Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

LOL...

Μπα δε νομιζω.Ισως να ηταν περισσοτεροι,πεθαναν καποιοι και απλα επεζησαν αυτοι οι 4-5....

Οπως και να'χει,θα δουμε...

Δημοσ.
LOL...

Μπα δε νομιζω.Ισως να ηταν περισσοτεροι,πεθαναν καποιοι και απλα επεζησαν αυτοι οι 4-5...

Οπως και να'χει,θα δουμε...

ζούσε μέχρι και αυτός

που τον πήρε στο τέλος ο καπνός.όλοι επέζησαν.

Δημοσ.

Ναι αλλά ήταν τραυματίας ένας από τους μισθοφόρους τουλάχιστον. Υποθέτω ότι ο Whidmore ήξερε για το "τέρας" και τι είναι, και ξέρει πως να το αντιμετωπίσει οπότε ήταν προετοιμασμένοι οι μισθοφόροι. Υποθέτω θα μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο πως τη γλυτώσανε

sheik καλό θα ήταν να βάλεις spoiler tag μιας και συζητάμε για το επόμενο επεισόδιο ;)

Δημοσ.

Επειδή δεν το είδα το τρέιλερ μήπως οι στρατιώτες που μας έδειξε είναι αυτοί που ήταν πάνω στο καράβι? Όπως δηλαδή έγινε και με τον γιατρό που ο ένας ήταν πεθαμένος και ο άλλος στο καραάβι ζωντανός????

Δημοσ.

Επειδή δεν το είδα το τρέιλερ μήπως οι στρατιώτες που μας έδειξε είναι αυτοί που ήταν πάνω στο καράβι? Όπως δηλαδή έγινε και με τον γιατρό που ο ένας ήταν πεθαμένος και ο άλλος στο καραάβι ζωντανός????

Ωπα, νομίζω χτύπησες φλέβα με αυτό!

Οντως έτσι είναι, ειδικά ο ένας ειναι ο ψηλός που έκανε σκοποβολή στο πλοίο όταν τον πλησίασε ο Σαιντ νομίζω ή ο Μαικλ. Θα μας τρελάνει το Λοστ

Δημοσ.

Κορυυυφηηη...απιστευτο επεισοδιο!υπομονη παιδια,ολα θα μας τα εξηγησουν dont worry.Ειμαι βεβαιος οτι τα εχουν σκεφτει ολα οι σεναριογραφοι....

Το οτι ο τζακ ηταν αρρωστος ηταν λιγο ασχετο η οχι?δλδ απλα να μας πουν οτι αρρωσταινουν και αυτοι? :P

Δημοσ.

No way.. Γιατι ρε παιδες, επειδη ειπαν οι αλλοι οτι ειναι ζωντανος σημαινει οτι ειναι κιολας; :P Σιγα μην πιστευανε οτι θα τον ξεβραζε η θαλασσα στο νησι, τον εφαγαν μπαμπεσικα και το κρυβουν...

Δημοσ.

στο τρειλερ μας δειχνει μετα απο πολυ καιρο τους κορεατες....

ο σογιερ μαλλον θα σκοτωσει τον αρχηγο τον κομαντο και ο τζακ εχω ενα προεσθημα οτι ισως τα κακαρωσει.για αυτους στο πλοιο δεν ξερουμε τι εχει γινει....εχει πολυ καιρο να τους δειξει

οσο το οτι ο λαινους μεταφερθηκε σε 30 δευτερα του νησιου σε πραγματικο κοσμο και εκανε ολα αυτα δεν νομιζω πως ισχιει αλλα οτι αυτα θα γινουν μολις βγει απο το νησι....γιατι λεει οτι ουτε αυτος ξερει που ειναι το νησι....

Δημοσ.

paredwse δεν θα επρεπε να το ειχες κανει ηδη υπομνημα?ειναι η πιο επιτυχημενη σειρα της τελευταιας 10ετιας τουλαχιστον...:-(

Δημοσ.

να οσοι λετε για τον θεοοοο tzak οτι δεν ....*#@@@@,ειδατε τωρα?

ειμαι καψουρα θελω κι εγω τζακ!!!!

Δημοσ.

τωρα που το ειδα ολο το επεισοδιο,εχω μια απορια(μονο μια που λεει ο λογος δηλαδη).

στο τελευταιο επεισοδιο του 3 κυκου ειδαμε το τζακ να λεει στην κειτ εξω απο το αεροδρομιο οτι πρεπει να γυρισουν πισω στο νησι,εχω μπερδευτει γιατι στη φαση που βρισκομαστε δεν εχω καταλαβει εαν αυτο γινεται μετα(αναφερομαι στο τελευ επισοδ του 3 κυκλου)ή πριν απο το σημερινο επεισοδιο.γενικα εχω μπερδευτει λιγακι με τα φλασμπακ και τα φλασφοργουντ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...