσταίνει κανείς η οι άρρωστοι/ανάπηροι γίνονται καλά δεν κολλάει με την σκωληκοειδίτιδα του Τζακ και νομίζω κάτι κρύβετε πίσω από αυτό που θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.

Πάντως συμφωνώ ότι μετά από επεισόδια του τύπου "The constant", το τελευταίο ήταν σαπουνόπερα

Το ότι στο νησί δεν αρρωσταίνει κανείς από που το ξέρουμε? Το ότι κάποιοι έγιναν καλα, οκ, το είδαμε. Επειδή έχουν περάσει 3 μήνες και δεν έχει αρρωστήσει κανένας είναι αρκετό για να βγάλουμε τέτοιο συμπέρασμα? Και στο σπίτι μου πχ έχει 3 χρόνια να αρρωστήσει κάποιος. Είναι αρκετό για να βγάλω το συμπέρασμα ότι "στο σπίτι μου δεν αρρωσταίνει ο κόσμος"? Μήπως δε θυμάμαι κάποια σημαντική λεπτομέρεια?

Δημοσ.

Το ότι στο νησί δεν αρρωσταίνει κανείς από που το ξέρουμε? Το ότι κάποιοι έγιναν καλα, οκ, το είδαμε. Επειδή έχουν περάσει 3 μήνες και δεν έχει αρρωστήσει κανένας είναι αρκετό για να βγάλουμε τέτοιο συμπέρασμα? Και στο σπίτι μου πχ έχει 3 χρόνια να αρρωστήσει κάποιος. Είναι αρκετό για να βγάλω το συμπέρασμα ότι "στο σπίτι μου δεν αρρωσταίνει ο κόσμος"? Μήπως δε θυμάμαι κάποια σημαντική λεπτομέρεια?

Η συζήτηση του Μπερναρντ με την γυναίκα του στο 12:25 ήταν κι αυτή για να γεμίσει ο χρόνος του επεισοδίου;

Όταν η Ρόουζ λέει "Οχι εδώ, εδώ γίνονται καλά (δεν αρρωσταίνουν) παίζει και μια μουσική για να δώσει έμφαση.

Αν αυτές οι λεπτομέρειες μπαίνουν μόνο και μόνο για να μας μπερδέψουν, πάω πάσο.

Δημοσ.

Η συζήτηση του Μπερναρντ με την γυναίκα του στο 12:25 ήταν κι αυτή για να γεμίσει ο χρόνος του επεισοδίου;

Όταν η Ρόουζ λέει "Οχι εδώ, εδώ γίνονται καλά (δεν αρρωσταίνουν) παίζει και μια μουσική για να δώσει έμφαση.

Αν αυτές οι λεπτομέρειες μπαίνουν μόνο και μόνο για να μας μπερδέψουν, πάω πάσο.

Δεν έχεις άδικο, απλά φοβάμαι ότι αν ήθελαν να δώσουν βαρύτητα αυτή την ατάκα θα την έλεγε πχ ο Jack. Η Ρόουζ είναι απλά μια "προληπτική" γυναίκα. Οι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες είναι νομίζω μάστορες στο να δημιουργούν εντυπώσεις ώστε να επιτυγχάνουν υποτιθέμενες ανατροπές. ΜΑΚΑΡΙ να έχω άδικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...