Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, νομιζω οτι το παιδι δεν ειναι του Τζιν αλλα του Μαικλ.

Στο 1X17-> Το χαστουκι της Σαν στον Μαικλ φανηκε σαν να ειχαν σχεση κι να τα χαλασαν εκεινη την στιγμη!Το μωρο μολις το ειδα καταλαβα μου φανηκε περιεργο που ηταν μαυρουλικο.

δεν παίζει.

Το μωρό είναι asian και ο hurley λέει "είναι ολόιδια ο Jin"

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για αυτό φαγώθηκε ο Μάικλ να φύγει... Πασχάλης κι ο Μάικλ.

@ flo1 χωρίς παρεξήγηση man, ήταν ότι πιο κουφό έχω ακούσει. Αν πήγε και με τον Μάικλ η κινέζα τι να πω? Ας έκανε ο Τζίν τον δράκο στην χρονιά του δράκου με τέτοια κέρατα.

Δημοσ.
Στο FF της Sun δειχνει τη

Nikki στην τηλεοραση, εκει που ετοιμαζει τα πραγμτα της η sun... Η Nikh δεν ειναι νεκρη? http://bp2.blogger.com/_len7OgVu9Tw/R9rgndlJhvI/AAAAAAAAB18/Z4rOzVPapp0/s1600-h/expose.JPG

Απορώ πώς τα βρίσκει αυτά ο κόσμος... :rolleyes:

Μπορεί να έγινε διάσημη μετά θάνατον! :mrgreen:

Δημοσ.

Ειναι πιθανο λοιπον να ειναι ο Μαικλ ενας απο τους oceanic 6...

Παντως απο οτι φαινεται τα πραγματα εχουν μπει σε ενα δρομο. Θα εχουμε 2 στρατοπεδα το ενα θα ειναι του Μπεν με οσους πεισει για την αναγκαιοτητα του νησιου και το αλλο θα ειναι του Γουινμορ που θα προσπαθησει να βρει και να "κυριευσει το νησι" και θα υπαρξουν φυσικα και οι 6 που θα φυγουν + καποιους νεκρους.

Δεν ειναι απολυτα σαφες παντως αν ο Τζιν πεθανε ή απλα για καποιο λογω εμεινε στο νησι και για ολους τους αλλους ειναι νεκρος.

* Ωραια η επιστροφη του Μαικλ αλλα θα φαει και αυτος ξυλο μολις πατησει νησι.

** Γιατι δεν εχουν δωσει ενα ονομα στο νησι;

Δημοσ.

O Ααρων δεν ειναι ενας απο τους 6 πιθανοτατα.Σιγουροι 5 ειναι ο Χερλι, η Κειτ, ο γιατρος, η Σαν και Σαγιντ. Εχει ξανααναφερθει οτι ο Ααρων μαλλον δεν ειναι αφου δεν ηταν γραμμενος στη λιστα της Οσεανικ (μιας και ηταν στην κοιλια της μανας του) και το γεγονος οτι η Κειτ προτιμα να την χωσουν στα κατεργα παρα να φερει το παιδι στο δικαστηριο κατι λεει.Αλλωστε οπως εγραψε ο φιλος Solmyr :"Αφου ο Jack ειπε στο δικαστηριο την ψευτικη ιστορια που ολοι εχουν συμφωνησει να πουν στον "εξω" κοσμο ωστε να δικαιολογησουν το γεγονος οτι μονο 6 επεζησαν. Ειπε χαρακτηριστηκα οτι 8 επεζησαν της πτωσης και απο αυτους 6 τελικα τα καταφεραν να φτασουν στην ακτη και να συνεχισουν. Επειδη προφανως το παιδι δεν ηταν στην πτηση δεν μπορει να ειναι ενας απο τους OCEANIC 6."

Y.Γ : οσο για τις 2 ημερομηνιες δεν ηξερα οτι οι Κορεατες γραφουν και των δυο συζυγων τις ημερομηνιες γεννησης αν και βλεπω Heroes... Μαλλον την τυφλα μου βλεπω!

Δημοσ.

heroes:japan lost:korea Δεν αποκλείει να συμπιπτουν τα έθιμα ούτε όμως σημαίνει κι ότι συμπίπτουν σώνει και ντε

Δημοσ.

Όσο σκέφτομαι ότι μετά απο το επεισόδιο που μας έρχεται θα φάμε έναν μήνα αναμονής ξενερώνω πολύ άγρια.

Δημοσ.

Ρε παιδια..

Μου ηρθε μια φλασια η οποια ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα μαλλον ειναι αληθινη..

Στο τελος του 3 κυκλου μας λενε οτι καποιος εχει πεθανει κ ο Τζακ βλεπει τη κασα του. Μετα ρωταει τη kate αν πηγε στη κηδεια του.. Λετε αυτος να ειναι ο Τζιν??

ps - Καλως σας βρηκα btw :D

Δημοσ.
Ρε παιδια..

Μου ηρθε μια φλασια η οποια ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα μαλλον ειναι αληθινη..

Στο τελος του 3 κυκλου μας λενε οτι καποιος εχει πεθανει κ ο Τζακ βλεπει τη κασα του. Μετα ρωταει τη kate αν πηγε στη κηδεια του.. Λετε αυτος να ειναι ο Τζιν??

ps - Καλως σας βρηκα btw :D

Μπα δεν μου κολλάει η κηδεία του Jin σε φτωχογειτονιά γκέτο μαύρων.

Πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι ο -Kevin Jonson- αλλά και πάλι αμφιβάλω.

Καλώς ήρθες

Δημοσ.

Μπα δεν μου κολλάει η κηδεία του Jin σε φτωχογειτονιά γκέτο μαύρων.

Πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι ο -Kevin Jonson- αλλά και πάλι αμφιβάλω.

Καλώς ήρθες

Δεδομένης της περιοχής ο Roy Tarpley ταιριάζει καλύτερα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

@klog: Τωρα θα ψαχνει το μισο insomnia στο imdb ποιος ειναι ο BEERoy...

@dismemberer :

Αν και εγραψα οτι ειναι πιθανο να ειναι μεσα στους 6 ο Μαικλ ειναι πολυ πιθανο να ειναι και αυτος που βρισκεται στο φερετρο. Αλλωστε ταιριαζει να ειναι αυτος ο νεκρος ειναι μαυρος, οχι ιδιαιτερα πλουσιος, μισητος στους υπολοιπους (μονο ο Τζακ πηγε στην κηδεια).

Δημοσ.

Guys μην ξεχνατε οτι Oceanic 6 δεν σημαινει απαραιτητα οτι μοναχα αυτοι εφυγαν απο το νησι.Πολυ πιθανον να εφυγαν κι'αλλοι, απλα αυτοι οι 6 ειναι επισημα οι επιζωντες της πτησης (με τους οποιους προφανως εγινε μια συμφωνια).Μπορει να υπαρχουν κι'αλλοι που εφυγαν,απλα ξεκινησαν μια νεα ζωη,με νεο ονομα κλπ....

βλεπε

kevin johnson.

Για μενα,οι 6 ειναι Τζακ,Κεητ,Χερλυ,Σαγιντ,Σαν,Ααρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...