Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην αμερικα στολιζουν απο Νοεμβρη μηνα...Ειναι τελος νοεμβρη και το σπιτι ειναι στολισμενο, ο Μικαελ παει να αυτοκτονησει κτλ κτλ και μετα απο λιγες μερες ειναι Φιτζι. Ο Τομ γυρναει αεροπλανικος και τα κακαρωνει. Παντως το παιδακι στο παραθυρο δεν ηταν ο Γουολτ αλλα σωσιας του!

Δημοσ.

Δε νξέρω γιατί μου έχει κολλήσει τόσο πολύ αλλά πιστεύω ότι ο

ναός στον οποίο αναφέρεται ο Μπέν είναι το τετραδάχτυλο πόδι.

Δημοσ.
Ωραίο επεισόδιο, υπάρχει όμως κάτι που δεν κατάλαβα:

Βλέπουμε τον Μάικλ να πηγαίνει στη μητέρα του Χριστούγεννα (ή έστω λίγο πριν -φαίνεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το σπίτι) για να δει το Γουόλτ. Μετά πάει και δοκιμάζει να αυτοκτονήσει και τον βρίσκει ο Μπεν κλπκλπ. Στο επεισόδιο που ο Ντέσμοντ και ο Σαγίντ ανεβαίνουν στο πλοίο μαθαίνουμε ότι βρισκόμαστε γύρω στα Χριστούγεννα. Άρα πριν τα Χριστούγεννα γίνεται η ιστορία με Μάικλ στη Νέα Υόρκη και τα Χριστουγεννα ο Μάικλ είναι ήδη στο πλοίο. Όμως είχαμε δει ότι τότε που είχε γίνει η ενέδρα στην παραλία ο Σώγιερ είχε σκοτώσει τον Τομ. Άρα πότε πρόλαβε ο Τομ να πάει στη Ν.Υ??? Χρονικά μου φαίνεται αδύνατο...

Λογικά πρέπει να το έχουν κάνει επίτηδες. Να μην κολλάει χρονικά το πότε ήταν στο νησί και πότε στην Νέα Υόρκη, για να παίξουν περισσότερο με τις "ιδιότητες" του νησιού.

Δε νξέρω γιατί μου έχει κολλήσει τόσο πολύ αλλά πιστεύω ότι ο

ναός στον οποίο αναφέρεται ο Μπέν είναι το τετραδάχτυλο πόδι.

Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. Λογικά έχει σχέση το ένα με το άλλο.

Δημοσ.
Στην αμερικα στολιζουν απο Νοεμβρη μηνα...Ειναι τελος νοεμβρη και το σπιτι ειναι στολισμενο, ο Μικαελ παει να αυτοκτονησει κτλ κτλ και μετα απο λιγες μερες ειναι Φιτζι. Ο Τομ γυρναει αεροπλανικος και τα κακαρωνει. Παντως το παιδακι στο παραθυρο δεν ηταν ο Γουολτ αλλα σωσιας του!

Σωστά...

Βρήκα και στο Lostpedia ότι ο Tom σκοτώθηκε την 93η ημέρα, στις 23 Δεκέμβρη...

Δημοσ.

1)Αυτο με το νησι που δεν επιτρεπει να σκοτωνονται ακομα και εξω απο το νησι, πως το βλεπετε??

τόσα post έχω κάνει αναφέροντάς σας τη θεωρία για το LOST. Τα διαβάζει κανείς? Για όνομα του Θεού, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Το μόνο που ξέρω είναι ότι επεισόδιο με το επεισόδιο, η θεωρία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ

Δημοσ.

Την επόμενη φορά

που κάποιος δε θα καταλάβει τι παίζεται με το χώρο/χρόνο ή θα αναρωτιέται "πως πρόλαβε ο τάδε να πάει εκεί και να ξαναγυρίσει σε χρόνο dt", θα τη μεταφράσω και στα Ελληνικά για να την καταλάβουν όλοι

:-D:-D:-D

Δημοσ.

γιατι ρε συ,μια χαρα παει,και αν εχεις διαβασει και κανα spoiler,τα επομενα επεισοδια αναμενωντε συναρπαστικα και θα μας λυθουν και πολλες αποριες.(οπως ολοκληρο το παρελθον του μπεν,και αλλα πολλα!).

Δημοσ.

anubis-92 συμαζέψου λίγο. Το ότι εσύ ποστάρεις το spoiler των spoiler δεν σημαίνει ότι θέλουμε και πρέπει να το διαβάσουμε όλοι ώστε να μην σε αγανακτούμε

Δημοσ.

τόσα post έχω κάνει αναφέροντάς σας τη θεωρία για το LOST. Τα διαβάζει κανείς? Για όνομα του Θεού, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Το μόνο που ξέρω είναι ότι επεισόδιο με το επεισόδιο, η θεωρία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ

cool man....

Δημοσ.

Ενταξει δικιο εχει ο ανυμπας ομως, μεχρι στιγμης η θεωρια φαινεται να καλυπτει αρκετα ερωτηματικα...

Δημοσ.

Ίσα-ίσα, άμα καλύπτει ερωτηματικά σημαίνει ότι είναι σωστή και λέει τι γίνεται. Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται, γι' αυτό δεν την διαβάζω, επειδή γουστάρω τη σειρά και θέλω να την παρακολουθήσω καθως και να γράφω τις θεωρίες μου εδώ.

¨Για όνομα του θεού" λέει...

Δημοσ.

καλησπερα μολις ειδα το τρειλερ και απο οτι ειδα τον Ααρων τον μετρανε στου εξι της οσεανικ.αυτο καταλαβα εγω ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...