antreas18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Αρχίζουμε και συμφωνούμε όλοι σιγά σιγά Ουτε εγω συμφωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lodar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνώ και εγώ ότι διαφωνούμε Γενικά πιστεύω ότι κάθε σαιζόν και καλλίτερα συν κατά την ταπεινή μου άποψη ότι θα πρέπει να το βλέπουμε σαν σύνολο και όχι σαν επεισόδιο. Γενικά το τελευταίο επεισόδιο πιστεύω έχει μερικά ενδιαφέροντα ερωτήματα, όπως: 1. Γιατί δεν μπορούν καλέσουν κάπου αλλού με το @#$%^ δορυφορικό τηλέφωνο; Το ρώτησε μάλιστα και η Juliet (επιτέλους κάποιος ρώτησε και κάτι ουσιαστικό), αλλά όπως πάντα ακόμα και αυτή η απλή η ερώτηση έμεινε στο κενό 2. Πως ήξερε η αντίδικος της Cate στο δικαστήριο να ρωτήσει τον Jack αν την αγαπάει. Και καλά εμείς το ξέρουμε, αυτή που το έμαθε; Εκτός αν της κόμισε κανείς τα DVD των προηγούμενων σαιζόν 3. Ο Miles λέει στον Ben ότι θα κανονίσει αυτός για την Charlotte. Γιατί δεν θεωρεί τον Daniel απειλή; Τόσο γτπκ τον έχουν; Και γενικές παρατηρήσεις: Απορώ πως γουστάρετε τον Λοκ. Επειδή είναι ψυχάκιας και μονίμως περιμένει κάποιος να του πει τι να κάνει; Γιατί δεν κάνει πάλι κανα τελετουργικό όπως τότε που βρήκε το Mr.Eko; Ben the best! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carthago Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε Λονταρ και συ αν ησουνα σε αναπηρικη καρεκλα, εως οτου πεσει ενα αεροπλανο σε ενα ερημονησι, πιστευω τα ιδια θα εκανες. Πιστευω οτι ο Λοκ πρεπει να αντιμετωπιζεται σαν ενας φοβισμενος πρωην παραπληγικος που δεν θελει με τπτ να γυρισει ξανα πισω στο προβλημα του. Παντως μιας και το φερε η κουβεντα (Τι αρεσει και τι δεν αρεσει στην σειρα) θα πω οτι απλα με χαλαει το γεγονος οτι δεν εχουμε κανενα στοιχειο μεχρι τωρα για τις σχεσεις μεταξυ των χαρακτηρων. Θα ναγκαστω ομως να περιμενω οπως κανουν ολοι. Και κατι αλλο, που με κανει να γελαω τελευταια, ειναι το οτι εχω πει σε αρκετους Νεατερνταλ φιλους μου να δουν το Λοστ. Μερικοι απο αυτους αρχισαν και το βλεπουν μαζι με γονεις, γκομενες, γκομενους κτλ και πλεον καθε μερα εχω κανα 2 ατομα να με πρηζουν μονιμως για την εξελιξη της σειρας. Φυσικα η απαντηση ειναι παντου ειναι ιδια 'Κατσε και βλεπε. Εγω τεσσερα χρονια εχω χολιασει με αυτον τον καρκινο. Σειρα σου' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanelj Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Και κατι αλλο, που με κανει να γελαω τελευταια, ειναι το οτι εχω πει σε αρκετους Νεατερνταλ φιλους μου να δουν το Λοστ. Μερικοι απο αυτους αρχισαν και το βλεπουν μαζι με γονεις, γκομενες, γκομενους κτλ και πλεον καθε μερα εχω κανα 2 ατομα να με πρηζουν μονιμως για την εξελιξη της σειρας. Φυσικα η απαντηση ειναι παντου ειναι ιδια 'Κατσε και βλεπε. Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, λοιπόν. Αυτό που παρατηρώ είναι σε κάθε νέο κύκλο οι νέοι χαρακτήρες είναι όλο και χειρότεροι. Ειδικά από τους καινούριους δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ασε που αν δεν εκτιμάει το "viewer discretion advised" αν του πεις τι γίνεται, εύκολα θα το πει σε κάποιον που δεν θέλει να ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanelj Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Tελικα καταλαβε κανεις απο τα συμφραζομενα... ποιοι ειναι οι 6 που γυρνανε πισω τελικα? Γιατι,λογικα δεν ειναι ουτε ο μπεν ουτε ο ντεσμοντ κτλ γιατι αυτοι δεν ηταν στο αεροπλανο.Απο του 6 ξερουμε οτι ηταν ο Χερλι,Τζακ,Κειτ,Σγαλιντ και . . . ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Προς το παρόν αυτοί... Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι μπινιά μπορεί να παίχτηκε γενικά και μπορεί το πανούργο μυαλό του Μπέν να έβγαλε προς τα Μ.Μ.Ε ότι όντως κι'αυτός ήταν ένας απο τους 6 της oceanic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, λοιπόν. Αυτό που παρατηρώ είναι σε κάθε νέο κύκλο οι νέοι χαρακτήρες είναι όλο και χειρότεροι. Ειδικά από τους καινούριους δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Διαφωνώ όσον αφορά τους νέους χαρακτήρες, βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο καθένας έχει την ειδικότητά του, πράγμα το οποίο ίσως μας βοηθήσει στο να καταλάβουμε το τι παίζει γενικά με το νησί. Είδη ο φυσικός κάνει τα πειράματά του και ίσως πάρουμε και κάποια απάντηση από την αρχαιολόγο περί πολικών αρκούδων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carthago Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Tελικα καταλαβε κανεις απο τα συμφραζομενα... ποιοι ειναι οι 6 που γυρνανε πισω τελικα? Γιατι,λογικα δεν ειναι ουτε ο μπεν ουτε ο ντεσμοντ κτλ γιατι αυτοι δεν ηταν στο αεροπλανο.Απο του 6 ξερουμε οτι ηταν ο Χερλι,Τζακ,Κειτ,Σγαλιντ και . . . ??? Μην βγαζουμε στην απ'εξω και τον Ααρων. Μπορει να μετραει και αυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carthago Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Tελικα καταλαβε κανεις απο τα συμφραζομενα... ποιοι ειναι οι 6 που γυρνανε πισω τελικα? Γιατι,λογικα δεν ειναι ουτε ο μπεν ουτε ο ντεσμοντ κτλ γιατι αυτοι δεν ηταν στο αεροπλανο.Απο του 6 ξερουμε οτι ηταν ο Χερλι,Τζακ,Κειτ,Σγαλιντ και . . . ??? Μην βγαζουμε στην απ'εξω και τον Ααρων. Μπορει να μετραει και αυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepetrou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Και ο 6ος είναι αυτός στο φέρετρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Διαφωνώ όσον αφορά τους νέους χαρακτήρες, βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο καθένας έχει την ειδικότητά του, πράγμα το οποίο ίσως μας βοηθήσει στο να καταλάβουμε το τι παίζει γενικά με το νησί. Είδη ο φυσικός κάνει τα πειράματά του και ίσως πάρουμε και κάποια απάντηση από την αρχαιολόγο περί πολικών αρκούδων... Συμφωνω,αν και δεν εχουμε δει πολλα απο τους νεους,ειναι αρκετα υποσχομενοι ειδικα ο Faraday.Οσο για τις πολικες αρκουδες,εχουμε παρει απαντηση αρκετες φορες στις προηγουμενες σαιζον.Αυτο που προεκυψε τωρα ειναι η αρκουδα στην ερημο και απο οτι ακουσα στο ποντκαστ πριν λιγο καιρο,μια καλη αρχη για να κατανοησουμε πως προεκυψε εκει η αρκουδα,ειναι να δουμε το βιντεακι The Orchid(που ειχε παρουσιαστει στην comic-con)... Οσοι το θυμουνται,θα καταλαβαν προς τα που παει το θεμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ε δεν λες και σε μας που δεν το εχουμε δει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anubis-72 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 ... στα πρωτα 4 επεισοδια, έχουμε flashback για τους καινουριους χαρακτηρες και ff για τους παλιους!!!! κοίτα, αυτά για τους καινούργιους, μόνο flash back δεν είναι. Flash forward είναι κι αυτά. Για σκέψου λίγο καλύτερα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.