Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλησπέρα και από εμένα....:lol:

Τόσο καιρό κατεβάζω τα επεισόδια από διάφορες πηγές στο Internet....αλλά πάντα υπάρχει το ρίσκο του damaged περιεχομένου!! Μήπως μπορεί κάποιος να μου συνιστήσει κάποια πιο συγκεκριμένη και ασφαλής πηγή??:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά πράγματι έχουν μια αρρώστια με τα πάντα οι Κινέζοι

41_pics.jpg

"While the dragon has historically served as China's national emblem, in recent decades the Giant Panda has also served as emblem for the country"

Καλησπέρα. Αρχικά αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη χρήση του spoiler για να μην πιάνω πολύ χώρο στο forum. Είδα μέχρι και το 5ο επισοδιο της 4ης σεζόν. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος με απλά λόγια το θέμα των χρονολογιών και τα ταξίδια στο χρόνο με τον des. Την τύφλα μου δεν κατάλαβα :-) Άποψη δική μου και να το συζητήσουμε λίγο. Το παιδί της Κέιτ, ο Άαρων, είναι σίγουρα της Κλαιρ. Γιατί μου ήρθε και κάτι άλλο...η Κέιτ μένει έγκυος από τον Σώγιερ, δεν του το λέει..μένει πάνω από 6 μήνες στο νησί και δεν πεθαίνει (παράδοξο γιατί σύμφωνα με τη Τζουλιέτ οι γυναίκες αντέχουν μέχρι τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης)..φεύγει από το νησί..δεν ξέρουμε τι γίνονται οι υπόλοιποι εκτός από τους 6 και γεννάει στον αληθινό κόσμο..ονομάζει το παιδί Άαρων για να το προστατέψει από τον Βεν ή τους Others. Γιατί? Ίσως το παιδί το θέλουνε οι Others γιατί η Κειτ και το μωρό της κατάφεραν να σπάσουν την κατάρα του νησιού. Επίσης το να μην έμεινε έγκυος δεν το πιστεύω μόνο και από την έκφραση του προσώπου της συζητώντας στο 5 επεισόδιο με τον Σώγιερ που την ρώτησε για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Επίσης κάτι άλλο που αισθάνθηκα και δεν ξέρω αν το παρατήρησε και κάποιος άλλος..στα flash forwards της Κέιτ κυρίως ένιωσα ότι πλέον αυτά είναι η πραγματικότητα και ότι η ζωή στο νησι είναι πλέον ένα flash back στα ff των πρωταγωνιστών...τελικά ο χρόνος είναι σχετικός αν το καλοσκεφτούμε...

Καλησπέρα. Αρχικά αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη χρήση του spoiler για να μην πιάνω πολύ χώρο στο forum.

Oτι γραφεις για 4η σεζον να το βαζεις σε σποιλερ.

Είδα μέχρι και το 5ο επισοδιο της 4ης σεζόν. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος με απλά λόγια το θέμα των χρονολογιών και τα ταξίδια στο χρόνο με τον des. Την τύφλα μου δεν κατάλαβα :-)

ΡΙξε μια ματια εδω

http://en.wikipedia.org/wiki/Time_travel

http://en.wikipedia.org/wiki/The_twin_paradox

http://en.wikipedia.org/wiki/Vile_Vortices

Επίσης κάτι άλλο που αισθάνθηκα και δεν ξέρω αν το παρατήρησε και κάποιος άλλος..στα flash forwards της Κέιτ κυρίως ένιωσα ότι πλέον αυτά είναι η πραγματικότητα και ότι η ζωή στο νησι είναι πλέον ένα flash back στα ff των πρωταγωνιστών...τελικά ο χρόνος είναι σχετικός αν το καλοσκεφτούμε...

Σχετικο ειναι αυτο. Το ιδιο πραγμα ειναι αν το δεις και ετσι.

Για τον Ααρων όμως δεν μου είπες πως βρίσκεις την άποψη μου?

Καλησπέρα. Αρχικά αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη χρήση του spoiler για να μην πιάνω πολύ χώρο στο forum.

Oτι γραφεις για 4η σεζον να το βαζεις σε σποιλερ.

Είδα μέχρι και το 5ο επισοδιο της 4ης σεζόν. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος με απλά λόγια το θέμα των χρονολογιών και τα ταξίδια στο χρόνο με τον des. Την τύφλα μου δεν κατάλαβα :-)

ΡΙξε μια ματια εδω

http://en.wikipedia.org/wiki/Time_travel

http://en.wikipedia.org/wiki/The_twin_paradox

http://en.wikipedia.org/wiki/Vile_Vortices

Επίσης κάτι άλλο που αισθάνθηκα και δεν ξέρω αν το παρατήρησε και κάποιος άλλος..στα flash forwards της Κέιτ κυρίως ένιωσα ότι πλέον αυτά είναι η πραγματικότητα και ότι η ζωή στο νησι είναι πλέον ένα flash back στα ff των πρωταγωνιστών...τελικά ο χρόνος είναι σχετικός αν το καλοσκεφτούμε...

Σχετικο ειναι αυτο. Το ιδιο πραγμα ειναι αν το δεις και ετσι.

Παραξενο επεισοδιο, δεν ξερω τι να πω.. Δεεν θα το ελεγα χαλια αλλα ουτε και τοπ.

τελικα να φανταστω οτι η ιστορια του μπεν για τον γουιτμορ ειναι αληθινη? Σιγουρα ο μπεν και ο αλλος ο πισωγλεντης δεν ειναι 100 % αληθινη, ξερουμε οτι οι αλλοι δεν ψαχνουν τα συντριμμια αλλα τον μπεν..Αλλα ετσι και αλλιως δεν εχουν προβλημα να τους φανε ολους για να μην αφησουν μαρτυρες. Το θεμα ειναι, γιατι θελουν τοσο πολυ τον μπεν?

Σχολια και ερωτησεις:

1)Αυτο με το νησι που δεν επιτρεπει να σκοτωνονται ακομα και εξω απο το νησι, πως το βλεπετε??

2)Η ρουσο ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ηλιθια..τοσα χρονια στο νησι δεν ειδε τπτ, τωρα εχουμε και ναο που ουτε τον ηξερε..R.I.P.

3)Κατα την γνωμη μου το πιστολιδι στο τελος ειναι απο τους other, ετσι και αλλιως δεν ξερουμε να υπαρχει καποιος αλλος στο νησι.

4)ο μιχαλακης, ποσο καιρο λειπει στο νησι? Η μανα του ειπε για "πανω απο δυο μηνες".. ΜΟυ φαινεται οτι η θεωρια οτι ο χρονος τρεχει διαφορετικα στο νησι σιγα σιγα καταρριπτεται.

5)Κορυφαια ατακα του μαιλς "ο μπεν πριν μερικεσ μερες ηταν αιχμαλωτος σας, τωρα τρωει μαζι σας, ξερει πως να περνει αυτο που θελει χαχαχα με λιγα λογια σας κανει οτι θελει...

Απριλη τωρα??

Παιδιά, το υποβρύχιο δεν ήταν και καλά ο μόνος τρόπος που μπορούσαν να πηγαινοέρχονται;

Πως σώθηκε ο Μάικλ με την ψαρότρατα και πως έφτασε και ο άλλος ο λούλης μέχρι Νέα Υόρκη; Θα μου πεις έχουν και το ιστιοφόρο το Ντέσμοντ, αλλά αυτό το 'μερικοί μόνο από εμάς μπορούν να φύγουν' μου βρωμάει. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, εκείνος ο Κίμυ στο καράβι δεν σας φαίνεται και αυτός για πισωγλέντης; Ψηλός, γυμνασμένος, με ραντάκι να φαίνονται τα μούσχουλα, δόντια κάτασπρα, επιμελώς ατημέλητο look και χαμογελάκι όλο νόημα.... Πρώτη φορά βλέπω ναύτη metrosexual.

Γενικά καλό επεισόδιο. Προχωράει την πλοκή, με τον γνωστό τρόπο, 1 απάντηση 100 ερωτήσεις.

ρε τον πισωγλεντι τον

τομ :lol:

το

φιλακι

ηταν ολα τα λεφτα! :-)

τον ειχα για αντρα βαρβατο,

αλλα αποστολος γκλετσος μας βγηκε κι'αυτος :lol:

παλιολουγκρα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...