Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tωρα μου "ερχεται" το καινουργιο επεισοδιο!

Εγω παλι να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα στο προηγουμενο με τον Τζιν?!

Γιατι απ'οτι καταλαβα ο Τζιν δεν εχει πεθανει αλλα ζει και βασιλευει?

Ετσι οπως το καταλαβα εγω,ειναι σαν να μην ξερει η Σαν οτι ζει ακομα!

Η σκηνη με το παντα στο καταστημα-που το παει σε ενα νοσοκομειο-και που λεει οτι ειναι και 2 μηνες παντρεμενος????

Δεν νομιζω να ειναι fb ολο αυτο!

Πιο πιθανο μου φανηκε οτι το εχουν για πεθαμενο γιατι αυτος (ή καποιος αλλος) ηθελε να μην υπαρχει!

-Παντως αν ισχυει αυτο,φανταζομαι ποιος αλλος θα μπλεχτει στην ιστορια....:fear:-

Δημοσ.

kanelj

νομιζω μας δειχνει ξεκαθαρα οτι ειναι fb,δειχνει τον τζιν να δουλευει για τον πατερα της αλλης με το φοβισμενο στυλακι κλπ κλπ..η σκηνη με το παντα ειναι δουλεια που του ανεθεσε ο πατερας της Σαν καποτε...

Δημοσ.

εμενα αυτο που μου την δινει,ειναι οτι επικεντρωνετε καθε επεισοδιο σε 2-3 συγκεκριμενους χαρακτηρες.

πχ τον μπεν και τον λοκ,τους ειχαμε χασει 2-3 επεισοδια τωρα.τον τζακ την κειτ δεν τους ειδαμε σημερα.επισης τον σωγιερ τον εχουνε καταντησει τον μπελικ της 4ης σεζον.υπαρχει απλα για να ...υπαρχει.εχει εμφανιστει σε 3 επεισοδια,εχει ριξει ενα γρηγορο στην κειτ,2 ατακες και αυτο ηταν.

Δημοσ.

Αυτό γινόταν πάντα στο LOST νομίζω και αν δε γινόταν θα μπερδευόμασταν παραπάνω έχω την εντύπωση.

Πολύ γρήγορα τέλειωσε το 8 και απότομα. :P

24/4 το επόμενο....

Δημοσ.

Πολυ καλο επεισοδιο

τελικα ποιον να πιστεψουμε?τον καπταιν που μας ειχε πει οτι ο μπεν εστησε το ψευτικο αεροπλανο η τον "την αλοιφω την φετα" που ειπε οτι το εστησε ο γουιντμορ?

Δημοσ.

παιδια κατι παιζει με τον ο ηλιος καιει...

αυτη την λουγκρητια δεν την ειχε σκοτωσει η τζουλιετ???

και οι χρονοι δεν στεκουν πολυ αν σκεφτεις πως αφου εφυγε ο μαικλ ως το χτεσινο επισοδειο εχουν περασει 2 εβδομαδες ποτε προλαβε τρακαρε εγινε καλα,μπηκε σε πλοιο και εφτασε και ως τα φιτζι ελεος κατι παιζει σιγουρα με τον χρονο

Δημοσ.

χαχα ωραίος ο {TDi}Dj2k..infc και που το πέτυχες

καλό επεισόδιο είχε μερικές εξηγήσεις ...

στις οποίες όμως δεν ξέρεις αν τελικά θα πρέπει να πιστέψεις τον Μπεν ή τους ανθρώπους στο πλοίο. Ο Μπεν φαίνεται να προστατεύει τους ανθρώπους στο νησί, αλλά πάνω από όλα το τομάρι του.Στο τέλος δεν κατάλαβα γιατί τον έδωσαν στεγνά τον Μάικλ , τον θεωρούν προδότη , αλλά δεν κερδίζουν και τπτ. Καλός μαλάκας και ο Τζον που άφησε ελεύθερο τον Μπεν. Στο τέλος ποιοι πυροβολούσαν???? Μου μυρίζει λίγο στημένο από Μπεν

Αλλη μια φορά χαμός δεν ξέρεις τι να πρώτο πιστέψεις

Δημοσ.

Ωραίο επεισόδιο, υπάρχει όμως κάτι που δεν κατάλαβα:

Βλέπουμε τον Μάικλ να πηγαίνει στη μητέρα του Χριστούγεννα (ή έστω λίγο πριν -φαίνεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το σπίτι) για να δει το Γουόλτ. Μετά πάει και δοκιμάζει να αυτοκτονήσει και τον βρίσκει ο Μπεν κλπκλπ. Στο επεισόδιο που ο Ντέσμοντ και ο Σαγίντ ανεβαίνουν στο πλοίο μαθαίνουμε ότι βρισκόμαστε γύρω στα Χριστούγεννα. Άρα πριν τα Χριστούγεννα γίνεται η ιστορία με Μάικλ στη Νέα Υόρκη και τα Χριστουγεννα ο Μάικλ είναι ήδη στο πλοίο. Όμως είχαμε δει ότι τότε που είχε γίνει η ενέδρα στην παραλία ο Σώγιερ είχε σκοτώσει τον Τομ. Άρα πότε πρόλαβε ο Τομ να πάει στη Ν.Υ??? Χρονικά μου φαίνεται αδύνατο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...