kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Όλη η σειρά έχει βασιστεί σε μια απιθανότητα. Ότι κανείς δεν μιλάει σε κανέναν για τίποτα, ακόμα και για τα προφανή. Ξέρετε, αυτό που λέμε το ότι με το διάλογο λύνονται όλα; Ε, δεν το γνωρίζουν εκεί στο νησί. Προτιμούν να χτυπιούνται και σημαδεύονται με τα όπλα παρά να συζητάνε. Και μετά βέβαια, 'Αχ καλέ σόρυ που σε χτύπησα αλλά σου έσωσα τη ζωή". Αυτά μου φέρνουν σε φθηνά σκηνοθετικά κολπάκια για να διατηρείται η ένταση και η αγωνία σε υψηλά επίπεδα, όπου ο "κακός" της υπόθεσης δεν είναι τελικά κακός και τέτοια. Δεν είναι όλες αυτές οι "ανατροπές" άσχημες, κάποιες είναι πετυχημένες αλλά αρχίζει και κουράζει.
tempes Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δεν σας φαίνεται ότι όλα κυλούν πολύ αργά για να έχει 13 επεισόδια??? πολύ φοβάμαι ότι θα μας τα ρίξουν όλα μαζί στα τελευταία επεισόδια αυτής της σαιζόν εκτός και αν τελικά δεν θα έχει μόνο τόσα. Κάτι άλλο που δεν μου άρεσε είναι πως ενώ στις προηγούμενες σαιζόν τα 3-4 πρώτα επεισόδια ήταν ψιλό βαρετά και μετά σε καθήλωνε , τώρα κάνουν σκαμπανεβάσματα. Δηλαδή τώρα αυτοί οι καινούριοι προσπαθούν να προστατεύσουν τους δικούς μας από τον Μπεν και μετά θα τους σκοτώσουν όλους??? Με χάλασε που ο Λοκ άφησε ελεύθερο τον Μπεν , πετυχημένα τα φλας μπακ της Τζουλιετ και ο Τζακ μας δεν μασάει τπτ , "ξέρει που να με βρει" ωραίος!!! Κλασικά προσπαθούσε τόση ώρα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ακύρωσε την διαδικασία του αεριού . Αντε να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο , όχι και τόσο πετυχημένο αυτό το επεισόδιο
soturin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ρε sheik... δηλάδη.. βαλτός είσαι? :mrgreen::mrgreen: έβαλες (επιτέλους) spoiler στα δικά σου, για να αποκαλύψεις τα spoiler άλλου στην παράθεση lol όμως Το ξαναλέω. Το ότι σε άνα επεισόδιο δεν σκοτώνονται 10 ή δεν αλλάζει φορά περιστροφής η γη δεν σημαίνει ότι είναι κακό. Το συγκεκριμένο στρώνει το χαλί για να γίνει χαμος. Ξεκαθαρίζει τον αντίπαλο του Μπεν, και στο κάτω κάτω αν μια σειρά δεν έχει και συναισθηματοτρεχαγύρευε κι ο κόναν ο βάρβαρος θα την βαριόταν
sheik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Lol δεν ξερω πως εγινε και εφυγε το spoiler απο την παραθεση.Μαλλον το διεγραψα καταλαθος. fixed.
saxon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέτριο επεισόδιο. Μετά από το 4χ05 περίμενα κάτι καλύτερο από τα σαλιαρίσματα του Τζακ, την ανακωχή Λοκ-Μπεν και τις αμερικανιές που σώζουμε τον κόσμο το τελευταίο δευτερόλεπτο...και όπως πάντα δεν έχουμε ιδέα από τι σώθηκαν και γιατί. Δώστε brotha στον λαό!
rubik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά, smoke monster πόσο καιρό έχουμε να δούμε; Τι σκ@τ@ σύστημα ασφαλείας είναι αυτό; Που έχει εξαφανιστεί; Έχουν πάρει πολύ αέρα όλοι μου φαίνεται και σουλατσάρουν στο νησί!Και κάτι άλλο. Ο Τζακ με την Τζούλιετ έχουν συνεβρεθεί ή τζούφιος και αυτός; Μέλι - μέλι και τηγανίτα τίποτα;
Carthago Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 @ CarthagoΥπάρχουν ακόμα αρκετοί "άλλοι". Αν θυμάσαι, προς το τέλος της προηγούμενης σαιζόν, μόλις έμαθαν ότι η Ναόμι έπεσε στο νησί, κατάλαβαν ποιοι έρχονταν και έφυγαν από τον καταυλισμό τους. Πέρασαν 1-2 μέρες στη ύπαιθρο όπου έγινε το σκηνικό με τον πατέρα του Λοκ (ο Μπέν είπε στον Λοκ πως αν θέλει να μάθει τα μυστικά του νησιού πρέπει να σκοτώσει τον πατέρα του, και εκείνος έβαλε τον Σώγιερ να το κάνει) και μετά ο Μπεν είπε στους "άλλους" να πάνε να κρυφτούν στον ναό, ενώ αυτός θα πήγαινε να προσπαθήσει να πείσει τον Τζακ να μην καλέσει το καράβι της Ναόμι. Σωστος. Να σαι καλα που μου το θυμισες.
raven3x7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 γιατι συμφωνα με το προηγουμενο επεισοδιο υπαρχει διαφορα 8 ετων μεταξι του "εξω" και του νησιου. Αυτο το συμπερασμα πως το εβγαλες?
Solmyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Οτι θελει λεει ο καθενας μου φαίνεται... Εγω πιστευω οτι o man on the boat ειναιι ο Μπεν 8 χρονια πριν με μουστακι, κολλητό τζην και πέτσινο ή αυτος ο κυριος http://farm1.static.flickr.com/104/306472561_10170f7d9f.jpg
marantonis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέτριο επεισόδιο. Μετά από το 4χ05 περίμενα κάτι καλύτερο από τα σαλιαρίσματα του Τζακ, την ανακωχή Λοκ-Μπεν και τις αμερικανιές που σώζουμε τον κόσμο το τελευταίο δευτερόλεπτο...και όπως πάντα δεν έχουμε ιδέα από τι σώθηκαν και γιατί. Δώστε brotha στον λαό! καθε επεισοδειο εχει τη δικη του γλυκα. Ακομα και καποιο επεισοδειο που ασχολουνταν μονο με το φαγητο της καταπακτης μου αρεσε. οπως ειπε και καποιος αλλος, αν ειχε μονο δραση και δινονταν συνεχως απαντησεις θα καταντουσε βαρετο.Παντως, δεν εχω νοιωσει ακομα οτι πολλες φορες η ιστορια εξελισετε αργα. Ή τουλαχιστον δεν με εχει ενοχλησει.
plato Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια ειπαμε να μας μπερδευει η σειρα και να ψαχνουμε ψιλους στα αχυρα αλλά οχι και να μπερδευομαστε μονοι μας... Για τα 8 χρονια που αναφερθηκαν λεω. Αφου ο Σαιντ και ο Des κοιταζουν το ημερολογιο στο πλοιο που λεει 2004 και τραβαει τα κοτσιδια του ο Des που νομιζε οτι ηταν '96 (πηγαινοερχομενη συνειδηση κτλ).Πώς θα ειναι στο πλοιο τοτε ο Λοκ 8 χρονια πισω αφου και στο πλοιο "εχουν την ιδια χρονια" με το νησι? Η ατακα του Ιρακινου οτι δεν καταλαβε ποτε εφτασαν Χριστουγεννα αφηνει να εννοηθει οτι κατι παιζει με το χρονο αλλα σε επιπεδο μηνων ισως απο την πτωση του αεροπλανου, αλλιως και ο Σαγιντ θα τραβαγε τα μαλλια του.Αποψη μου παντα... . Απο εκει και περα δεν αντιλαμβανομαι προς τι η βιασυνη και ολη η συζητηση αν παει αργα ή γρηγορα η σειρα. Αν βαρεθουμε δεν την βλεπουμε και σε καμια δεκαπενταρια χρονια που θα τελειωσει () αν μας ενδιαφερει ακομα (και ζουμε...) μαθαινουμε τι παιχτηκε στο νησι. Εμενα για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα μου αρεσει το γεγονος οτι εκει που λες τελειωσε αλλο ενα ψοφιο επεισοδιο ή οτι παλι δεν θα μαθουμε τιποτα μου ριχνει το τελευταιο δευτερολεπτο μια βομβα αερος-εδαφους και πεταγομαι απο τον καναπε φωναζοντας: "ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!" Αλλωστε αν εχω κατι καλυτερο να κανω δεν το βλεπω το επεισοδιο.Εχει τυχει να περασει κι ενας μηνας που να μην ειδα καθολου και εκατσα μετα και τα ειδα ολα μαζι. Ας επικεντρωθουμε στις θεωριες μας να γουσταρουμε κιολας.
saxon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 νησι = 2004 πλοιο = 1996 Στο πλοίο υπάρχει ένα ημερολόγιο του 2004 ...στο οποίο μάλιστα είναι σημειωμένες όλες οι μέρες εκτός 4 μέρες του Οκτωβρίου του 2004 και οι φανατικοί απο τα Lost fora ψάχνουν να βρουν γιατί λείπουν οι 4 μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.