Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάθε φορά που γυρνάει στο παρελθών αλλάζει και κάτι από το τώρα. Οταν γύρισε εξήγησε στην Πενυ και αυτή περίμενε , το ίδιο και με τον Φαραντεϊ αφού τον συνάντησε στο πανεπιστήμιο και του είπε για την σταθερά ,σημείωσε ότι ο Ντεσμοντ θα είναι η σταθερά του, μέχρι τότε δεν γνώριζε τον Ντεσμοντ και έτσι εμφανίστηκε στο ημερολόγιο η σημείωση . Το τρελό , δηλαδή 8 χρόνια είχε μαζί του το ίδιο ημερολόγιο??? Και αυτό με τα ταξίδια στον χρόνο με ψιλοξενερωσε , υποτίθεται μια λογική εξήγηση ήταν η καταπακτή που με την μαγνητική ακτινοβολία της προκαλούσε όλα αυτά τα τρελά στο νησί , τώρα δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν ένα σωρό τρελά ακόμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εεεεε ακριβώς αυτό είναι

ρώτησε τους άλλους αν ο desmond βρισκόταν σε επαφή με ραδιενέργεια ή η/μ ακτινοβολία. Δεν μας έδειξε τι απάντησαν αλλά προφανώς είπαν "Duh! the hatch!"

Η σκηνή του προηγούμενο επεισοδίου με τον Αινστάιν να μαντεύει τα χαρτιά

Δεν τα μαντευε... Απλα η μνημη του εχει γινει χαλια απο την ραδιενεργεια . Του λεει ο Desmond στο Queens' οταν δεν φοραει προστασια στο κεφαλι: What about your head? Και ο Φαραντει τον κοιταει σαν να αδιαφορει η απλα να μην του ειχε περασει απο το μυαλο... Δεν στεκει να πηγε στο μελλον ο Φαραντει για να μαντεψει τραπουλοχαρτα

:P

Δεν το συζητάμε ότι ήταν επεισοδιάρα...

Η Θεωρία του χρόνου δείχνει να έχει βάση , ενώ και το γεγονός ότι αναφέρανε το Blackrock πιστεύω ότι θα έχει συνέχεια...

Με συγκίνησε απίστευτα...Μου έρχεται να πάρω την πρώην μου τηλέφωνο...σαν τον Ντέσμοντ!

απο που συμπερανες οτι το ειχε και ο ιδιος το προβλημα και δεν το ειδε στο τελος για αν το παθει τι θα κανει;

Προσοπικα πιστευω οτι οποιος λεει οτι ο φαρανταη ειχε το ιδιο προβλημα κανει λαθος, γιατι δεν τον ειδαμε ποτε να αφαιρητε για καποια στιγμη. Ο desmond οταν γυρισε λογικο να μην τον ξερει ο φαρανταη οταν το γνωρισε το μελλον δεν αλλαξε απλα γνωρισε τον ντεσμοντ που ηξερε οτι στο μελλον θα τον γνωριζει και ετσι εγραψε αυτο στο βιβλιο του που δεν υπηρχε ετσι οταν πηγε πισω ο desmond αλλαξε το μελλον μονο ως προς καποιες σημειωσης του φαρανταη και εζησε κιολας, γιατι ετσι και αλλιως με την πενη τα ειχαν ξαναβρει.

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω και θα συνεχίσω να πιστεύω αυτό που έγραψα παραπάνω.

Οταν ο Ντεσμοντ είναι στο παρελθόν και συναντάει τον Φαραντεϊ, ο καθηγητής το λέει ξεκάθαρα "θέλω να βοηθήσω τον εαυτο μου". Ετσι μετά που του εξήγησε περι της σταθεράς, το σημείωσε στο ημερολογιο του οτι ο Ντεσμοντ θα είναι η δική του, και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, ζήτησε να του μιλήσει στο τηλέφωνο οπωσδήποτε προκειμένου να επιβιώσει ο ίδιος.

Εξάλλου δεν θα είχε νόημα το τέλος του επεισοδίου αν δεν αποκάλυπτε κάτι για το ίδιο το επεισόδιο.

Οπως πχ το προηγούμενο αποκάλυψε οτι το παιδί που αναφερόταν ήταν ο Ααρον, έτσι και σε αυτό το τέλος θέλει να μας δείξει οτι και ο ίδιος ο Φαραντεϊ ήταν θύμα αυτού του πηγαινε-ελα μεταξύ παρελθόντος και παρόντος.

imho of course :-)

Αν συνεβαινε αυτο θα το ειχε καταλαβει οταν τον ειδε στο πανεπιστημιο και αν ειχε αυτο το προβλημα πιστευεις οτι ακομα θα δίδασκε στο πανεπιστήμιο; Στο τελος το ειδε στο ημερολογιο ωστε αν δεν παει κατι καλα να θυματε καποιον απο το μελλον που τον συναντησε τοτε. Ο λογος που ειπε αυτη την ατακα ειναι οτι τον βοηθησε ο desmond να τελειώσει την διατριβή του σε αυτο το θεμα

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω και θα συνεχίσω να πιστεύω αυτό που έγραψα παραπάνω.

Οταν ο Ντεσμοντ είναι στο παρελθόν και συναντάει τον Φαραντεϊ, ο καθηγητής το λέει ξεκάθαρα "θέλω να βοηθήσω τον εαυτο μου". Ετσι μετά που του εξήγησε περι της σταθεράς, το σημείωσε στο ημερολογιο του οτι ο Ντεσμοντ θα είναι η δική του, και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, ζήτησε να του μιλήσει στο τηλέφωνο οπωσδήποτε προκειμένου να επιβιώσει ο ίδιος.

Βασικά είναι αυτό που λέει ο Strategos: Ο λογος που ειπε αυτη την ατακα ειναι οτι τον βοηθησε ο desmond να τελειώσει την διατριβή του σε αυτο το θεμα. Ο Φάραντεϊ του 1996 θεωρεί ότι έστειλε τον Ντέσμοντ για να του πει τη σωστή συχνότητα ώστε να ρυθμίσει τη συσκευή που εκπέμπει την ακτινοβολία. Αυτό εννοούσε με το θέλω να βοηθήσω τον ευατό μου... Άλλωστε το πείραμα τότε πέτυχε για πρώτη φορά, οπότε δε θα μπορούσε να του είχε εμφανιστεί το πρόβλημα έως εκείνη τη στιγμή.

Παρόλ' αυτά δεν αποκλείεται να του εμφανίστηκε αργότερα.

Σίγουρα την τελευταία σκηνή μας την έδειξαν για να μας πουν δείτε,

τελικά αλλάζει το μέλλον (αντίθετα με το σχόλιο που είχε κάνει ο Φάραντέι όταν ήταν στο πανεπιστήμιο)! Τώρα όσο για τη γνωριμία τους, τη σημείωση κλπ, προφανώς η μνήμη της συνάντησής τους στο παρελθόν θα πρέπει να ήρθε και στους 2 τη στιγμή που ο Ντέσμοντ ολοκλήρωσε την περιπέτειά του, όταν δηλαδή μιλούσε με την Πέννυ, τον ρώτησε αυτή που είναι και εκείνος θυμήθηκε που είναι και τι κάνει.

Την έχουμε κάνει, γιατί με εμένα μαζί, όλοι μας λέμε "είναι ξεκάθαρο" και "είναι προφανές" στις θεωρίες μας. παπάρια

περιμένουμε και ξεκαθαρίζουμε

κοιτάξτε και μια ωραία σύμπτωση (..?)

από τον φυσικό michael faraday έχουμε την faraday constant

επίσης δεν μου πολυδένουνε οι ημερομηνίες που κυκλοφορούσε το black rock (1845-1882) με τους δυναμίτες που βρέθηκαν μέσα σε αυτό (με τυπωμένο το explosives sto κουτί). Ο δυναμίτης ανακαλύφθηκε το 1867 και μέχρι να κυκλοφορήσει ευρέως νομίζω ήθελε πάνω από 10 χρόνια και νομίζω πως είναι τραβηγμένο να υπήρχε στο black rock

κορυφαιο επεισοδιο όπως όλα άλλωστε με τον Desmond... αααα... και γω δακρυσα...

p.s. Δεκα ώρες έκανε το να σηκωσει και αυτη!!! ουφ...

p.s.2. Την ώρα που σηκωσε το τηλ. χτυπησε το δικο μου!!! :-D grgrgrgrgrgrrrrrrr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...