Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ο βλαμμένος ο Μάικλ θα είναι ο έκτος ή το βρωμόπαιδο του... κοίτα, αυτά για τους καινούργιους, μόνο flash back δεν είναι. Flash forward είναι κι αυτά. Για σκέψου λίγο καλύτερα ;) Ε άν είναι και αυτά ff τότε είναι σαν να παραδέχτηκαν την χρονομηχανή. Κουβέντα όμως δεν είπαν ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ε δεν λες και σε μας που δεν το εχουμε δει?? Λοιπον,δειχνει τον γνωστο σχιστοματη γιατρο-επιστημονα της Νταρμα που εχουμε δει σε πολλα orientation videos στη σειρα(και παρεπιπτοντως συστηνεται για ΤΡΙΤΗ φορα με διαφορετικο ονομα) να βρισκεται σε εναν σταθμο της Νταρμα με τιτλο The Orchid. Εκει τον δειχνει να μακιγιαρεται στην αρχη () και ακολουθως να ζηταει συγγνωμη απο τους θεατες-συναδελφους που τους αναγκασαν να πουν ψεμματα στους δικους τους σχετικα με το με τι θα ασχοληθουν. Κραταει λοιπον ενα κουνελι με τον αριθμο 15 επανω, και βαζουν σε εφαρμογη απο οτι θυμαμαι ενα πειραμα(μηχανη κλπ δε θυμαμαι ακριβως) ωσπου ξαφνικα κατι παει στραβα,τα παντα αρχιζουν να τρεμουν και αντικειμενα να πεφτουν και εμφανιζεται σε ενα ραφι ενα ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ κουνελι με τον αριθμο 15.Ο γιατροεπιστημονας ταραζεται και φωναζει να απομακρυνουν αμεσως τα 2 κουνελια ωστε να μη πλησιασει το ενα κοντα στο αλλο.Eπισης λεει κατι για ενα Cassimir Effect(πληροφοριες στην wiki). Βασικα τι παιδευομαι,δειτε παρακατω http://www.lostpedia.com/wiki/The_Orchid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Διαφωνώ όσον αφορά τους νέους χαρακτήρες, βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο καθένας έχει την ειδικότητά του, πράγμα το οποίο ίσως μας βοηθήσει στο να καταλάβουμε το τι παίζει γενικά με το νησί. Είδη ο φυσικός κάνει τα πειράματά του και ίσως πάρουμε και κάποια απάντηση από την αρχαιολόγο περί πολικών αρκούδων... Εννοούσα ότι και οι ηθοποιοί που έχουν εμφανιστεί δεν μου πολυαρέσουν. Από εκεί και πέρα, ελπίζω να αρχίζουν να δίνουν κάποιες εξηγήσεις δειλά δειλά, ψίχουλο ψίχουλο για να την παλέψουμε μέχρι το τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 anubis72, είναι ξεκάθαρο πως αυτά είναι flashbacks. Απλά χρονικά συμπίπτουν με τα γεγονότα που βλέπαμε στις πρώτες σεζόν, δηλαδή 'επονται των γνωστών μας flashback (τύπου kate φυγάς κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εννοούσα ότι και οι ηθοποιοί που έχουν εμφανιστεί δεν μου πολυαρέσουν. Από εκεί και πέρα, ελπίζω να αρχίζουν να δίνουν κάποιες εξηγήσεις δειλά δειλά, ψίχουλο ψίχουλο για να την παλέψουμε μέχρι το τέλος. Εμένα όμως μου πολυαρέσουν , οπότε δε θέλω αυτά που λες, δλδ ,τις εξηγήσεις για δειλά ψίχουλα, αλλά θέλω να δω τους νέους να τα κάνουν "πουτάνα" που λέει ο λόγος..βλέπε Miles σε πρώτο χρόνο και δειλα-δειλά ο Faraday με τα πειράματά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 βλεπω το επεισοδιο ωραια αρχη με τον brotha, και λενε την θεωρια με τον χρονο το ειδα εδω και ωρα αποζημειωσε για το προηγουμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, καλό ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 βγηκανε οι υποτιτλοι απο το greektvsubs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Έκλαψα. Είμαι πολύ συναισθηματικός γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 απιστευτο επεισοδιο,αν και παλι δεν καταλαβα τιποτα σχετικα με το τι γινετε.... παντος κατι με το χρονοχωρο και το μελλον παιζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Απλά γ@μ@γε το επεισόδιο... πολύ απλά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Πωω ρε μαγκες τι επεισοδιαρα ηταν αυτη??! παιζει να ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχουν παιξει απο ολες τις σεζον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 :confused::confused: the best... Επιστημονικοκεντρικό που γυρνάει σε συναισθηματικό τόσο άψογα... Brotha έκοψε κώλους once again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Kala milame gia ena apo ta kalytera epeisodia ton teleytaion xrono!!!! Polles aporeies,tora sta grhgora kai meta ta ksanaleme: 1)Thimaste ti mera pesane?? Ops leei sto karavi exoun xristougenna tou 2004, ara etsi mporoume na ypologisoume ti paizei me thn diafora xronou sto nhsi. 2)Ayta ta kena mnhmhs telika ta exoun mono osoi exoun ektethei se megala epipeda aktinovolias.. 3)Mhpos telika den einai aytoi kakoi?? Pantos pragmatika toepeisodio htan apla teleio teleio teleioooo!!!! P.S. Please mhn mou to svhsete to mhnyma, den exo ellhiko plhktrologio please please please pleaseeeeeeeeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Και εμένα μου αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το "The Constant". Με κάποιες επιφυλάξεις ως προς το φινάλε του και κυρίως ως προς τα που θα οδηγήσουν όλα όσα είδαμε (και εμάς και την σειρά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.