tzinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 μολις το ειδα, πολυ απλα γινεται χαμος. Το πιο full on και διασκεδαστικο επεισοδιο της σειρας. Και αυτο το λεει ενας σχετικα αδιαφορος και απογοητευμενος παρατηρητης της σειρας!!
mike_schino Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ω ναι παιδια θα συμφωνησω! ενα απ τα καλυτερα του τεταρτου!! το smoke monster δινει ρεστα οταν εμφανιζεται κ καταβροχθιζει τα στρατιωτακια! αμοιροι,που να το φανταζονταν!!! κ ο φουστης ο μπεν μπορει να το καλεσει οποτε γουσταρει! κ επιτελους λυθηκε η απορια τι δουλεια εχει ο σαιντ να δουλευει για τον μπεν! για μια στιγμη τρομαξα και για την κλερ κ το σωγιερ οτι θα μας αφησουν χρονους!
Bougas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πολυ καλό επεισόδιο.Περιμένω την ώρα και την στιγμή που τρομαγμένοι όλοι,θα τρέχουν πίσω απο τον μπέν,και θα τον παρακαλάνε να τούς προσφέρει προστασία,με πρώτο πρώτο τον σπασίκλα τον τζάκ! Το δίδιμο Μπέν - Λόκ ,είναι όλα τα λεφτά
soturin Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 pali perrisoteres erwtiseis apo oti apantiseis. o pontikas mpeni me ton geroliko tsarlz arxisane kapoio polemo gia to poiops tha einai o boss tou magic island.alla exw aporia megali: 1.giati o ben me poniro tropo rotse sth resepsion th mayrh kopela ti imeromenia exoun,kai malista ton endiefere poio poli h trexousa xronia,2005 diladi 2.giati kai oi oi dyo kseroune(o pontikoulis me ton geroliko tsarlz) oti o mp[en den mporei na ton skotosei ton gero sto krevati? 3.giati o giatros "einai kala"???tou kopsane to laryggh toy kaimenou 4.giati o jack ksafnike egine pontios(paidia,xwris pareksigish ok?eimai kai gw pontios)...twra to pire xampari oti den irthan oi delta force gia na sosoun tous epivates ths gnwsths ptishs? 5.apo pote o soyer egine...kai gamota atoma?poli glikoulhs gamoto,mono rasa ierea den forage kai th stoli tou brus willis.. Πρέπει να βάλεις spoiler tags και να μην γράφεις greeklish 1. Για να μάθει ημερομηνιά και να μάθουμε ότι είναι fast-forward. Βέβαια αν θυμηθούμε επεισόδιο με πήγαινε-έλα ντεσμοντ και την πολική στη σαχάρα, ποιος ξέρει... 2. Μάλλον παρόμοιος λόγος που ο michael δεν μπορούσε να αυτοκτονήσει. Κουλό και μυστήριο αλλά στέκει στην πλοκή 3. Έλα ντε...:-D 4. Προσωπικά τουλάχιστον στηρίζω Locke από καιρό (πλέον και μπεν με τα χίλια) 5. Ε ωρίμασε κι αυτός.. για το έκτο δεν το πιασα? που αναφέρεσαι?
kostetos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 επειδη δεν το εχω δει...Ειναι καλυτερο απο το 5 επεισοδιο?
raven3x7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ωραίο επεισόδιο. Πολύ σκοτεινό. Καλα ο Σαγιντ καθόλου δεν υποπτεύτηκε ότι ο Μπεν μπορεί να λέει ψέματα? Πολύ προφανές μου φάνηκε εμένα. Ο Whidmore από την αλλη γιατί δεν μπορεί να βρεί ποτέ το νησί αφού το έχει βρεί ήδη? Οι επιστήμονες κατά πόσο ήξεραν για τους στόχους του Whidmore γα το νησί?
mike_schino Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Κονταροχτυπιουνται για την πρωτη θεση αν εννοεις το επεισοδιο του Ντες!!! Παιδια προφανως για τον ιδιο λογο που δεν μπορεσε να σκοτωθει ο μαικ κ ισως κ ο τζακ(οταν πηγε να πεσει απ τη γεφυρα) ο μπεν δεν μπορει να σκοτωσει τον υπουλο το Γουιντμορ! Ισως ο γερος να ηταν παλια στο νησι κ να εφυγε,κ στο ff προσπαθει να το ξαναβρει οπως ο τζακ. Προσεξατε κ αυτο π ειπαν για κανονες; Σαν να παιζουν ενα παιχνιδι οι δυο τους..
mike_schino Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Α,παιδια, λιγο off topic, αλλα αν προσεξετε στο επεισοδιο through the looking glass pt.1 στην αρχη η μακαριτισσα rousseau σαν τυπικη γαλλιδα εχει αξυριστες μασχαλες!!
saxon Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Καλό επεισόδιο που σηκώνει πολύ ανάλυση. Ο Ben είναι ο καπνοκράτης; Κι εγώ μπερδεύτηκα με τον Τσαρλς που δεν έχει βρει το νησί. Πως γίνετε να λέει ο Μπεν στον Τσαρλς με απλά λόγια " έστειλες ανθρώπους στο νησί και σκότωσαν την κόρη μου και μετά να του λέει ότι δεν θα βρει το νησί ποτέ; Παράδοξο; Θα σκοτώσει ο Ben την Penelope; Δεν γίνονται αυτά!
V for Vagelis Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Καλα ο Σαγιντ καθόλου δεν υποπτεύτηκε ότι ο Μπεν μπορεί να λέει ψέματα? Πολύ προφανές μου φάνηκε εμένα. Ναι, φάνηκε λίγο κι απ το χαμόγελο του Μπεν όταν ο Σαγίντ του είπε πως θα τον βοηθήσει. Μπορεί δηλαδή πίσω απ' το φόνο της γυναίκας του να κρίβεται ο Μπεν και να παίζει κάποιο παιχνίδι μαζί του, όπως κάνει πάντα άλλωστε, και ο τύπος που σκότωσε ο Σαγίντ να μην είχε καμία σχέση με το φόνο και να μην είχε βρεθεί ποτέ στο L.A. για τον ιδιο λογο που δεν μπορεσε να σκοτωθει ο μαικ κ ισως κ ο τζακ(οταν πηγε να πεσει απ τη γεφυρα) ο μπεν δεν μπορει να σκοτωσει τον υπουλο το Γουιντμορ! Ισως ο γερος να ηταν παλια στο νησι κ να εφυγε,κ στο ff προσπαθει να το ξαναβρει οπως ο τζακ. Προσεξατε κ αυτο π ειπαν για κανονες; Σαν να παιζουν ενα παιχνιδι οι δυο τους.. Δε πιστεύω να είναι παρόμοια περίπτωση, αλλά ίσως κάποιος απ τους κανόνες που έχουν θέσει, όπως π.χ. να μη πειράζουν τα παιδιά ή την οικογένεια του άλλου. Επίσης η κόντρα αυτή μου θυμίζει λίγο τη κόντρα του Morgan Freeman με τον Ben Kingsley στο Lucky Number Slevin. Και κάτι άλλο Ο ταξιτζής του Μπεν στο Λονδίνο είναι ο Ζαν Ρενό;
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Έχει φτάσει σε νέα τρισθεώρητα μεγέθη επικότητας αυτή η σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.