tempes Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 για explain λίγο Please :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ΠΟλυ καλο το σημερινο επεισοδιο... Και συγκινητικο. Α.... Δεν το έπιασα!! Εγώ κατάλαβα ότι και καλά το έπαιζε σε όλους νεκρός ο Τζιν αλλά επειδή αγαπάει το παιδί ήθελε να μάθει αν είναι καλά. Η γυναίκα που γέννησε στο flashback του Τζιν είναι γνωστή; Την ξέρουμε; Στην αρχη και εγω αυτο καταλαβα!! Αληθεια, γιατι ο JIn ηθελε ομως να παρει παντα και μονο παντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melody Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Γιατί "τα ΠΑΝΤΑ βρίσκεις στο 11880"!!! Γιατί δεν σας άρεσε η επιστροφή του micheal? Αντιπαθής ίσως, αλλά μήπως αν σου απαγάγουν το παιδί, κάνεις οτιδήποτε; Μήπως πουλάς και φίλους για να το σώσεις; Και δεν νομίζω ότι δεν ήταν έξυπνη η επιστροφή του. Εμένα μου έπεσε το σαγόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Το flashback του Jin δεν είχε να προσφέρει τίποτα στο επεισόδιο. Ηταν μόνο ένα φτηνό κολπάκι των σεναριογράφων να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μπορεί και να είναι flash forward. Αντε το πολύ πολύ να δούμε σε 5-6 επεισόδια μια εξήγηση γιατί σώνει και καλά έπρεπε να αγοράσει το πάντα. Πάντως δε νομίζω να πέθανε. Μάλλον είναι στο νησί ακόμα και η Sun μη έχοντας τρόπο να τον ξαναδεί, τον επισκέπτεται νοερά στον τάφο που λογικά του έφτιαξαν αφού δεν ήταν μέσα στους έξι επιζώντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Το παντα το ηθελε ως συμβολο καλης θελησης η κατι τετοιο(το λεει κιολας). Γιαυτο ηθελε ειδικα παντα για να μην δυσαρεστησει το αφεντικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Κατι πηρε το αυτι μου οτι το επομενο ειναι και το τελευταιο επεισοδιο. Μα καλα, 16 δεν ειχαν πει? Ποτε θα ξεκινησει παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Το επόμενο ειναι το τελευεταίο όντως Absinthe. Μετά ένας μήνας διακοπή και μετά άλλα 5 επεισοδια και τέλος σαιζόν... ΠΟΟΛΥΥΥ μαλακία το κόλπο με τα ff και τα fb. Πολύ φτηνό κόλπο εντυπωσιασμού δεν το περίμενα αυτό απο τους Λοστοτυπάδες. Κατα τα άλλα (3 λέξεις) ωραό επεισόδιο. Επίσης αν πιστέψουμε τα λόγια του καπετάν - ''αντρέα Ζέππο χαίρομαι όταν σε βλέπω'', περι σκηνοθεσίας του ατυχήματος κατευθείαν φεύγει και η θεωρία των παράλληλων συμπάντων που σαν θεωρία φυσικής με τσιτάρει πολύ αλλά σαν θεωρία του Λοστ με ξενέρωνε απίστευτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Κατι πηρε το αυτι μου οτι το επομενο ειναι και το τελευταιο επεισοδιο. Μα καλα, 16 δεν ειχαν πει? Ποτε θα ξεκινησει παλι? θα δείξουν άλλο ένα επεισόδιο και μετά θα σταματήσουν τις προβολές για μερικές εβδομάδες (νομίζω 6) έπειτα θα προβάλλουν άλλα πέντε επεισόδια για να ολοκληρωθεί η 4η σεζόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 για explain λίγο Please :) οτι αυτο που ειπες ηταν στα πρωτα comments για αυτο το επεισοδιο...2 σελιδες πριν Thursday April 24th, 2008 το επεισοδιο μετα το επομενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plato Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια μην σκαλωνετε στο παντα.Ο πρεσβης της Κινας ηταν. Δεν θυμαστε που πριν μερικα χρονια η Κινα ως ενδειξη φιλιας ειχε προσφερει ενα ζευγαρι παντα σε μια χωρα (Κορεα νομιζω)? Ειναι χαρακτηριστικο της Κινας τα παντα και ειχε εντολες να παρει μονο παντα ως ενδειξη φιλιας. Ηταν συμβολικο και καλα. Εμενα με προβληματιζουν οι ημερομηνιες στον ταφο παντως.1980 και 1974? Δηλαδη η Σαν ειναι μονο 28 χρονων? Τοτε εγω ειμαι 11. Αφηστε που δεν εχω ξαναδει ή ακουσει ποτε για αναγραφη σε ταφο την ημερομηνια γεννησης της συζυγου.Πολυ κουλο μου φαινεται. Με το που ζουμαρε η καμερα για μερικα δευτερολεπτα παντως εγω θεωρησα οτι κατι θελει να πει ο ποιητης.Ειμαι σιγουρος οτι ο κερατας οντως τα τιναξε και οσον αφορα για κατι που ειπε ο Χερλι αν θα παει κανενας αλλος, δεν το λεει ειρωνικα απλα ρωταει.Εμενα μου φανηκε περιεργη και η φαση με το δαχτυλιδι.Γιατι το ειχε σε σακουλακι του νοσοκομειου?Καταρχην δεν τους αφηνε να το βγαλουν και μετα το παραταει μεσα σε ενα συρταρι με το σακουλακι του νοσοκομειου? Φαινεται σαν να περασε κανας μηνας τουλαχιστον κι εκεινη δεν φοραγε το δαχτυλιδι του πεθαμενου αντρα της που κοντευε να σκοτωσει τη νοσοκομα που πηγε να το βγαλει.Κατι ηθελε να πει κι αυτη η σκηνη νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Εμενα με προβληματιζουν οι ημερομηνιες στον ταφο παντως.1980 και 1974? Δηλαδη η Σαν ειναι μονο 28 χρονων? Τοτε εγω ειμαι 11. Αφηστε που δεν εχω ξαναδει ή ακουσει ποτε για αναγραφη σε ταφο την ημερομηνια γεννησης της συζυγου.Πολυ κουλο μου φαινεται. Με το που ζουμαρε η καμερα για μερικα δευτερολεπτα παντως εγω θεωρησα οτι κατι θελει να πει ο ποιητης.Ειμαι σιγουρος οτι ο κερατας οντως τα τιναξε και οσον αφορα για κατι που ειπε ο Χερλι αν θα παει κανενας αλλος, δεν το λεει ειρωνικα απλα ρωταει.Εμενα μου φανηκε περιεργη και η φαση με το δαχτυλιδι.Γιατι το ειχε σε σακουλακι του νοσοκομειου?Καταρχην δεν τους αφηνε να το βγαλουν και μετα το παραταει μεσα σε ενα συρταρι με το σακουλακι του νοσοκομειου? Φαινεται σαν να περασε κανας μηνας τουλαχιστον κι εκεινη δεν φοραγε το δαχτυλιδι του πεθαμενου αντρα της που κοντευε να σκοτωσει τη νοσοκομα που πηγε να το βγαλει.Κατι ηθελε να πει κι αυτη η σκηνη νομιζω... Στους κινεζικους ταφους ειθισται να γραφονται οι ημερομηνιες γεννησης και ταφης και των 2 συζυγων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrFrodo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Όπως μάθαμε στους Heroes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 σορρυ ρε τουφα,αλλα αυτη η εικονα που κολαει? εχεις γεμισει το φορουμ με @@ εικονες.... ελεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 facepalm.jpg ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Εμένα δεν με κολλάει το εξής. Όταν γεννούσε η κινέζα λέει πάρτε τηλέφωνο τον άντρα μου. Και μετά βλέπει κι έναν τύπο που μοιάζζει στον κινέζο και νομίζει πως είναι αυτός. Απο αυτό θα νόμιζε κανείς ότι ο κινέζος πέθανε μετά την γέννα τοιυ μωρού. Αλλά πάλι δεν κολλάει γιατί μετά στον τάφο του λέει ''τελικά είχες δίκιο, κορίτσι είναι το παιδί.'' Το μόνο που μου στέκει είναι να πέθανε στο διάστημα της γέννας του μωρού... Επίσης κάτι άλλο. Η Τζούλιετ λέει στην κινέζα ότι σε 3 εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι ναυτίες, σε 1 εβδομάδα θα χάνει τις αισθήσεις της και σε άλλη μια, θα πεθάνει. Εφόσον στο νησί η κινέζα είναι δύο μηνών ξέρουμε σίγουρα ότι το flashback είναι 7 μήνες μετά (εκτός και αν στην Κίνα οι γυναίκες δεν κυοφορούν 9 μήνες πράγμα που εξηγεί και τον αυξημένο πλυθησμό). Αλλά επίσης ξέρουμε ότι και στο πολύ 6 εβδομάδες δηλαδή ενάμιση μήνα πρέπει να έχουν φύγει απο εκεί, αλλιώς η κινέζα θα πεθάνει πράγμα που δεν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.