Carthago Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Τα τορεντς φταινε. Οχι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Και γιατί δηλαδή θα πρέπει μια σειρά SONY και καλά να έχει γρήγορους ρυθμούς? Το Lost απο την αρχή της πορείας του ήταν πάντα χαμηλών τόνων και όπως φαίνεται αυτό δεν έχει κουράσει. Να σας δω όλους όσους το κατηγορείτε όταν τελειώσει με τι θα έχετε να τρώγεστε... (εννοείται φυσικά ότι δεν μιλάω σοβαρά) Ψέμματα είπα, σοβαρά μιλάω. Όχι ρε πλάκα κάνω εντάξει... ... και πάει λέγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 hey Brotha' u r losing it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rubik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Sellers Ψέμματα είπα, σοβαρά μιλάω. Όχι ρε πλάκα κάνω εντάξει... ... και πάει λέγοντας. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραίος! Ελπίζω να δούμε και σήμερα ένα ωραίο επεισόδιο. P.S. Δεν μπορώ να κάνω quote τα spoilers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Το "η 4η σεζόν είναι φοβερή με αποκορύφωμα το τελευταίο επεισόδιο", αν το μεταφράσουμε σημαίνει ότι "η 4η σεζόν είναι χάλια, δεν γινόταν τίποτα στην αρχή αλλά τα τελευταία 2 επεισόδια είναι πραγματικά ενδιαφέροντα". Και αυτή είναι και για μένα η πραγματικότητα. Χάλια η αρχή, αλλά επιτέλους 2 ωραία επεισόδια. Δίνονται σταδιακά απαντήσεις και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrFrodo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Κατά την άποψή μου πάντα, πιστεύω ότι κάθε επεισόδιο χρειάζεται. Η ιστορία "στρώνεται" όμορφα ώστε να υπάρχουν ΚΑΙ τα αποκαλυπτικά επεισόδια που δεν θα έρχονται "ουρανοκατέβατα" αλλά θα συνδέονται. Συμφωνώ ότι πολλές φορές μπορεί κάποιους να τους κουράζει αυτό, αλλά το προτιμώ από το να μου τα έδιναν όλα μη ρεαλιστικά και στο πιάτο μπαμ και κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Παιδια μη τρελαθουμε,η 4η σαιζον μεχρι στιγμης τα σπαει.Συγκρινετε την με τα πρωτα επεισοδια της 3ης,ακομα και της 2ης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 να υποθέσω ότι όλοι περιμένουμε υποτιτλούς γι αυτο δεν απαντα κανείς ε? :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solmyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Πωπω φιλερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 ο μπεν και ο λοκ αρχιζουν να μου την δινουνε. ολο πισω απο την πλατη μας τα λενε λετε ο ανθρωπος του μπεν στο πλοιο να ειναι ο λοκ 8 χρονια πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 φιλερ? οκ χαμηλών τόνων αλλά που στρώνει το χαλί για το τι έπαιται να γίνει, της πουτάνας δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carthago Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια ακομα να το δω το επεισοδιο αλλα μου ρθε μια θεοτρελη φλασια. Σιγουρα εχουμε τελειωσει με τους Αλλους??? ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ καλα υπηρχε μια μεσης ηλικιας ξανθια γυναικα η οποια επεζε τον ρολο του μπατσου στο νησι (Εσωτερικη ασφαλεια). Την ειχαμε δει σε ενα επεισοδιο οπου οι αλλοι επιασαν καποιους αιχμαλωτους. Τι απεγινε αυτη??? Ας βοηθησει καποιος που θυμαται το σκηνικο. Οπως ειπα μου ρθε εντελως ξαφνικα αυτο. Ισως να κανω λαθος και να ειχαμε δει την τυπισσα σε φλαςμπακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 αυτή που λες τη σκότωσε η juliet στη τρίτη σαιζον αν θυμάμαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Oχι αυτη, υποτιθεται οτι σκοτωθηκε στο περσυνο φιναλε απο τις εκρηξεις στις σκηνες.Δεν την ειδαμε φυσικα να πεθαινει επειδη δεν μπορουσε να παιξει,αλλα ετσι ηταν γραμμενο το σεναριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carthago Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 αυτή που λες τη σκότωσε η juliet στη τρίτη σαιζον αν θυμάμαι καλά Oχι αυτη, υποτιθεται οτι σκοτωθηκε στο περσυνο φιναλε απο τις εκρηξεις στις σκηνες.Δεν την ειδαμε φυσικα να πεθαινει επειδη δεν μπορουσε να παιξει,αλλα ετσι ηταν γραμμενο το σεναριο. Πωωωωω Πωωωωω Νιλα. Δεν θυμαμαι αυτα αυτα τα σκηνικα ρε παιδες. Στανταρντ στο τετραβδομαδο διαλειμμα θα παιξει επαναληψη. Παντως απ οτι καταλαβα μαλλον ακυρη η φλασια μου. Και οι δυο μου δινεται να καταλαβω πως δεν παιζει να υπαρχουν τιποτα απομειναρια απο τους αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.