darth_revan Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μπα...ειναι ο Ααρων της Κλαιρ.Το ειπε και η ιδια η Εβαντζελιν σε μια συνεντευξη. Μήπως έχεις κάποιο link?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solmyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Την πηρε τηλεφωνο και του το ειπε, τι λινκ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 τι τηλέφωνο, στο κρεβάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μακαρι γιατι θα ειναι αθλιο να εμεινε εγκυος απο τον Σογιερ και να ειναι η δικη 15 μηνες μετα και να ειναι ολα τοσο Βερα στο Δεξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetosmd Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Λοιπόν παίδες, διάβασα ό,τι έχει ειπωθεί τις τελευταίες μέρες για το παιδί της Kate και έχω να προσθέσω τα εξής: Η Kate στο S04-E04 ''Eggtown'' duration 34.20-> 34.40 λέει ξεκάθαρα στο Sawyer : Kate: I am not pregnant Sawyer: Are you sure? Kate: Yeah, I am sure κλπ. Παρ' ολ' αυτά, και γνωρίζοντας την προσοχή στη λεπτομέρια των παραγωγών (μέχρι αηδίας- αλλά γι' αυτό μας αρέσει), πιστεύω πως συμβαίνουν 2 τινά 1) είτε η Kate λέει ψέματα στο Sawyer για να τον δοκιμάσει... (γυναίκες φίλοι μου, γυναίκες) κ επομένως ξέρουμε-μαντεύουμε τι τελικά παίζει με τον Ααρόν 2) είτε όντως δεν είναι οπότε εξακολουθούμε να ψαχνόμαστε... για τον 6ο και πως τελικά το παιδί της Clair, κατέληξε στην Kate. Αν είναι όμως έτσι τα πράγματα, γιατί ο Jack δε θέλει τον δει; Οεο; Κρίνοντας από το ύφος and the exact words προσωπικά κλίνω προς το 2ο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, και μέχρι στιγμής, οι/η παραγοί/ή είναι καλυμμένοι πλήρως- όχι που δε θα ήταν. Από την άλλη πάντως μήπως το ψάχνουμε υπερβολικά? Ακόμα κι εγώ, λίγο πιό πανω, αναφέρω: ''από το ύφος and the exact words'' - ΕΛΕΟΣ ρε asxete ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetosmd Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 τα spoiler up to S04_E08 είναι πλέον free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Members Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Αν είναι όμως έτσι τα πράγματα, γιατί ο Jack δε θέλει τον δει; Οεο; Ίσως γιατί είναι υπεύθυνος για κάτι κακό που μπορεί να συνέβη στη μάνα του παιδιού (την αυστραλέζα - δεν θυμάμαι το όνομά της), μαθαίνοντας παράλληλα αργότερα ότι ήταν και αδερφή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω... Κανονικα θα επρεπε να ειναι free ωστε κι εμεις να μιλαμε πιο ελευθερα. Κατα τη γνωμη μου,ενα καλο "συστημα" θα ηταν το εξης: Τα spoilers να μπαινουν υποχρεωτικα στο spoiler-tab μεχρι την προβολη του επομενου επεισοδιου.Δηλαδη,σποιλερς που αφορουν μελλοντικα επεισοδια μπαινουν στο tab αλλα ΚΑΙ σχολιασμοι ΗΔΗ παιγμενου επεισοδιου μπαινουν σε tab μεχρι την επομενη Παρασκευη και την προβολη του νεου. Θα ηταν καλυτερα ετσι,διοτι εχει 3 μηνες που εχουν παιχτει τα επεισοδια κι ακομα φοβομαστε να μιλησουμε Εξαλλου,αν καποιος απλα μαζευει τα επεισοδια να τα δει ολα μαζι,δεν εχει λογο να μπει στο τοπικ.... Βεβαια mod δεν ειμαι,αλλα αν ημουν αυτο θα εκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Members Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω...Κανονικα θα επρεπε να ειναι free ωστε κι εμεις να μιλαμε πιο ελευθερα. Κατα τη γνωμη μου,ενα καλο "συστημα" θα ηταν το εξης: Τα spoilers να μπαινουν υποχρεωτικα στο spoiler-tab μεχρι την προβολη του επομενου επεισοδιου.Δηλαδη,σποιλερς που αφορουν μελλοντικα επεισοδια μπαινουν στο tab αλλα ΚΑΙ σχολιασμοι ΗΔΗ παιγμενου επεισοδιου μπαινουν σε tab μεχρι την επομενη Παρασκευη και την προβολη του νεου. Θα ηταν καλυτερα ετσι,διοτι εχει 3 μηνες που εχουν παιχτει τα επεισοδια κι ακομα φοβομαστε να μιλησουμε Εξαλλου,αν καποιος απλα μαζευει τα επεισοδια να τα δει ολα μαζι,δεν εχει λογο να μπει στο τοπικ.... Βεβαια mod δεν ειμαι,αλλα αν ημουν αυτο θα εκανα... Θα συμφωνήσω γενικά για τα topics σειρών σε αυτό... θα έλεγα μάλιστα πως θα μπορούσε να υπάρχει ένα ειδικό topic π.χ για το lost χωρίς καθόλου spoiler tags (με εξαίρεση αυτά που αφορούν μελλοντικά επεισόδια, όπως λέει και ο sheik), με μια γενική προειδοποίηση πως αφορά μόνο όσους έχουν δει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μη σου πω να μπαινει σε σποιλερ ΜΟΝΑΧΑ οτι εχει να κανει με μελλοντικα επεισοδια.Απο την προβολη καθε επεισοδιου,η συζητηση να ειναι ελευθερη.Οποιος δεν εχει δει το επεισοδιο,απλα δεν εχει λογο να μπει. Βεβαια θα μου πεις,μπορει καποιος απλα να θελει να ρωτησει κατι,διχως να εχει δει τα επεισοδια.Ε,θα βρουμε μια λυση και γι'αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanelj Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 2) είτε όντως δεν είναι οπότε εξακολουθούμε να ψαχνόμαστε... για τον 6ο και πως τελικά το παιδί της Clair, κατέληξε στην Kate. Αν είναι όμως έτσι τα πράγματα, γιατί ο Jack δε θέλει τον δει; Οεο; Εγω παλι καταλαβαινω οτι τον Ααρων τον πηρε μεσα απο τα χερια της Κλαιρ!Της πηρε το παιδι με το ζορι! Δεν θυμαται κανεις που σε καποιο απο τα τελευταια επεισοδια η Κειτ κοιταει τον Ααρων σαν ξερολουκουμο ετοιμο να το φαει και τον πηρε και αγκαλια?!Αν θυμαμαι και καλα,στο ιδιο επεισοδιο ηταν και η φαση που εδειχνε ταυτοχρονα οτι φοβοταν μην μεινει εγκυος ή κατι τετοιο... Προφανως εφαγε καποια φλασια να γινει μανα και επειδη καταλαβαινει οτι δεν μπορει ή κατι τετοιο (παλι μπορει να παιζει κατι λογω του νησιου) της πηρε το μωρο! Εμενα κατι τετοιο μου κανει! Γι΄αυτο και ο Τζακ δεν θελει να δει το μωρο,γιατι ξερει οτι εκανε μ@λ@κια η Κειτ και προσπαθησαν να το καλυψουν λεγοντας οτι προσπαθησε να σωσει η Κειτ την μητερα του μωρου αλλα δεν τα καταφερε (ενας απο τους αλλους 2 που δεν τα καταφεραν να ζησουν και καλα). Επισης μιας και το θυμηθηκα.... Αν ο Τζακ με την Κλαιρ ειναι αδελφια...ο Ααρων ειναι ανιψιος του Τζακ?! Αρα και η Κειτ με τον Τζακ θα ειναι....αδελφια????:lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Διαφωνω με την μη χρηση σποιλερ μετα την προβολη. Δεν το βλεπουν ολοι ιδια στιγμη της ημερας και δεν μπορει να μου αποκλεισεις να μπω επειδη το ειδες 3 ωρες νωριτερα. Το λιγοτερο που μπορω να δεχτω ειναι με την προβολη επισοδειου στην Αμερικη να ειναι ελευθερα τα ποστς για το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ επισοδειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solmyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 + 1 (10 characters my as*...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το Lost επιστρέφει από σήμερα - για να μη ξεχνιόμαστε Jack tries to discover the identity of a body that has washed ashore. Meanwhile, Locke's camp is attacked by Ben's adversaries. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.