Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ο μπεν και ο λοκ αρχιζουν να μου την δινουνε.

ολο πισω απο την πλατη μας τα λενε

λετε ο ανθρωπος του μπεν στο πλοιο να ειναι

ο λοκ 8 χρονια πριν?

Συμφωνώ με τα 1000

Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ Carthago

Υπάρχουν ακόμα αρκετοί "άλλοι". Αν θυμάσαι, προς το τέλος της προηγούμενης σαιζόν, μόλις έμαθαν ότι η Ναόμι έπεσε στο νησί, κατάλαβαν ποιοι έρχονταν και έφυγαν από τον καταυλισμό τους. Πέρασαν 1-2 μέρες στη ύπαιθρο όπου έγινε το σκηνικό με τον πατέρα του Λοκ (ο Μπέν είπε στον Λοκ πως αν θέλει να μάθει τα μυστικά του νησιού πρέπει να σκοτώσει τον πατέρα του, και εκείνος έβαλε τον Σώγιερ να το κάνει) και μετά ο Μπεν είπε στους "άλλους" να πάνε να κρυφτούν στον ναό, ενώ αυτός θα πήγαινε να προσπαθήσει να πείσει τον Τζακ να μην καλέσει το καράβι της Ναόμι.

Το χθεσινό επεισόδιο δεν είχε την δράση και την αγωνία των προηγούμενων, αλλά ελπίζω πως αυτά που αποκάλυψε

(τα αισθήματα του Μπεν για την γιατρίνα και το γεγονός ότι ο Λοκ ξέρει ποιος είναι ο βοηθός του Μπεν στο καράβι)

να είναι χρήσιμα και να κάνουν την υπόθεση πιο ενδιαφέρουσα.

για μενα ηταν ενα επισοδειο περρισοτερο αναγνοριστικο,ιστορια μιασ αλλησ ιστοριας,που τη συνεχεια θα δουμε στα επομενα επισοδεια.σασ μπερδεψα ε?

προς το παρον για μενα ηταν το χειροτερο επισοδειο απο 4ο κυκλο.θελω παλι να δω της ιστοριες των κυριων πρωταγωνιστων,των επιζωντων της πτισης.

μ'αρεσει να κραζω,τι να κανω?

Εεε;; Γιατι 8 και οχι 6; Και γιατι...γενικα;

γιατι συμφωνα με το προηγουμενο επεισοδιο υπαρχει διαφορα 8 ετων μεταξι του "εξω" και του νησιου.

Συμφωνώ με τα 1000

Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα.

το πιστευω αυτο.ξερεις γιατι?

εσενα αμα σου λεγανε

"θα σου πω,αλλα καλου κακου κατσε στον καναπε πριν στο πω" ,τι θα ηθελε να σου πει?η για σενα κατι,η για την οικογενεια σου.

πιστευω οτι ειναι ο λοκ στο πλοιο.

Εμένα πάλι μ'αρέσουν τέτοιου είδους επεισόδια. Μαζόχας...

Σχετικά με την θεωρία του μπουγά:

Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ (όχι συγκεκριμένα για τον Λοκ) στο προηγούμενο επεισόδιο όταν άφησαν την πόρτα ανοικτή για τον Ντλεσμοντ και τον Σαγίντ. Δεν πιστεύω να το έκανε ο πιλότος αλλά του Μπέν ο τσουτσές, που καλύτερα μου κάθεται να είναι ο Σαγίντ πριν 8 χρόνια...

Μάπα επεισόδιο με μια εξήγηση για το παρελθόν και μια μικρή εξέλιξη.

8 χρόνια πίσω γύρισε ο Ντέσμοντ (η συνείδησή του, κάτι τέτοιο). Δεν υπάρχει μια στάνταρ χρονική διαφορά εντός και εκτός του νησιού. Η ρουκέτα κάνα 20λεπτο άργησε.

ρε παιδια!

πρώτον δεν περιορίζεται στα 8 χρόνια ο Dan είπε πως μπορεί να ναι χρόνια ή ώρες

δεύτερον είπε ότι ταξιδεύει η συνείδηση. Πως γίνεται ταυτόχρονα να υπάρχουν 2 λοκ ή 2 sayid?

Όσον αφορά τον michael που είναι πολύ λογικό να είναι αυτός, με τη λογική ότι επιστρέφει σε κανα δυο επεισόδια, εμείς μπορεί να το περιμένουμε και να μην πάθουμε κάτι, αλλά στη θέση του λοκ και γι αυτό πρέπει να κάτσεις. Αλλό να σου πει "στη βάρκα είναι ένας τύπος που λέγεται τάδε" κι άλλο "είναι ο michael που νταντευες τον γιο του ο οποίος ήρθε στη τρύπα και σε βγαλε";)

ρε παιδια!

πρώτον δεν περιορίζεται στα 8 χρόνια ο Dan είπε πως μπορεί να ναι χρόνια ή ώρες

δεύτερον είπε ότι ταξιδεύει η συνείδηση. Πως γίνεται ταυτόχρονα να υπάρχουν 2 λοκ ή 2 sayid?

Όσον αφορά τον michael που είναι πολύ λογικό να είναι αυτός, με τη λογική ότι επιστρέφει σε κανα δυο επεισόδια, εμείς μπορεί να το περιμένουμε και να μην πάθουμε κάτι, αλλά στη θέση του λοκ και γι αυτό πρέπει να κάτσεις. Αλλό να σου πει "στη βάρκα είναι ένας τύπος που λέγεται τάδε" κι άλλο "είναι ο michael που νταντευες τον γιο του ο οποίος ήρθε στη τρύπα και σε βγαλε";)

Αν και θα ήθελα κατα βάθος να ισχύει

η θεωρία για τον Λοκ

πιστεύω ότι όντως

δεν μπορούν να υπάρχουν 2 Λοκ κλπ κλπ. Αν και όλα δείχνουν Μάικλ, το "κάτσε για να σου πω" στυλάκι, θα το δικαιολογούσα ΜΟΝΟ αν ήταν ο Γουώλτ επάνω στο πλοίο... Μη ξεχνάμε ότι ο Μπεν μιλάει σε κάποιον που ξαφνικά περπάτησε, στο νησί, που 'χει δει πεθαμένους να μιλάνε και άλλα παλαβά. Δε νομίζω να σοκαριζόταν τόσο πολύ αν επέστρεφε ένας Μάικλ..

• Members
Αν και θα ήθελα κατα βάθος να ισχύει

η θεωρία για τον Λοκ

πιστεύω ότι όντως

δεν μπορούν να υπάρχουν 2 Λοκ κλπ κλπ. Αν και όλα δείχνουν Μάικλ, το "κάτσε για να σου πω" στυλάκι, θα το δικαιολογούσα ΜΟΝΟ αν ήταν ο Γουώλτ επάνω στο πλοίο... Μη ξεχνάμε ότι ο Μπεν μιλάει σε κάποιον που ξαφνικά περπάτησε, στο νησί, που 'χει δει πεθαμένους να μιλάνε και άλλα παλαβά. Δε νομίζω να σοκαριζόταν τόσο πολύ αν επέστρεφε ένας Μάικλ..

Θα συμφωνήσω. Μιας και ο Λοκ

από ότι λέει έχει κάποιου είδους επαφή με τον Γουώλτ, το να μάθαινε πως αυτός είναι ο κατάσκοπος του Μπεν θα τον ξάφνιαζε αρκετά.

Επίσης, ελπίζω να μην ισχύει αυτό με τον διπλό Λοκ, θα το έβρισκα πολύ απογοητευτικό και υπερβολικά τραβηγμένο

Και ένα γενικό σχόλιο για την τέταρτη σαιζόν: αν και δεν ανήκω στους πολύ φανατικούς της σειράς και δεν έχω τις εξωπραγματικές προσδοκίες από αυτή, νομίζω πως πράγματι η τέταρτη σαιζόν είναι μέχρι στιγμής καλύτερη από τις προηγούμενες, με την έννοια του ότι είναι πιο συμπαγής, χωρίς ανούσια επεισόδια (προφανώς παίζει ρόλο και ο μικρότερος αριθμός των επεισοδίων).

Επίσης, να επαναλάβω για άλλη μία φορά ότι

απεχθάνομαι τον Λοκ και τον Τζακ και ότι βρίσκω τον Σαγίντ, τον Ντέσμοντ, άντε και τον Μπεν τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς :P:lol:

Α, στο μεταξύ, ο ηθοποιός που παίζει τον πατέρα της Πηνελόπης δεν είναι ο ίδιος που υποδύεται τον μυστηριώδη κακό στο Prison Break??? (Η τα έχω μπερδέψει με τόσες σειρές που βλέπω; :rolleyes::P)

Εγω απορω που ειδατε την διαφορα 8 ετων μεταξυ νησιου κ εξω κοσμου....

Κι εγώ αυτό απορώ. Δηλαδή με αυτή τη λογική

οι άνθρωποι στο πλοίο στο προτελευταίο επεισόδιο βρίσκονταν στο 1996 και όχι στο 2004 και ο Ντέσμοντ δεν έκανε ταξίδια στο χρόνο αλλά στο χώρο ή υπήρχε 2 φορές...

δε βγαίνει νόημα, δε παίζει τέτοια περίπτωση...

Μετριοτατο επεισοδιο, πισωγυρισμα σε σχεση με τα πολυ ωραια προηγουμενα.

Παλι εχουμε ενα σωρο απορειες οι οποιες να πω την αληθεια ουτε καν με ενδιαφερουν.

Εχουμε και λεμε:

1)Για ποιο λογο η γιατρινα χτυπησε την κειτ και δεν της εξηγησε τι προσπαθουν να κανουν??

2)Μαθαμε το αφεντικο της οργανωσης που κυνηγαει τον μπεν.το γιατι ομως ακομα..

3)Δεν ειναι υποπτο οτι με το που πηγαν οι επιστημονες, ελειπαν καποια δευτερολεπτα για την ελευθερωση του αεριου? Μηπως προσπαθησαν να κανουν κατι αλλο και δεν τους βγηκε, και στο τελος το σωσανε??

Τελος να επισημανω οτι το καινουργιο στορυ εγινε μετα απο διαμαρτυρια του τζακ προς τους σεναριογραφους, διαβαζοντας τα διαφορα σχολια περι "καληνυχτακιας" "κρυφογκευ" κλπ

Α, στο μεταξύ, ο ηθοποιός που παίζει τον πατέρα της Πηνελόπης δεν είναι ο ίδιος που υποδύεται τον μυστηριώδη κακό στο Prison Break??? (Η τα έχω μπερδέψει με τόσες σειρές που βλέπω; :rolleyes::P)

Ναι μπερδευτηκες λιγο, ο συγκεκριμενος ειναι ο πατερας του daniel στο ugly betty :-D :-D

P.S. ΝΑΙ, ΒΛΕΠΩ UGLY BETTY, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????

Μετριοτατο επεισοδιο, πισωγυρισμα σε σχεση με τα πολυ ωραια προηγουμενα.

Παλι εχουμε ενα σωρο απορειες οι οποιες να πω την αληθεια ουτε καν με ενδιαφερουν.

Εχουμε και λεμε:

1)Για ποιο λογο η γιατρινα χτυπησε την κειτ και δεν της εξηγησε τι προσπαθουν να κανουν??

2)Μαθαμε το αφεντικο της οργανωσης που κυνηγαει τον μπεν.το γιατι ομως ακομα..

3)Δεν ειναι υποπτο οτι με το που πηγαν οι επιστημονες, ελειπαν καποια δευτερολεπτα για την ελευθερωση του αεριου? Μηπως προσπαθησαν να κανουν κατι αλλο και δεν τους βγηκε, και στο τελος το σωσανε??

1)Διοτι η Κεητ σιγα μην τη πιστευε.Ειδε πως ηδη της ελεγαν ψεμματα για το τηλεφωνο και σε συνδυασμο με τις φημες που εξαπλωνονται(:-D) οτι αυτοι δεν ηρθαν να τους σωσουν,δεν νομιζω να το εχαφτε ετσι ευκολα.Βεβαια, Κεητ ειναι αυτη,ποτε δεν ξερεις.

2)Εδω ηταν που με χαλασε το επεισοδιο.Γενικως το βρηκα αρκετα καλο,αλλα μια τοσο σημαντικη αποκαλυψη(ασχετα αν οι καμμενοι/φανς το ειχαμε ψιλαστει) μας την παρουσιασαν πολυ αβιαστα και χωρις βαρυτητα(ξερεις με εκεινη τη μουσικη με τα βιολια και το "ΓΔΟΥΠ" :P)

3)Προφανως οταν η Σαρλοτ κ ο Νταν πηγαν εκει προσπαθησαν να απενεργοποιησουν/αδρανοποιησουν τα αερια.Οπως ακουγοταν και στα μεγαφωνα, η χειροκινητη χρησιμοποιηση του υπολογιστη δεν ηταν εγκεκριμενη και τεθηκε σε λειτουργια κατι σαν "δεικλιδα ασφαλειας" ενεργοποιωντας τα αερια.Πιστευω δηλαδη πως οντως πηγαν γι'αυτο το λογο εκει και δεν ειπαν ψεμματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...