Solmyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ο ταξιτζής του Μπεν στο Λονδίνο είναι ο Ζαν Ρενό; Ναι στην καινουργια του αποστολη ως Λεον Παντως εμενα ψιλο αχταρμας μου εκανε το επεισοδιο. Προφανως παιζει time - space travel και ας μας λεει ο Μπεντζαμιν οτι πηρε αεροπλανο απο την Ν.Ζηλανδια... Τρομερα ανουσιες χιλιο γυρισμενες σκηνες στην παραλια: Τον κεκε να λεει τα δικα του, την ξανθια απο την βαρκα να κοιταει σαν να σκεφτεται "τωρα θα την πεταξει την πατατα του ο φλωρακος και θα χρειαστει τον στραγγαλισω" Τζακ και Κειτ ματιες ολο νοημα 4 χρονια τωρα... νησαφι!
dimitris2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 μπορει κανεις να μου εξηγησει ποιος ακριβως ειναι αυτος που επισκεπτεται ο Μπεν στο τελος; (εκτος απο το οτι ειναι ο πατερας της Πηνελοπης) μηπως ειναι το "μεγαλο κεφαλι" που κρυβεται απο τα ψευτικα συντριμμια; περασε καιρος και ξεχασα μερικα πραγματα...
xristoforos Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 ok,το εωαλα το σποιλερ παιδια,δεν ηταν δυσκολο,αλλα το να ζητατε να γραφω με ελλινικους χαρακτηρεσ για ενα ελλινοαμερικανακι ειναι λιγακι δυσκολα..οκ,θα το σινιθησω ωμως.το επισοδιο για μενα ηταν χαλια.ο σαγιντ,μα τοσο μα..κασ ειναι και δεν παιρνει χαμπαρι οτι ο ποντικουλησ τον παιζει οπωσ γουσταρει? μ'αρεσει να ασκω κριτικη παδια,παντος το λοστ με κρατα για τα καλα στι αγωνια
anthony_88 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Πολυ μπερδεμα. Παιρνει αλλη τροπη που δε μου λεει κατι ιδιαιτερο προσωπικα. Οχι οτι μπορει σε αλλους να μην αρεσει βεβαια. Μου θυμιζει κατι σε κακη απομιμηση του Alias πλεον... Προσανατολιζομαστε σε ενα κηνυγι μαγισσων που πασχιζουν οι σεναριογραφοι να το κανουν να φανει σαν συγκρουση τιτανων, με μοναδικο ωστοσο αποτελεσμα την απαξιωση χαρακτηρων, την επαναληψη κλισε και το χωρις προφανη λογο, μπερδεμα του θεατη με μοναδικο σκοπο την στιγμιαια εκπληξη του, που γρηγορα μετατρεπεται σε περιφρονηση. Καθε σεζον ειχε κατι το ξεχωριστο να προσφερει. Η προσεγγιση ωστοσο της 4ης σεζον θεωρω οτι μεχρι στιγμης γινεται με λαθος τροπο και η τροπη που παιρνουν τα πραγματα, δεν αποτελει παρα ενα σεναριακο τεχνασμα για να κρατησει εστω και τεχνητα το ενδιαφερον ζωντανο.
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Κόβω τα ... ότι το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε όταν ο Μπέν μπήκε σε εκείνη την αποθηκούλα και όταν βγήκε μπορεί για εμάς να φάνηκε σαν μισό λεπτό ή και παρακάτω αλλά πιστεύω πως ο Μπέν απο εκεί μέσα γύρισε πίσω στον χρόνο και συνέβησαν όλα αυτά που έδειξαν και που θα δείξουν στα επόμενα επεισόδια. Οτι βρήκε δηλαδή τον Σαγίντ και τον έβαλε να σκοτώνει ανθρώπους. Πιστεύω ότι γύρισε πίσω και σκότωσε τους στρατιώτες που ήταν έξω απο το σπίτι του και μετά ξαναγύρισε στον μέλλον με αποτέλεσαμ ο καπνός να έρθει και να τους σκοτώσει... (Αν πιστέψουμε την timeloop theory που προσωπικά αυτήν πιστεύω...)
V for Vagelis Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Κόβω τα ... ότι το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε όταν ο Μπέν μπήκε σε εκείνη την αποθηκούλα και όταν βγήκε μπορεί για εμάς να φάνηκε σαν μισό λεπτό ή και παρακάτω αλλά πιστεύω πως ο Μπέν απο εκεί μέσα γύρισε πίσω στον χρόνο και συνέβησαν όλα αυτά που έδειξαν και που θα δείξουν στα επόμενα επεισόδια. Οτι βρήκε δηλαδή τον Σαγίντ και τον έβαλε να σκοτώνει ανθρώπους. Πιστεύω ότι γύρισε πίσω και σκότωσε τους στρατιώτες που ήταν έξω απο το σπίτι του και μετά ξαναγύρισε στον μέλλον με αποτέλεσαμ ο καπνός να έρθει και να τους σκοτώσει... (Αν πιστέψουμε την timeloop theory που προσωπικά αυτήν πιστεύω...) Μαθαίνουμε όμως ότι η συνεργασία Μπεν-Σαγίντ ξεκινά Οκτώβρη 2005, δηλαδή πρόκειται για flash forwards, οπότε δε μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Με το "κόβω τα ..." ελπίζω να μην εννοείς αυτό που νομίζω ότι εννοείς
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μαθαίνουμε όμως ότι η συνεργασία Μπεν-Σαγίντ ξεκινά Οκτώβρη 2005, δηλαδή πρόκειται για flash forwards, οπότε δε μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Με το "κόβω τα ..." ελπίζω να μην εννοείς αυτό που νομίζω ότι εννοείς ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΩ....:devil: Να αλλά, (πάλι με βάση την timeloop theory), αλλος ο χρόνος εκτός νησιού και άλλος ο χρόνος του νησιού. Μπορεί το 2005 για το νησί να είναι παρελθόν.. Επίσης δεν μπορεί σόνυ και καλά ο Μπέν να τους σκότωσε στο παρελθόν. Μπορεί να τους ξέκανε στο μέλλον. Το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι ότι αυτό που είδε πίσω απο τα ρούχα που τράβηξε είναι ένα κουμπί που κάλεσε τον καπνό.
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 και εγω αυτο που λεει ο sellers σκεφτηκα. ειδικα οταν ρωταει στο ξενοδοχειο
Solmyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Επίσης δεν μπορεί σόνυ και καλά ο Μπέν να τους σκότωσε στο παρελθόν. Μπορεί να τους ξέκανε στο μέλλον. Τοτε συμφωνα με το time loop theory δεν επρεπε να πεθανουν. Ολοι πεθαινουν στο μελλον καποια στιγμη (ντα!), αυτο δεν σημαινει οτι θα τους φαει η ... μαρμαγκα. Παντως μπορει να πηγε ο Μπεν στο παρελθον και να τους εφαγε και αυτο που μας εδειξε να ειναι απο καποια αλλη φαση στο μελλον που ο Μπεντζαμιν τηλεμεταφερθηκε.... Παντως κλισε οι καβαλαρηδες με τα ΑΚ-47 δεν βρισκετε;;
V for Vagelis Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Καταρχήν συμφωνώ με τον Sellers ότι αυτή η θεωρία είναι πιο ικανοποιητική σαν εξήγηση, απ' το να πάτησε ο Μπεν κάποιο κουμπί και να ήρθε ο καπνός. Όμως σπάω το κεφάλι μου να βγάλω κάποιο νόημα: Το Σεπτέμβρη του 2004 πέφτει το αεροπλάνο στο νησί. Το Δεκέμβρη του 2004 οι "κομάντος" του Γουίντμορ βρίσκονται πάνω στο πλοίο, λίγα χιλιόμετρα έξω απ' το νησί. Τον Οκτώβρη του 2005 ή και αργότερα ο Μπεν σκοτώνει τους "κομάντος" του Γουίντμορ. Τώρα, ξέρουμε ότι ο χρόνος κοιλά με διαφορετικό ρυθμό στο νησί, ας υποθέσουμε με αρκετά πιο γρήγορο, οπότε θα μπορούσε όντως να ισχύει κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή ο Μπεν πήγε πίσω στο χρόνο. Με τη λογική όμως ότι ο Κίμι (ως ένας απ' τους κομάντος) δεν έφυγε με το πλοίο και επέστρεψε μετά από κάτι χρόνια στο νησί για να ολοκληρώσει την αποστολή, αλλά μετέβη κατευθείαν στο νησί, δε μπορεί αυτός και οι υπόλοιποι άνθρωποι του Γουίντμορ να ζουν τον Οκτώβρη του 2005 σε κάποιο σημείο του κόσμου. Γενικά δεν έχει τόσο σημασία αν ο Μπεν ταξίδεψε στο παρελθόν ή στο μέλλον, και στις 2 περιπτώσεις άτοπο βγαίνει. Παντως μπορει να πηγε ο Μπεν στο παρελθον και να τους εφαγε και αυτο που μας εδειξε να ειναι απο καποια αλλη φαση στο μελλον που ο Μπεντζαμιν τηλεμεταφερθηκε.... Αυτό ναι, όχι όμως τη στιγμή που μας δείχνει τον Μπεν να μπαίνει στο κρυφό δωμάτιο, αυτός να τηλεμεταφέρεται αρχικά στη Σαχάρα, να γίνονται αυτά που μας δείχνει και στη συνέχεια να τους αναζητεί και να τους σκοτώνει μαζί με τον Σαγίντ.
soturin Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό νομίζω Και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι επιμένουν πως όλο μπλέκεται το πράμα. Μόνο εγώ δηλαδή βλέπω να δένουν σιγά σιγά πράματα και να τα χουν όλα υπο έλεγχο?, τέλος πάντων για μένα το λοστ έχει φτάσει σε σημείο να μην θέλω να το συζητάω κι απλά να το βλέπω. Γιατί ότι υποθέσεις και να κάνω, πάλι μαλάκας μένω (και όχι δεν διάβασα ή θα διαβάσω θεωρίες-spoilers)
sheik Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Το επεισοδιο ΕΣΠΕΙΡΕ!!! Ρε παιδια,γιατι μπλεκεστε σε time loop theories κλπ? Ο Μπεν τηλεμεταφερθηκε απο οτι φαινεται στην ερημο.Δεν εχει σχεση με το δωματιακι που μπηκε και καλεσε τον καπνο.Το ολο θεμα με την τηλεμεταφορα εχει να κανει και με το Orchid Station,βιντεακι του οποιου ειχαμε δει περσυ στην comic con.Κι απο οτι διαβασα θα παιξει σημαντικο ρολο στη σαιζον,οποτε μαλλον σιγα σιγα μας το εισαγουν.Εξαλλου,το σημα της Νταρμα στη στολη του Μπεν δεν το εχουμε ξαναδει.Επισης για καποιο λογο φορουσε στολη με το ονομα Hallowax,που ειναι ενα απο τα ονοματα που χρησιμοποιει ο σχιστοματης στα orientation videos.... Παντως κι εγω εχω την εντυπωση οτι το ολο θεμα δενει υπεροχα και μου αρεσει τρελα η νεα τροπη των πραγματων..
saxon Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Το επεισοδιο ΕΣΠΕΙΡΕ!!! Ρε παιδια,γιατι μπλεκεστε σε time loop theories κλπ? Ο Μπεν τηλεμεταφερθηκε απο οτι φαινεται στην ερημο.Δεν εχει σχεση με το δωματιακι που μπηκε και καλεσε τον καπνο.Το ολο θεμα με την τηλεμεταφορα εχει να κανει και με το Orchid Station,βιντεακι του οποιου ειχαμε δει περσυ στην comic con.Κι απο οτι διαβασα θα παιξει σημαντικο ρολο στη σαιζον,οποτε μαλλον σιγα σιγα μας το εισαγουν.Εξαλλου,το σημα της Νταρμα στη στολη του Μπεν δεν το εχουμε ξαναδει.Επισης για καποιο λογο φορουσε στολη με το ονομα Hallowax,που ειναι ενα απο τα ονοματα που χρησιμοποιει ο σχιστοματης στα orientation videos.... Παντως κι εγω εχω την εντυπωση οτι το ολο θεμα δενει υπεροχα και μου αρεσει τρελα η νεα τροπη των πραγματων.. Ναι αλλά μετά την τηλεμεταφορά δεν ζητάς να μάθεις την ημερομηνία. Για μένα αυτό το επεισόδιο έδωσε περισσότερες αποδείξεις ότι ισχύει η το timeloop η το ότι ο χρόνος κυλάει με διαφορετικό ρυθμό στο νησί. Αρα καλώς μπλεκόμαστε σε θεωρίες που έχουν να κάνουν με τον χρόνο.
Bougas Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Είδα το τρέιλερ του επόμενου επείσοδιου,και τα ... Spoiler επόμενου επείσοδιου κομμάντα ζούνε,δεν έπαθαν απολύτος τίποτα απο τον μάυρο καπνό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.