Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελα ντε....

παντως το οτι στο επομενο θα δωσουν απαντησεις αρκετες οπως ελεγε το τρειλερ, ειναι σημαντικο,να λυθουν και οι αποριες σιγα σιγα

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σχετικά με τα υπόλοιπα 3 επεισόδια που δεν θα παιχτούν τελικά τι θα γίνει? Θα τα κόψουν οριστικά και θα διαμορφώσουν το σενάριο ή θα πάνε για του χρόνου. Αυτό που με καίει δηλαδή: Το 13 επεισόδιο θα είναι επεισόδιο φινάλε?

Δημοσ.

Ειδα και εγω το τραιλερ. Τι να πω με τον Ααρων... Οσα εγραψα στο παρελθον τα ανακαλω. Μαλλον θα ισχυριστουν οτι το παιδι βρεθηκε στο αεροσκαφος. Τα μωρα κατω απο καποια ηλικια δεν χρειαζονται εισιτηριο για να πεταξουν παντως, για αυτο μπορει να ισχυριστει καποιος οτι ηταν ο μπαγασακος στο manifest του αεροπλανου.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά κι εγώ περίμενα να είναι κάποιος άλλος και όχι ο Ααρών ο έκτος αλλά δεν είναι και τόσο σοβαρό το θέμα.

Δε νομίζω δηλαδή να χρειάζεται να έχεις κόψει εισιτήριο για να θεωρείσαι επιζών.

Άλλωστε δεν ξέρουμε ακόμα πως βρέθηκαν οι επιζώντες.

Σε κάποια φάση σε ένα Flash forward νομίζω ότι ο Τζακ είπε πως βαρέθηκε να λέει συνέχεια ψέμματα. Άρα μάλλον είναι σκηνοθετημένη και η διάσωση όπως και τα συντρίμμια του αεροπλάνου στον βυθό.

Αν έχουν βάση και οι θεωρίες για time looping η με τον χρόνο να κυλάει πιο αργά στο νησί απ ότι στον έξω κόσμο τότε μπορεί και ο Ααρών να φαίνεται ηλικιακά ότι ήταν γεννημένος ήδη όταν συνέβηκε το ατύχημα.

Ας δούμε πρώτα τι έχουν να μας σερβίρουν...

Δημοσ.

εγω προσωπικα δεν ξενερωσα με τον Ααρων, απλα πολλες φορες επειδη προσπαθουμε μετα απο καθε επεισοδιο να λυσουμε μονοι μας τις αποριες , και συνδιαζοντας οτι η σειρα μας αιφνιδιαζει παντα , δημιουργουμε πολλα σεναρια ....που ποτε δεν πεφτουμε μεσα.

τωρα ανυπομωνω να δω τι ακριβως εχει γινει και εφυγαν οι συγκεκριμενοι απο το νησι.. υπομονη ενα μηνα βεβαια...νομζω οτι απο εδω και περα θα δουμε πολυ καλα πραγματα....

Δημοσ.

Εγω το περιμενα απο την αρχη(4ο επεισοδιο) οτι θα ειναι ο Ααρων.

Δεν υπαρχει λογος να μη θεωρηθει επιζων ενος δυστυχηματος ενα μωρο που γεννηθηκε μετα απο αυτο....

Δημοσ.

Παλι τα ιδια θα λεμε sheik... Αφου ο Τζακ ειπε στην δικη οτι 6 επεζησαν της πτωσης, αρα δεν εχουν πει οτι ο Ααρων γεννηθηκε στην συνεχεια. Καπως το κουκουλωσαν..

Δημοσ.

Περα 1 μελος οι υπολοιποι εχω την εντυπωση οτι χασατε την ουσια του σημερινου επεισοδιου.

Αυτη οσο παει και ομορφαινει : clairesd6.jpg

Και αυτη:

alekarg7.jpg

Δεν εχω λογια:

godblessumychildrx6.jpg

Ουτε εδω μπορω να πω κατι:

gayxondrostv3.jpg

gayxondrostv3.ac9e2ca1fc.jpg

Δημοσ.
Περα 1 μελος οι υπολοιποι εχω την εντυπωση οτι χασατε την ουσια του σημερινου επεισοδιου.

Και αυτη:

alekarg7.jpg

ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει υποθει κατι πριν αλλα εγω προσεξα το εξης πολυ σημαντικο σε αυτο το επεισοδιο

Ο Μαικλ θελωντας να εξηλεωθει για τον θανατο των 2 γυναικων γινεται τσιρακι του Μπεν.Σε προηγουμενο επεισοδιο φαινεται οτι και ο σαγιντ γινετε τσιρακι του μπεν.Μηπως εχει ακριβως τον ιδιο λογο?Δλδ εκανε καποιο λαθος(παραδωση του μαικλ στον καπετανιο) και εξαιτιας του σκοτωθηκε καποιος ή καποιοι ανθρωποι, και τωρα εχει τυψεις και θελει να εξιλεωθει κατ αυτον τον τροπο?

Δημοσ.
Δεν ξερω αν εχει υποθει κατι πριν αλλα εγω προσεξα το εξης πολυ σημαντικο σε αυτο το επεισοδιο

Ο Μαικλ θελωντας να εξηλεωθει για τον θανατο των 2 γυναικων γινεται τσιρακι του Μπεν.Σε προηγουμενο επεισοδιο φαινεται οτι και ο σαγιντ γινετε τσιρακι του μπεν.Μηπως εχει ακριβως τον ιδιο λογο?Δλδ εκανε καποιο λαθος(παραδωση του μαικλ στον καπετανιο) και εξαιτιας του σκοτωθηκε καποιος ή καποιοι ανθρωποι, και τωρα εχει τυψεις και θελει να εξιλεωθει κατ αυτον τον τροπο?

Λογικό. Σκέφτομαι την τελευταία σκηνή με τους δυο θανάτους και την πιθανή απαγωγή της Αλεξ.

Πιθανότατα να έγινε από "κομάντος" του πλοίου (τους είδαμε να εξασκούνται στην σκοποβολή) με σκοπό να πάρουν την Αλεξ και να εκβιάσουν τον Μπεν.

Το ότι ο Μπεν τους έστειλε στην φωλιά του λύκου μπορεί να έχει να κάνει με λάθος πληροφορίες που πήρε από τον αιχμάλωτο( ; ) Μαικλ.

Είναι ένα σενάριο και αυτό...

Δημοσ.

στο τρειλερ ο σωγιερ το λεει καθαρα.(στην τζουλιετ).

γιατι να αρχισουν

να σφαζουν χωρις καν να μας πουν τι θελουν? ;)

αυτοι θα φτασουνε στο νησι (πολυ ποιο γρηγορα) εξαιτιας του σαγιντ,θα σκοτωσουν αρκετους,και προφανος ο σαγιντ μετα την μαλακια που εκανε θα νιωθει τυψεις σαν του μιχαλακι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...