4saken Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Κορεατες δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Σχέτικα με τη σκηνή με το πάντα: Μόνο Flash Forward δεν ήταν αυτό με το Τζίν και το πάντα.Μα καλά δεν πρόσεξε κανείς το κινητό παντόφλα;Στο 2004 ή 2006 που υποτίθεται έχουμε ένας κατάσκοπος ή μισθοφόρος(ότι είναι ο Τζίν τέλος πάντων) θα κρατούσε ένα κινητό τεραστίων διαστάσεων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Εμένα δεν με κολλάει το εξής. Όταν γεννούσε η κινέζα λέει πάρτε τηλέφωνο τον άντρα μου. Και μετά βλέπει κι έναν τύπο που μοιάζζει στον κινέζο και νομίζει πως είναι αυτός. Απο αυτό θα νόμιζε κανείς ότι ο κινέζος πέθανε μετά την γέννα τοιυ μωρού. Αλλά πάλι δεν κολλάει γιατί μετά στον τάφο του λέει ''τελικά είχες δίκιο, κορίτσι είναι το παιδί.'' Το μόνο που μου στέκει είναι να πέθανε στο διάστημα της γέννας του μωρού... Ναι, αλλά μετά εξομολογείται στον τάφο ότι "μου είπαν οι νοσοκόμες ότι σε ζητούσα" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, και μετά "μου λειιιιιιιιιιιιιιιπεις":-). Anyway, είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι είναι νεκρός ο Jin, και ότι το στόρυ με το πάντα είναι flash-back (που αποδεικνύεται από το ότι λέει ότι είναι δυο μήνες παντρεμένος), ας μην το κουράζουμε. Θεός σχωρέστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Siren Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Εμένα δεν με κολλάει το εξής. Όταν γεννούσε η κινέζα λέει πάρτε τηλέφωνο τον άντρα μου. Και μετά βλέπει κι έναν τύπο που μοιάζζει στον κινέζο και νομίζει πως είναι αυτός. Απο αυτό θα νόμιζε κανείς ότι ο κινέζος πέθανε μετά την γέννα τοιυ μωρού. Αλλά πάλι δεν κολλάει γιατί μετά στον τάφο του λέει ''τελικά είχες δίκιο, κορίτσι είναι το παιδί.'' Το μόνο που μου στέκει είναι να πέθανε στο διάστημα της γέννας του μωρού... Ίσως να παραληρούσε εκείνη την ώρα.Ίσως και όχι.Αυτό με το "τελικά είχες δίκιο" το λέει μάλλον γιατί στο νησί ο Τζίν είχε πει πως θέλει να είναι κορίτσι και αυτό περίμενε. Πάντως ακόμα κ κενός να είναι ο τάφος,παίζει να έχει πεθάνει στο νησί,ίσως για να βοηθήσει τη Σαν να φύγει από εκεί.Υποψιάζομαι πως κάτι πολύ τραγικό έγινε στο νησί λίγο πριν φύγουν και το στηρίζω στο γεγονός ότι η Kate έχει το παιδί της ξανθιάς.Ίσως βέβαια κ όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr V Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Παιδια ειναι πολυ μπερδεμενο να δουμε τι θα γινει στο τελος μεχρι σεασον 6 θα το πανε τελικα για να σημανει τελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Παιδια ειναι πολυ μπερδεμενο να δουμε τι θα γινει στο τελος μεχρι σεασον 6 θα το πανε τελικα για να σημανει τελος? Το 2010 θα τελειωσει οποτε ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Και αν ο Jin που βλέπαμε είναι πράγματι στο 2000 (την χρονιά του δράκου) αλλά ήρθε με εντολές από το μέλλον (όπως πήγε ο Ντέσμοντ στον Faraday) για να αλλάξει το παρών και να το πάρει αυτό το πάντα που έγινε η αιτία να μη τα βρεί ο πεθερός του με τον Κινέζο διπλωμάτη, τότε πως το ονομάζουμε, flashback h flash forward; Σας μπέρδεψα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 καλο κι αυτο, εχω μπερδευτει.Ειναι στη μεση και το οι θεωριες με το Ντεσμοντ και τα εχει μπερδεψει πολυ τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 μην την ψαχνετε κατε με... Οταν εδειχνε τον jin στο επεισόδιο δεν εκανε flashforward αλλα flashback οταν ειχαν περασει μονο 2 μηνες απο τοτε που παντρεύθηκε και δουλεβε για τον πεθερο του και απλα πηγε στο νοσοκομιο για δουλεια οπως τον ειχε βαλει ο πεθερος του. Αυτο μαλλον το κανανε για να μας μπερδεψουν αλλα πιστευω οτι ο jin ειναι οντως νεκρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Στο FF της Sun δειχνει τη Nikki στην τηλεοραση, εκει που ετοιμαζει τα πραγμτα της η sun... Η Nikh δεν ειναι νεκρη? http://bp2.blogger.com/_len7OgVu9Tw/R9rgndlJhvI/AAAAAAAAB18/Z4rOzVPapp0/s1600-h/expose.JPG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwisteDillusioN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Στο FF της Sun δειχνει τη Nikki στην τηλεοραση, εκει που ετοιμαζει τα πραγμτα της η sun... Η Nikh δεν ειναι νεκρη? http://bp2.blogger.com/_len7OgVu9Tw/R9rgndlJhvI/AAAAAAAAB18/Z4rOzVPapp0/s1600-h/expose.JPG Ίσως απλά να ήταν σε επανάληψη....) Δηλαδή οι oceanic 6 ειναι:jack,kate hurley,sayid,sun,και aaron αν υποθέσουμε οτι μετράει σαν έανς από τους ocanic 6 Η Sun μόνο 24-25?μωρε μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 easter egg το expose μην τρελένεστε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Καλά ας μην το δέσουμε και κόμπο ότι στους 6 δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Τζίν. Μπορεί να πέθανε μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Καλά ας μην το δέσουμε και κόμπο ότι στους 6 δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Τζίν. Μπορεί να πέθανε μετά... η ημερομηνία ειναι μια μερα μετα την πτωση οσο για την tv μια ωραια θεωρια: I know the shot is from exposé, but... doesn't it look like the con that Sawyer repeatedly pulls on females? the guy is dressed the same as Sawyer and even has a ponytail, like Sawyer used to have (if i remember right). Maybe one of the Oceanic 6 got rich selling island backstories to a TV studio?? maybe even sawyer himself (final O6 member?) i know Nikki is dead but maybe they recast her part on the show after the crash just some speculation, i realize i'm probably wrong Posted on March 14, 2008 7:30 PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Παιδια, νομιζω οτι το παιδι δεν ειναι του Τζιν αλλα του Μαικλ. Στο 1X17-> Το χαστουκι της Σαν στον Μαικλ φανηκε σαν να ειχαν σχεση κι να τα χαλασαν εκεινη την στιγμη!Το μωρο μολις το ειδα καταλαβα μου φανηκε περιεργο που ηταν μαυρουλικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.