Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ποιο επεισοδιο θα ειναι το επομενο που θα παιξει στην αμερικανικη tv ρε παιδια?Εχω δει μεχρι και το 8ο του 4ου κυκλου....

Καλα εισαι. Περιμενουμε το 9ο κοντα μετα το Πασχα νομιζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα εισαι. Περιμενουμε το 9ο κοντα μετα το Πασχα νομιζω.

24 του Απριλη αδερφε. Μεγαλη Πεμπτη βραδυ. Οπως καταλαβαινεις την επομενη βουρ για επιταφιο, chill night out και ξενυχτι με Λοστ

Εντάξει το Κέβιν Τζόνσον πρέπει να είναι κοινότατο όνομα ρε συ, δεν τον είπαν Wentworth Miller
Ελα ρε, ποσους αλλους Κεβιν Τζονσον ξερεις?:lol:Παντως εχουν πλακα το ονοματακια, σε βαζουν στην μπριζα, τρελαινομαι να σκασει κανας μαυρουκος Other με ονομα Πατρικ Γιουην ξερω γω, ρισπεκ'

Για την πένυ οι παραγωγοί είπαν πως και καλά είχε τερματικά σε πολλά σημεία και έψαχνε κάπου εκεί στη περιοχή για σήματα κι έτσι. Δεν είναι μυστήριο αλλά το εξηγούν και λίγο πρόχειρα να μην κολλάμε εκεί

Ωπα, δλδ οκ, ΕΤΥΧΕ εκεινη την στιγμη η Πεννυ να κανει ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ(γιατι αυτο καταλαβα περσυ) κληση σε ολες τις συχνοτητες και ετυχε να πεσει στον Τσαρλυ κτλ?Χμ, οκ, explains αλλα not satisfactory

Θα προσπαυησω να σου απαντησω οσο μπορω, ας βοηθησουν και οι υπολοιποι..

1):

Κατα πασα πιθανοτητα ο εκτος ειναι ο μικρος της κλαιρ. Ο τζιν εχει κατα πασα πιθανοτητα πεθανει.

Μπαρδον?Μα αυτος δεν ηταν δηλωμενος, ηταν αγεννητος.Μαλακια θα ειναι.Θα μπορουσε αλλα μαλακια still. Οσο για τον Τζιν το οτι εχει πεθανει σαφες, το ποτε δεν ξερουμε(δεδομενου πως υπαρχει ταφος και τον επισκεπτονται,πιθανως δεν ειναι κενοταφιο δλδ)

Οσο για τον 6ο της Οσεανικ,ειναι ο

Ααρων.Για το αν ο Τζιν πεθανε ή ξεμεινε στο νησι,θα το δουμε στη συνεχεια...

Πιθανον αλλα μαλακια να ειναι ο αγεννητος κατα την πτηση Ααρων.Καλα, και η Κεητ πως τον πηρε για υιοθεσια αν τον δηλωσανε κανονικα σαν παιδι της Κλαιρ?Εδω την κηνυγανε, θα της δινανε και παιδι?Γενικα εφοσον την τσιμπησαν την Κεητ το να εχει δηλωθει κανονικα ο Ααρων σαν επιζωντας της πτησης το βρισκω καταχλωμο.Μπορει να "περασει" με καποιο τροπο αλλα θαναι μαλακια.Να .Αυτο για μενα ειναι σπαστικο. Οχι τα αναπαντητα ερωτηματα, αλλα να ειναι βλακεια η απαντηση.Οσο για τον Τζιν, τουλαχιστον για τους 6 ειναι νεκρος αρα να εμεινε στο νησι και να το ξερουν και να του εχουν κανει και ταφο χλωμο.

Για αυτο με την Πεννυ και της κλησεις της,αυτο που ειναι το ποιο λογικο και που φανταζομαι ειναι και η εξηγηση ειναι το οτι μετα το γυρισμα του κλειδιου,οι δικοι της βρηκαν την τοποθεσια του νησιου και με καποιο τροπο βρηκαν την συχνοτητα στην οποια η πεννυ εβαλε το μηχανημα να κανει επανειλλημενες κλησεις ωσοτου απαντησει.Και μολις το μπλοκαρισμα σταματησε,απαντησε ο Τσαρλυ....

Και αυτη ξημεροβραδιαζωτανε μπροστα σε μια οθονη?Ετυχε να ειναι εκει οταν εκλεισε ο Τσαρλυ τις παρεμβολες?

Πιστεύω μετά και απο το τρέιλερ κάθε αμφιβολία για τον έκτο της Οσεάνικ διαλύθηκε.

Ο μικρός είναι.

Εκτός και αν είναι τόσο μαλάκες που έκανα κανένα κολπάκι έτσι ώστε να νομίσουμε κάτι και μετά να το αλλάξουν. Τότε τι να πω? Δεν ταιριάζουν στο Λοστ αυτά.

Kaiser δες'το αλλιως.

Εισαι με τη γυναικα σε αεροπλανο,οι γυναικα σου ειναι εγγυος στον 9ο μηνα που σημαινει οτι γενναει απο στιγμη σε στιγμη ,πεφτει το αεροπλανο,επιζειτε μονο οι 2 σας και λιγες μερες μετα γενναει.

Το μικρο ετσι οπως το βλεπω εγω ειναι κανονικοτατος επιζων του δυστηχηματος.Ασχετα αν ηταν η οχι δηλωμενος.

Οσο για τον Τζιν,δεν ξερουμε τι ψεμματα εχουν πει στον κοσμο για να καλυψουν την ιστορια.Μπορει καλλιστα να βρισκεται ο σχιστοματης στο νησι,αλλα η Σαν αναγκαστικα να εκανε ταφο για να δικαιολογηθει οτι ο αντρας της και καλα πεθανε.

Ασε που,το πιο λογικο ειναι να του εχτισε ταφο,ωστε να εχει ενα μερος να τον μνημονευει,να πηγαινει να τον "επισκεπτεται" και να του "μιλαει".

Οσο για την Πεννυ δεν ξημεροβραδιαζοτανε.Απο τη στιγμη που βρηκε την τοποθεσια,εβαλε το μηχανημα να κανει κλησεις ξερω γω απο το γραφειο οπου δουλευει.Ε,καποια στιγμη την ωρα της δουλειας,εγινε το μαγικο οπου ο Τσαρλυ εκλεισε τον παρεμβολεα και η Πεννυ οντας στο γραφειο της,απαντησε(μαλλον ο Τσαρλυ απαντησε).

1. Για τον 6ο=Αααρον επιμενω. Αφενως ο τιτλος ειναι Oceanic 6. Oχι Island 6. Kαι ο μικρος δεν ειναι επιζωντας της πτησης(εκτος να μπορουσε να πεθανει η Κλαιρ και να ζησει ο μικρος, χλωμο)

Ακομα και να τον δεχτω σαν επιβατη τη πτησης δεν μου κολλαει γιατι δεν παιζει να τον εχει νομιμα η Κεητ, να ειναι κανονικα δηλωμενος ως επιζωντας και μετα να τον πηρε ποια?Αυτη που την εχουν μπαγλαρωσει και ειναι και φυγας.

ΔΕΧΟΜΑΙ οτι μπορει να εξηγηθει με πολλες παραδοχες να ειναι ο Ααρον ο 6ος απλα προτιμω μεχρι να σιγουρευτω να μην βαδισω προς τα εκει γιατι απλα μου φαινεται ΑΘΛΙΑ προοπτικη, 1000 φορες να ειναι ο Μπεν με αλλαγμενο ονομα ξερω γω.

2.

Ομως στον ταφο η Σαν μιλαει στον Τζιν σαν να ειναι νεκρος. Εκεινη την στιγμη την ακουει μονο ο Χερλευ. Δεν υπαρχει λογος για την Σαν να πει αυτα τα λογια.

3. Ρε και αυτο να δεχτω, δλδ η γκομενιτσα αποκεινη την καρεκλα δεν σηκωθηκε? Την εβγαζε μπροστα στην οθονη 24/7 για να μην χασει την στιγμη που θα περασει η κληση?Η παραδοχη οτι δοκιμαζε και δοκιμαζε μεχρι να πιασει γραμμη θελει πολυ "καλη πιστη" για να δεχτουμε οτι εκεινα τα 2-3 λεπτα που επεσε το jamming και λειτουργουσε ο δεκτης πριν γινει χαμος ΕΤΥΧΕ και η Πεννυ να ειναι μπροστα στην οθονη

ΥΓ. Αυτος ο Ρωσος ο μονοφθαλμος, ο Νικολαι πως διαολο λεγοταν, τι απεγινε?

υγ2 Sheik, βαζε spoilers δεν τα εχουν δει ολοι και τα 8

Άρα δεν έχεις και λόγο να συμμετέχεις στη συζήτηση, σωστά;

Πολυ σωστα. Απλα επειδη το τοπικ ειναι για τον τεταρτο κυκλο, ηθελω να εκφρασω το παραπονο μου, οτι μεχρι το τελος του 3ου κυκλου το εβλεπα φανατισμενα και τωρα εχει πεσει το ενδιαφερον μου κατα πολυ. Εχει χασει πια την φρεσκαδα του το Lost και ειδικα των δυο πρωτων κυκλων. Ειναι τοπικ για τον 4ο κυκλο, οποτε μπορω να εκφερω την γνωμη μου ελευθερα, σωστα;

Ακομα και να τον δεχτω σαν επιβατη τη πτησης δεν μου κολλαει γιατι δεν παιζει να τον εχει νομιμα η Κεητ, να ειναι κανονικα δηλωμενος ως επιζωντας και μετα να τον πηρε ποια?Αυτη που την εχουν μπαγλαρωσει και ειναι και φυγας.

Εμένα μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση, ότι η Κέιτ δήλωσε τον Άαρων σαν δικό της παιδί. Μπορεί π.χ. να δήλωσε ότι ήταν η ίδια έγκυος κατά το δυστύχημα. Το γιατί κατέληξε να πάρει μαζί της τον Άαρων, τι έγινε η Clair κτλ είναι μυστήρια θέματα.

(...) προτιμω μεχρι να σιγουρευτω να μην βαδισω προς τα εκει (...)

Πάντως ο περισσότερος κόσμος έχει καταλήξει σε αυτούς τους oceanic 6.

2.

Ομως στον ταφο η Σαν μιλαει στον Τζιν σαν να ειναι νεκρος. Εκεινη την στιγμη την ακουει μονο ο Χερλευ. Δεν υπαρχει λογος για την Σαν να πει αυτα τα λογια.

Αν δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσουν στο Νησί, και ο Τζιν είναι εκεί, μπορεί και πάλι να τον θεωρεί νεκρό. (είναι κάπως τραβηγμένο, έχεις δίκιο :-) )

3. Ρε και αυτο να δεχτω, δλδ η γκομενιτσα αποκεινη την καρεκλα δεν σηκωθηκε? Την εβγαζε μπροστα στην οθονη 24/7 για να μην χασει την στιγμη που θα περασει η κληση?Η παραδοχη οτι δοκιμαζε και δοκιμαζε μεχρι να πιασει γραμμη θελει πολυ "καλη πιστη" για να δεχτουμε οτι εκεινα τα 2-3 λεπτα που επεσε το jamming και λειτουργουσε ο δεκτης πριν γινει χαμος ΕΤΥΧΕ και η Πεννυ να ειναι μπροστα στην οθονη

Αυτό είναι πράγματι πολύ περίεργο... Όμως υποθέτω ότι μπορεί να παίζει κάτι άλλο. Στο τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου (Live Together, Die Alone) βλέπουμε την Penny να την παίρνουν τηλέφωνο κάποιοι τύποι (μιλώντας πορτογαλλικά) και να της λένε "It's us. I think we found it.". Μάλλον τότε είναι που εντοπίζουν για πρώτη φορά με κάποιον τρόπο το Νησί. Υποθέτω ότι μετά τον εντοπισμό προσπαθούν συνέχεια να κάνουν κλήσεις σε εκείνη την περιοχή. Άρα πιστεύω ότι η "ομάδα της Penny" είναι αυτή που ξημεροβραδιάζεται, ώσπου κάποια στιγμή η κλήση φαίνεται να επιτυγχάνει (να καλεί), και οι τρελοί Πορτογάλοι την ενημερώνουν και τη συνδέουν. :-)

Πάντως το περίεργο είναι ότι η "ομάδα της Penny" φαίνεται να γνωρίζει ότι ψάχνει για το Νησί. Αν συμβαίνει αυτό, δεν αποκλείεται ο Desmond να μην βρέθηκε εκεί τυχαία: Συμμετείχε σε έναν ιστιοπλοϊκό αγώνα γύρω από τον κόσμο που διοργάνωσε ο ίδιος ο Charles Widmore (την περίοδο που τον διοργάνωσε ο Charles ήξερε για το Νησί). Ίσως αυτός ο περίεργος αγώνας να είχε κάποια σχέση με τον εντοπισμό του Νησιού (χωρίς οι διαγωνιζόμενοι να έχουν ιδέα).

2.

Εγω ισα ισα,οταν ειδα τι σκηνη το αντιθετο καταλαβα.Αυτα τα "μου λειπεις", "μακαρι να ησουν εδω" κλπ,αμεσως με εκαναν να ψιλιαστω οτι ο Τζιν βρισκεται στο νησι.Οπως και να'χει,θα δουμε στο μελλον...

Εμένα μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση, ότι η Κέιτ δήλωσε τον Άαρων σαν δικό της παιδί. Μπορεί π.χ. να δήλωσε ότι ήταν η ίδια έγκυος κατά το δυστύχημα. Το γιατί κατέληξε να πάρει μαζί της τον Άαρων, τι έγινε η Clair κτλ είναι μυστήρια θέματα.

Σαν δικο της παιδι?Μα θα επρεπε να ειναι 8 μηνων εγκυος το λιγοτερο, οταν την μπαλγαρωσαν και την χωσαν στο αεροσκαφος μια φωτογραφια, κατι ρε παιδι μου, δεν της πηραν να δουν πως ηταν?(αποτι εδειξε, ο χρονος στο νησι παει πιο γρηγορα μαλλον-το ελικοπτερο φτανει στην ωρα του αλλα στο νησι νομιζουν πως αργησε- οποτε ουτε με time discontinuity παιζει κατι)

Αυτό είναι πράγματι πολύ περίεργο... Όμως υποθέτω ότι μπορεί να παίζει κάτι άλλο. Στο τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου (Live Together, Die Alone) βλέπουμε την Penny να την παίρνουν τηλέφωνο κάποιοι τύποι (μιλώντας πορτογαλλικά) και να της λένε "It's us. I think we found it.". Μάλλον τότε είναι που εντοπίζουν για πρώτη φορά με κάποιον τρόπο το Νησί. Υποθέτω ότι μετά τον εντοπισμό προσπαθούν συνέχεια να κάνουν κλήσεις σε εκείνη την περιοχή. Άρα πιστεύω ότι η "ομάδα της Penny" είναι αυτή που ξημεροβραδιάζεται, ώσπου κάποια στιγμή η κλήση φαίνεται να επιτυγχάνει (να καλεί), και οι τρελοί Πορτογάλοι την ενημερώνουν και τη συνδέουν. :-)

Συμφωνω οτι μπορει απλα να δικαιολογηθει σαν συμπτωση-οτι δλδ ψαχνουν ολοι, "πιανουν γραμμη", ειδοποιουν γρηγορα την Πεννυ που τυγχανει εκεινη την στιγμη να ειναι ξυπνια και να μην εχει παει για ψωνια ξερω γω-απλα θα πρεπει να το δεχτουμε ως πολυ μεγαλη συμπτωση. Επισης μπορει να μην ειναι και συμπτωση, αν με καταλαβαινεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...