Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαιρετικό επεισόδιο! Δεν είναι τυχαίο ότι στα καλύτερα επεισόδια παίζει ο Ντέσμοντ. Επίσης νομίζω ο Φάραντεϊ ήταν ότι χρειαζόταν η σειρά για να αποκτήσει νέο ενδιαφέρον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

@greekboy

για το black rock ξέραμε μόνο ότι ναυάγησε κάποτε στο νησί (και προφανώς θα χει μεγάλη σημασία). Ένας hanso που του άνηκε πρόφανώς έχει σχέση με τον alvaro hanso βλέπε dharma, πληροφορίες μέσω του lost expirience. H Ρουσώ μας έχει πει πως ήταν μέλος μονάδας έρευνας που σκοτώσαν τους δικούς της

εικασία:

μήπως οι δικοί της ήταν η dharma initiative (βλέπε the purge)

Α ΡΕ ΝΤΕΣΜΟΝΤ... ΘΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Κορυφαίο επεισόδιο. Κάπου στην μέση με έπιασε κρίση πανικού μόλις αντιλήφθηκα

ότι πάιζει να σκοτώσουν τον Ντέσμοντ και λέω ''αν τον σκοτώσουν αυτό ήταν δεν το βλέπω άλλο...''

Το σώσαν όμως. Με κέρδισαν...

Επιτέλους ένα πάρα πολύ καλό επισόδειο, είχα να πορωθώ έτσι ...(για να μην πω άλλη σειρά και με βρίζεται) πολύ καιρό.

Μπορώ να πω τώρα μετα από ένα πολύ χάλια επισόδειο -χειρότερο ever, βλ. Eggtown- παίζει να μας έχουν δείξει το καλύτερο ever. Για να δούμε πως θα πάει και η συνέχεια.

πρωτη φορα ανατριχιασα κι εγω παιδες και συγκυνιθικα...

Και γω σΥγκΙν'ΗθΗκα ετσι οπως το γραψες λολ :P..περα απτην πλακα ομως ηταν απτα πολυ καλα επεισοδια,και πολλα υποσχομενο για μια φοβερη συνεχεια...

Όντως παιδιά πολύ ωραίο επεισόδιο. Πολύ καλά γραμμένο, απέφυγε όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω τα "ταξιδεύω ολόκληρος στο χρόνο, εφφέ, φωτάκια, αιωρούμαι στο άπειρο μέσα σε αστραπές κλπ". Απλά έχανε ο Ντέσμοντ τις αισθήσεις του και η συνείδηση του βρισκόταν αλλού. Λιτό και έξυπνο. Έδωσε απαντήσεις, προχώρησε την υπόθεση, και είχε πολύ συγκινητικό τέλος. Ο διάλογος μεταξύ Ντέσμοντ και Πηνελόπης ήταν πολύ καλός, πολύ καλά γραμμένος και ακόμα καλύτερα αποτυπωμένος στην οθόνη. Γενικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι από τους άντρες είναι πολύ καλοί ηθοποιοί. Τζακ, Μπεν, Σώγιερ, Λοκ, Χιούγκο, Ντέσμοντ, Τσάρλυ, οι πατεράδες του Τζακ, του Λοκ και της Πηνελόπης.... Πιστεύω ότι παίζουν πολύ καλά.

Α ΡΕ ΝΤΕΣΜΟΝΤ... ΘΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Κορυφαίο επεισόδιο. Κάπου στην μέση με έπιασε κρίση πανικού μόλις αντιλήφθηκα

ότι πάιζει να σκοτώσουν τον Ντέσμοντ και λέω ''αν τον σκοτώσουν αυτό ήταν δεν το βλέπω άλλο...''

Το σώσαν όμως. Με κέρδισαν...

100% μαζί σου!

Ντέσμοντ και Σαγίντ FTW... Αν πάθει κάτι κάποιος από τους δύο θα σκάσω μήνυση..!

Και γω σΥγκΙν'ΗθΗκα ετσι οπως το γραψες λολ :P..περα απτην πλακα ομως ηταν απτα πολυ καλα επεισοδια,και πολλα υποσχομενο για μια φοβερη συνεχεια...

off topic

χε χε σορι για την ορθογραφια μου..την παλευω τωρα ...εχει 3 χρονια που ειμαι ελλαδα..ειμαι ομογεννης κ παντα ημουν των θετικων επιστημων...:-D

εγώ προσωπικά δεν ξετρελάθηκα κιόλας. καλό ήταν.

θα συμφωνήσω απόλυτα με το παρακάτω:

Ο διάλογος μεταξύ Ντέσμοντ και Πηνελόπης ήταν πολύ καλός, πολύ καλά γραμμένος και ακόμα καλύτερα αποτυπωμένος στην οθόνη.

επίσης, δεν πολυκατάλαβα την τελευταία σκηνή. ήθελε να πει κάτι παραπάνω από αυτό που έγραφε στο ημερολόγιο/σημειωματάριο;

Καλά και αν

όταν έφευγε το 96 από το σπίτι της Πενέλοπε o Ντέσμοντ και τον πάταγε αυτοκίνητο τι θα γινόταν

Νομίζω ότι βρήκαμε γιατί στο τέλος της 3ης σεζόν ο Τζακ παρακάλαγε την Κέιτ να γυρίσουν.

Δδλδ

από το 96 ως το 04 ο Ντέσμοντ προετοίμαζε αυτή τη στιγμή?

Ξέρουμε πως έφτασε στο νησί?

Και

που γνώριζε ο φυσικός για το Ντέσμοντ?Δεν ήταν στην πτήση.Και το σημείωμα δεν το κατάλαβα στο τέλος.Γιατί μας το έδειξε

Τέλος γιατί

από την ώρα που έφυγε από τον καθηγητή και μέχρι να δει τον Κείλεμπ:P δεν έπαθε κανένα επεισόδιο

Και κάτι από το προηγούμενο επεισόδιο

Ο Τζακ δεν ήθελε να δει τον Αάρων γιατί διαπίστωσε πως αδερφή του είναι η Κλαίρ?

Σας έπρηξα λίγο με τα σποιλερ ε?:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...