tmjuju Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Σωστή απορία… Και εγώ δεν μπορώ να βάλω σε απόλυτη χρονική σειρά τα Μελλοντικά: Δολοφονία γυναίκας Σαγίντ, Jack & Kate συζητάνε ότι πρέπει να γυρίσουν κ.τ.λ. αν κάποιος έχει εύκολο συνοπτικό timeline ας το κάνει ένα copy paste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 τωρα που το ειδα ολο το επεισοδιο,εχω μια απορια(μονο μια που λεει ο λογος δηλαδη).στο τελευταιο επεισοδιο του 3 κυκου ειδαμε το τζακ να λεει στην κειτ εξω απο το αεροδρομιο οτι πρεπει να γυρισουν πισω στο νησι,εχω μπερδευτει γιατι στη φαση που βρισκομαστε δεν εχω καταλαβει εαν αυτο γινεται μετα(αναφερομαι στο τελευ επισοδ του 3 κυκλου)ή πριν απο το σημερινο επεισοδιο.γενικα εχω μπερδευτει λιγακι με τα φλασμπακ και τα φλασφοργουντ! Το FF στο τέλος του 3ου κύκλου συμβαίνει μετά από αυτό που είδαμε σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 σήμερα έχουμε νέο επεισόδειο ή αργούμε πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 χτες ειχαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 έχει βγει εδώ και ώρες το 10ο episode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
depid Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 παντως απο οτι ειδα θα μεινουμε με το επομενο επισοδειο.στο σαιτ σποιλερ λοστ ή καπως ετσι ειδα ενα βιντεακι που δειχνει τον λοκ να μιλαει με καποιον(καινουργιο προσωπο στη σειρα)αγνωστο και αυτο που επιασα απο τα αγγλικα που γνωριζω ειναι οτι του λεει ο αγνωστος "αφου ημουν 8 χρονια νεκρος"....κι αυτο ισως μας εξηγησει για τους νεκρους που βλεπουμε διαρκως και δεν βγαζουμε ακρη π.χ ο πατερας του τζακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Depid, είσαι νέος χρήστης, αλλά πρέπει να διαβάσεις τους κανόνες. Τα όσα αναφέρεις αποτελούν spoiler και μάλιστα για επόμενο επεισόδιο, οπότε θα έπρεπε να τα περικλείεις μέσα σε spoiler tags. Κάνε ένα edit στο post σου ASAP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 μολις ειδα το 10ο επισοδειο,αρχιζω να κραζω λοιπον 1.προσεξα μια λεπτομερια για ρεντ σοξ που κερδισανε παλι,μαλλον προσπαθουσανε να μασ δειξουν τη χρονοσειρα,και οι μαλ..εσ δεν τα καταφερανε.που να ξερει ενασ μεσος ευρωπαιως ποτε κερδισανε οι ρεντ σοξ? 2.με αυτα τα φαντασματα πρεπει επιτελους να δοσουν μια εξηγηση.απο πρωτη σεζον μου σπανε τα νευρα 3.κατι δεν μου μιριζει καλα,ειχαν κιολας επιλογες ποιο θελουν να φυγουν απο νιση και ποιο οχι? θα εχει παντοσ πλακα να εμφανισει καινουργιο ζευγαρακη,αυτο του thomas και τησ κλερ. γενικος οι σεναριογραφοι ειναι πιστη στη τακτικη τους,σε καθε επισοδειο μια απαντιση και 100 ερωτησεις..θα ειναι δυσκολο να με ικανοποιησουν στο τελος)):-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 με ξενέρωσε το σημερινό επεισόδιο.Έλεος πια,δεν μπορώ άλλο να βλέπω επεισόδια που να συμμετέχουν μόνο 3-4 ηθοποιοί.Σήμερα πάλι δεν μας έδειξαν σαγίντ,ντέσμοντ,μπέν,λόκ,έλεος πια.Την άλλη βδομάδα θα μας δείξουν τον σαγίντ,και δεν θα μας δείξουν τον λοκ τον μπέν και το τζάκ.Βαρέθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ε ρε bougas,παντα ετσι ηταν το Lost... Με 15+ ενεργους χαρακτηρες,τι να κανουν,δε μπορουν ολοι να παιρνουν χρονο συμμετοχης σε καθε επεισοδιο.... Βεβαια οτι οτι ΠΑΛΙ δεν ειδαμε Ντεσμοντ-Σαγιντ στο πλοιο ηταν λιγακι lame.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Γενικά από εκείνο το -φοβερό- επεισόδιο "the constant" τον έχουν ξεχάσει τον Ντέσμοντ. Μήπως περιμένουν να μεγαλώσουν πάλι τα μαλλιά που τα κούρεψαν για το flashback; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOWHAT Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Kαλά η Κέιτ πάντως είναι πολύ μ@@@@Με το συμπάθειο κιόλας!!!Φιουυυ, άντε να δούμε πού θα πάει αυτο το βιολί με αυτη τη σειρά στο τέλος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven3x7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 με ξενέρωσε το σημερινό επεισόδιο.Έλεος πια,δεν μπορώ άλλο να βλέπω επεισόδια που να συμμετέχουν μόνο 3-4 ηθοποιοί.Σήμερα πάλι δεν μας έδειξαν σαγίντ,ντέσμοντ,μπέν,λόκ,έλεος πια.Την άλλη βδομάδα θα μας δείξουν τον σαγίντ,και δεν θα μας δείξουν τον λοκ τον μπέν και το τζάκ.Βαρέθηκα. Όντως ενώ ξεκίνησε καλά η σεζόν τώρα πάλη μας δίνουν τις πληροφορίες με το τσιγκέλι. Spoiler warning επόμενο ΕΠ Πάντως έχει και Λοκ και Μπέν το επόμενο αφου τους έχει στο trailer. Είναι η αρχή του τελικού 3ώρου ΕΠ νομίζω Kαλά η Κέιτ πάντως είναι πολύ μ@@@@Με το συμπάθειο κιόλας!!!Φιουυυ, άντε να δούμε πού θα πάει αυτο το βιολί με αυτη τη σειρά στο τέλος!!!! Καλά σου πήρε 4 χρόνια για να το παρατηρήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOWHAT Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Όντως ενώ ξεκίνησε καλά η σεζόν τώρα πάλη μας δίνουν τις πληροφορίες με το τσιγκέλι.Spoiler warning επόμενο ΕΠ Πάντως έχει και Λοκ και Μπέν το επόμενο αφου τους έχει στο trailer. Είναι η αρχή του τελικού 3ώρου ΕΠ νομίζω Εγώ ξέρω ότι θα είναι 16 επεισόδια κάθε χρονιά από δω και μπρος.... Μην μου τα αλλάζεις καλέ! Καλά σου πήρε 4 χρόνια για να το παρατηρήσεις? Οχι βέβαια, απλά σήμερα το επεισόδιο ήταν επεικώς απαράδεκτο από αυτήν την άποψη... Και ευτυχώς μόνο 1.5 χρόνο την ξέρω τη σειρά... Που δηλαδή, μακάρι να αργούσαν να μου την σφυρίξουν να τα έβλεπα όλα μαζεμένα χωρίς αναμονές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 08-May-2008 S04E11 Cabin Fever 15-May-2008 S04E12 There's No Place Like Home (1) 29-May-2008 S04E13 There's No Place Like Home (2) 29-May-2008 S04E14 There's No Place Like Home (3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.