Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Γράφω για πρώτη φορά σε forum γι' αυτό και δεν ξέρω αν θα πετύχει η αποστολή του μηνύματός μου. Τι να πώ..πρωτη φορά που σειρά μου κινεί τόσο πολύ το ενδιαφέρον..ασ πω λοιπόν τη γνώμη μου..εφόσον η σειρά διακρίνεται ως σειρά μυστηρίου δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν στοιχεία επιστημονικής φαντασίας μέσα.Αν και μου μένουν λίγα επεισόδια ακόμη για να ολοκληρώσω τη 3η σεζόν, έχοντας όμως μπεί σε site με θεωρίες για τη σειρά θέλω να πώ και τη δική μου θεωρία.Ίσως ήδη να έχει γραφτεί κάτι τέτοιο γι' αυτο και ζητώ συγνώμη για την επανάληψη..Το ατύχημα έγινε και είναι δεδομένο..υπήρχαν επιζώντες...όμως κατά τη διάρκεια του ατυχήματος κάποιος κος desmond ξέχασε να πατήσει ένα κουμπάκι...μήπως άφησε ανοικτή την πόρτα του χώρου και χρόνου?(παράλληλο σύμπαν)?Μήπως το καλό μας αεροπλανάκι πέρασε άθελα σε ένα άλλο (παράλληλο κόσμο με το δικό μας?)Μήπως αυτοί οι αριθμοί είναι το κλειδί?Μήπως σ' αυτό τον παράλληλο κόσμο υπάρχει μόνο αυτό το νησί?Μήπως αυτό το νησί διαθέτει ιδιότητες που αν το μάθαιναν οι άνθρωποι του δικού μας κόσμου θα θέλαν όλοι να πάνε εκεί. Φανταστείτε (πόσοι ΄βρισκόμαστε στη γη?)να θέλουν να πάνε εκεί?Να γίνουν καλά, να περπατήσουν, να ξαναδούν...πραγματικά ένας επίγειος παράδεισος...αλλά πάντα υπάρχει ένα τίμημα..no babies...

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

welcome silksill

1) οι παραγωγοί έχουν τονίσει ότι δεν πρόκειται για παράλληλα σύμπαντα ή όνειρα/φαντασια/παπακαλιατισμοί κάποιου. Συγκεκριμένα χρησιμοποιούν τη φράση "everything you see is really happening in the space-time continuum"

2)Πολύ ωραία παρατήρησή σου, που είχα ξεχάσει, η φάση με τα μωρα (τις γυναίκες που συλαμβάνουν στο νησί συγκεκριμένα). Το νησί "ευλογεί" πολλούς αλλά έχει και μια κατάρα...

Δημοσ.

...χωρίς καμμιά δόση ειρωνίας σε παρακαλώ μπορείς να μου μεταφράσεις τη φράση "really happening in the space-time continuum" γιατί εγώ το καταλαβαίνω αλλιώς. σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Όλα συμβαίνουν στο χωροχρονικό συνεχές.

Πράγμα που αποκλείει την ύπαρξη παράλληλου σύμπαντος.

Εγώ πιστεύω οτι εδώ που φτάσανε το να χρησιμοποιήσουν την θεωρία με τα παράλληλα σύμπαντα θα είναι η εύκολη λύση καθώς με αυτή τη θεωρία μπορείς να δικαιολογήσεις τα πάντα...δηλαδή φτιάχνεις ένα σύμπαν με τους φυσικούς νόμους που θέλεις εσύ και bingo, να οι καπνοί οι αριθμοί, τα φαντάσματα και τρέχα γύρευε.

Η δύσκολη λύση είναι να δώσουν αληθοφανής εξηγήσεις χωρίς να ξεχειλώσουν επιστημονικές θεωρίες.

Δημοσ.

Μέτριο επεισόδιο, τίποτα το ιδιαίτερο. 2 απορίες:

1) Ποιος τελικά έπαιρνε τηλέφωνο τον Τζιν;

2) Το μωρό είναι ερμαφρόδιτο; :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

προφανως δεν καταλαβες οτι ηταν διπλο επεισοδιο

οι σκηνες με τον jin ηταν flashback

με την sun ηταν flashforward

Δημοσ.

Σωστά.

Τηλέφωνο έπαιρνε προφανώς κάποιος από την εταιρία/πατέρας Sun ή κάτι τέτοιο. Το μεν flash back το δε flash forward. Μια παρατήρηση ο τάφος λέει πως πέθανε το 2004 (λογικό βέβαια λόγω εγκυμοσύνης) άρα είναι από τα "νωρίς" flash forward, και επιμένω πως το πλεόν προχωρημένο είναι αυτό στο τέλος της τρίτης σαιζον με τον μιζεριασμένο jack και τον τάφο (που παρότι πεθαινει δεν ήταν του jin

A! Και να μην ξεχάσω

Michaellost.PNG

χεχεχε

Δημοσ.

Αυτο παλι με τον μαυρο τυπο στο πλοιο που ηταν ολοιδιος ο Michael τι ρολο βαραει??

Δημοσ.

Αυτο παλι με τον μαυρο τυπο στο πλοιο που ηταν ολοιδιος ο Michael τι ρολο βαραει??

αυτος ειναι ο ανθρωπος του μπεν στο πλοιο προφανος.ο μαικλ.

γιατι τον λενε κεβιν τζονσον? μηπως επαιζε και μπασκετ στους νικς?

πολυ καλο το σημερινο επεισοδιο.

Δημοσ.

εμμ μαλλον οτι

ΕΙΝΑΙ ο Michael ??? χαχα??

μετριο επεισοδιο, δεν προχωρησε πολυ και ελπιζω το τελευταιο να μας αποζημιωσει.

Οι μοναδικες εξελιξεις, που μεσες ακρες τις ειχαμε καταλαβει ειναι οι εξης

1)Απο αυτα που λεει ο καπταιν, μαθαινουμε οτι οι του καραβιου ξερουν την αληθεια. Αρα ηξεραν οτι θα τους βρουνε εκει..

2) Ο μπεν οργανωσε την "ανακαλυψη" του αεροπλανου. Αρα γεννονται οι αποριες, που βρηκε ο μπεν τοσες πηγες να στησει τετοια κατασταση (ειδικα με τα 324 πτωματα) και τι σκοπο ειχε ο μπεν απο τους επιβατες του καραβιου

3)επεστρεψε ο Michael...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο MY BOY???

Δημοσ.

προφανως δεν καταλαβες οτι ηταν διπλο επεισοδιο

οι σκηνες με τον jin ηταν flashback

με την sun ηταν flashforward

Σωστά.

Τηλέφωνο έπαιρνε προφανώς κάποιος από την εταιρία/πατέρας Sun ή κάτι τέτοιο. Το μεν flash back το δε flash forward. Μια παρατήρηση ο τάφος λέει πως πέθανε το 2004 (λογικό βέβαια λόγω εγκυμοσύνης) άρα είναι από τα "νωρίς" flash forward, και επιμένω πως το πλεόν προχωρημένο είναι αυτό στο τέλος της τρίτης σαιζον με τον μιζεριασμένο jack και τον τάφο (που παρότι πεθαινει δεν ήταν του jin

Α.... Δεν το έπιασα!! Εγώ κατάλαβα ότι

και καλά το έπαιζε σε όλους νεκρός ο Τζιν αλλά επειδή αγαπάει το παιδί ήθελε να μάθει αν είναι καλά. Η γυναίκα που γέννησε στο flashback του Τζιν είναι γνωστή; Την ξέρουμε;

Δημοσ.

όχι ρε μη μπερδεύεστε απλά

την έδειξε για να σφραγίσει ότι δεν ήταν η sun και αμέσως μετά η φάση "2 μήνες έχω που παντρεύτηκα να καταλάβουμε πως είναι παρελθον

οι μπαγάσηδες όμως

εκεί που λέγαμε τώρα έχει όλο flash forwards

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...