konnak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Α.... Δεν το έπιασα!! Εγώ κατάλαβα ότι και καλά το έπαιζε σε όλους νεκρός ο Τζιν αλλά επειδή αγαπάει το παιδί ήθελε να μάθει αν είναι καλά. Η γυναίκα που γέννησε στο flashback του Τζιν είναι γνωστή; Την ξέρουμε; Ρε αδερφέ, στο flash-back του Jin αποκτά εγγονό ένας υπουργός και πάει απλά να δώσει δώρο εκ μέρους του Πάικ. Άλλωστε, μετά λέει και στη νοσοκόμα ότι είναι δυο μήνες παντρεμένος. Οπότε μιλάμε για πολύ παρελθόν. Μου φαίνεται καλομάθατε στην 4η σεζόν και το λέτε όλοι μέτριο το επεισόδιο. Για συγκρίνετέ το με ένα από την 2η ή από το πρώτο μισό της 3ης. Βέβαια, μετά το 4x05 τι να φτουρήσουν τα επόμενα fillers... Κατά τη γνώμη μου, η 4η σεζόν μέχρι τώρα είναι μακράν καλύτερη από τις πρώτες 3. Τουλάχιστον φαίνεται να έχουν διαγράψει μια συγκεκριμένη γραμμή εξέλιξης οι σεναριογράφοι.
antreas18 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Το καλο με το επεισοδιο ηταν οτι εδωσε καποιες απαντησουλες σε κρισιμα θεματα πιστευω... Οι σεναριογραφοι μας δειχνουν οτι ολο και πιο λιγο "παιζουν" τα σεναρια επιστ.φαντασιας...οχι οτι δεν παιζει να συμβαινει κατι με τον χρονο κλπ...αλλα τουλαχιστον δεν μας εχουν μπερδεψει με μλκιουλες
Solmyr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 λογικό βέβαια λόγω εγκυμοσύνης Ασχετο ειναι αυτο που ειπώθηκε. Στον ταφο η ημερομηνία θανατου ειναι η χρονολογία πτωσης του αεροπλανου και υπαρχουν 2 ημερομηνίες γέννησης, πιθανον η μια ημερομηνια να ειναι η δικη της και η αλλη του Τζιν και ο ταφος να φτιαχτηκε οταν η οικογένεια εμαθε αρχικα για την πτωση. Οσο για τον καπετανιο και τα πτωματα, εμενα δεν μου γεμιζει το ματι η ιστοριουλα, δεν υπαρχει κανενας λογος να τον πιστεψουμε, ειδικα μετα το σημειωμα...
antreas18 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Πιστευεις δλδ οτι εχουμε περισσοτερους λογους να πιστεψουμε τον μπεν..δλδ τον κατασκοπο του τον ΜΑΙΚΛ????
konnak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Εγώ θέλω να δω τον Σαγίντ να σαπίζει στο ξύλο τον Μάικλ . Γίνεται;
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 zoe bell!! σε αυτο το επεισοδιο την καταλαβα οτι ειναι αυτη (που επεσε στο νερο) επισης, η ημερομινια ειναι μια μερα μετα την πτωση του αεροπλανου
Bougas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Εγώ θέλω να δω τον Σαγίντ να σαπίζει στο ξύλο τον Μάικλ . Γίνεται; ελεος.τι σας εκανε επιτελους ο κεβιν τζονσον? πρωτη φορα τον βλεπουμε αλλωστε τον ανθρωπο....
rubik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ρε αδερφέ, στο flash-back του Jin αποκτά εγγονό ένας υπουργός και πάει απλά να δώσει δώρο εκ μέρους του Πάικ. Άλλωστε, μετά λέει και στη νοσοκόμα ότι είναι δυο μήνες παντρεμένος. Οπότε μιλάμε για πολύ παρελθόν. Ναι το ξέρω. Τα είδα αυτά. Πρόσεξε τι σκέφτηκα εγώ όταν το πρωτοείδα: Φεύγουν Τζιν και Τζουν μαζί από το νησί, αλλά για κάποιο λόγο μετά το παίζει νεκρός ο Τζιν και η Τζουν στα γρήγορα βρίσκει γκόμενο τον Κινέζο υπουργό (τέλειωσε η ιστορία με τον ψαρά και γύρισε εκεί που "έπρεπε"). Ο Τζιν ταυτόχρονα γυρνάει στην παλιά δουλειά του, οπότε γίνεται κάτι του στυλ δουλεύω για τον πεθερό μου επειδή με κρατάει στο χέρι του αλλά για να μην στενοχορώ την κόρη του επειδή δεν μπορώ να είμαι κοντά της 'η επειδή με απάτησε το παίζω νεκρός. Και μετά και καλά επειδή δεν μπορούσε να μην δει το παιδί του, πήγε ως απεσταλμένος του ομίλου Πάικ να του αφήσει το πάντα και όχι ως Τζιν. Και μέσα σε όλα αυτά, παντρεύτηκε και γκομενάκι! Και λέω από μέσα μου, πω πω, πανικός γίνεται στο Lost! Και όταν διαβάζω τα ποστ σας λέω αααααα, ναι, έτσι βγάζει περισσότερο νόημα. :lol:
chill Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Παιδιά από που το βρήκατε το τελευταίο επεισόδιο? Οι δικές μου "πηγές" (και μιλάμε για τα μεγάλα torrentάδικα) είτε δεν το έχουν είτε το έχουν σε rar κλειδωμένα με κωδικό. Πρώτη φορά έτσι wtf? Παρακαλώ στείλτε μου ένα link σε p.m εκεί όπου το βρήκατε.... Παρασκευή βράδυ χωρίς lost ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ.
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Παιδιά από που το βρήκατε το τελευταίο επεισόδιο? Οι δικές μου "πηγές" (και μιλάμε για τα μεγάλα torrentάδικα) είτε δεν το έχουν είτε το έχουν σε rar κλειδωμένα με κωδικό. Πρώτη φορά έτσι wtf? Παρακαλώ στείλτε μου ένα link σε p.m εκεί όπου το βρήκατε.... Παρασκευή βράδυ χωρίς lost ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ. μαλλον δεν ειναι τοσο μεγαλα
sheik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 [copy-paste] Καταρχην, να πω πως αυτοματως,οταν ενα επεισοδιο ειναι Κορεατικο,κατα τη γνωμη μου η ανωτατη βαθμολογια που μπορει να παρει ειναι Πολυ Καλο.Το περιμενα πολυ χειροτερο,γενικως τους σιχαινομαι και αυτους και τις αγαπες τους και γενικως τα επεισοδια τους.Το επεισοδιο ομως εκανε την εκπληξη.Ψηφισα λοιπον πολυ καλο διοτι κατα τη γνωμη κου ηταν το καλυτερο επεισοδιο τους απο την αρχη της σειρας και δε νομιζω να μπορουν να πανε και παραπανω Κατα τη γνωμη μου 2 ενδεχομενα υπαρχουν.Ειτε ο Τζιν ειναι ΟΝΤΩΣ νεκρος,κατι που το πιστευω και βεβαια το ΕΥΧΟΜΑΙ και περιμενω ανατριχιαστικες λεπτομερειες για το πως ψοφησε To αλλο,ειναι να παρεμεινε στο νησι και απλα στον εξω κοσμο,δεδομενου οτι η Σαν ειναι μια απο τους 6,δεν μπορουσε να κανει αλλιως παρα να τον "θαψει",ωστε να εχει κ ενα μερος να πηγαινει να τον μνημονευει... Αρα,οι 6 ειναι Τζακ,Κεητ,Χερλυ,Σαγιντ,Σαν και ΑΑΡΩΝ.Οκ,δεν ηταν στις καταστασεις της πτησης,παρ'ολα αυτα δε σημαινει οτι δεν ηταν στο αεροπλανο.Σωθηκε,γυρισε πισω,αρα λογικο να θεωρειται επιζων της πτησης.Πιστευω πως το θεμα με τους 6 εληξε σημερα και δεν μενει καποιος αλλος. Καλη η μαγκια με το μπερδεμα FF & FB... Κατι που με χαλασε ειναι ο τροπος επανεμφανισης του Μαικλ...εχμ...σορρυ Κεβιν εννοω. Μετα απο τοσα επεισοδια,θα μπορουσαν να το χειριστουν πολυ καλυτερα,να ηταν πιο "βαρυγδουπη" η επανεμφανιση του και οχι αυτο που ειδαμε.Ας ηταν καλυτερα το cliffhanger του επεισοδιου.... Τεσπα,αναμενουμε το επομενο τωρα,που κατα τη γνωμη μου,δεδομενου με το τι εχει να κανει,θα ειναι ισως το καλυτερο φετινο. [/copy-paste]
Bougas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 τι απιστευτη κακια ειναι αυτη που βγαζεις ρε sheik για τον κινεζο? τι χολη ειναι αυτη? τι εκανε,επειδη αγαπαει σε πειραξε? παντος εγω πιστευω οτι ο τζιν ειναι ζωντανος και εμεινε στο νησι. αυτο που ειπε ο χερλι με χαμογελακι, "γιατι περιμενες καναν αλλο?" ,με εβαλε σε σκεψεις. ποτε δεν το λες αυτο σε μια χηρα.
tempes Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Για μένα συμπαθητικοί είναι εγω τον πάω τον Τζιν αφού είδαμε και τον Τζιν στην γέννα την ώρα που πήγαινε στην κλινική και μετά που πήγε σαν απεσταλμένος του κ.Παικ.Με μπερδεύει ότι αφού τον είδαμε πως είναι νεκρός, στο ίδιο ff δεν τον είδαμε???
Siren Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μόλις το είδα και εγώ.Συγκινητικό... Γιατί να πάνε στον τάφο αν ξέρουνε πως είναι ζωντανός ο Τζίν; Ο μονόλογος της Sun δε θα είχε νόημα αν δεν ήταν θαμμένος εκεί.Το πιο πιθανό είναι να έχει πεθάνει κατά την άποψη μου.
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Για μένα συμπαθητικοί είναι εγω τον πάω τον Τζιν αφού είδαμε και τον Τζιν στην γέννα την ώρα που πήγαινε στην κλινική και μετά που πήγε σαν απεσταλμένος του κ.Παικ.Με μπερδεύει ότι αφού τον είδαμε πως είναι νεκρός, στο ίδιο ff δεν τον είδαμε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.