disqualified Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 πολυ καλος ηθοποιος ο ντεσμοντ συμφωνα με την ταπεινη μου αποψη, αποδιδει πολυ ενταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Έχω μείνει κάγκελο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carthago Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια σερνεται ο θειος μου. 0.6% μετα απο μια ωρα. Θα κολλησε γριπη. Εχει κανεις κανα ντουρο μπαρμπα μπας και το δω σημερα??? PM Please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 22 σεπτεμβρίου έπεσε το αεροπλάνο, τη μέρα που προβλήθηκε το pilot πολύ ωραια η ιδέα ότι ταξιδεύει μόνο η συνείδηση κάποιου κι όχι ο ίδιος (που θα το μπαχάλιαζε). Πλέον εξηγείται ξεκάθαρα το επεισόδιο μετά την έκρηξη της hatch που ο des ξαναζεί με την πένυ, ήταν το ίδιο πράγμα. Αυτό για όσους ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν τι γίνεται στο λοστ οι σεναριογράφοι best tv-serial ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Τι να πει κανεις πραγματικα!!! Απιστευτο επεισοδιο ισως το καλυτερο ever.. Καταιγισμος πληροφοριων που ομοιων τους δεν ειχε κανενα αλλο επεισοδιο Lost! Προσκυνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carthago Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 22 σεπτεμβρίου έπεσε το αεροπλάνο, τη μέρα που προβλήθηκε το pilot πολύ ωραια η ιδέα ότι ταξιδεύει μόνο η συνείδηση κάποιου κι όχι ο ίδιος (που θα το μπαχάλιαζε). Πλέον εξηγείται ξεκάθαρα το επεισόδιο μετά την έκρηξη της hatch που ο des ξαναζεί με την πένυ, ήταν το ίδιο πράγμα. Αυτό για όσους ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν τι γίνεται στο λοστ οι σεναριογράφοι best tv-serial ever Τι να πει κανεις πραγματικα!!!Απιστευτο επεισοδιο ισως το καλυτερο ever.. Καταιγισμος πληροφοριων που ομοιων τους δεν ειχε κανενα αλλο επεισοδιο Lost! Προσκυνω Ευχαριστω για την βοηθεια και το κουραγιο παιδια :οΡ. Χωμα να πιανετε χρυσαφι να γινεται. Και ολοι λενε για το πιο μαματο επεισοδιο που πεχτηκε. Τελικα ο μονος που δεν θα το δει σημερα ειμαι εγω. 43935 seeds, 64535 peers ο θειος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Το επεισοδιο τα εσπαγε ασχημα. Πολυ αρρωστημενη αυτη η σειρα. Θα μας βγαλει τη ψυχη ο jj. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Η τέταρτη season μας πάει γ@μιώντας μέχρι στιγμής...δεν έχω λόγια για το επεισόδιο, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι σεναριογράφοι ξέρουν τι κάνουν. Κι εγώ έκλαψα Πάντως, δεν πιστεύετε ότι τουλάχιστον ο Οδυσσέας (Ντέσμοντ), πρέπει να βρεθεί με την Πηνελόπη του στο τέλος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Παρα πολυ καλο επεισοδιο... Αν μας εδειχνε και λιγο εξελιξη πανω στο νησι πιστευω θαταν κορυφη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 3ο επεισοδιο χωρις σφαλαρα στον μπεν .... απλα απογοητευση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pop corn Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Έχει κανείς link για υπότιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 http://lost.arian.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pop corn Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ ποιητή. Σε λίγο θα το δω κι εγώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 tpt τεκνον μου :Ρ καλή προβολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ επισοδειο!!!! μια ερωτηση: μου εξηγει καποιος αυτο με το Black Rock γιατι δεν το πολυκαταλαβα?και πως κατεληξε και καλα στο νησι και που κολαει η Ρουσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.