greekboy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 βγηκε το παιχνιδι για pc παδια,στα γνωστα μαγαζια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 βγηκε το παιχνιδι για pc παδια,στα γνωστα μαγαζια και τι να το κανεις αφου δεν υπαρχει κρακ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 και τι να το κανεις αφου δεν υπαρχει κρακ? δεν χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Εγω το βρηκα αλλα δεν εχει "πελατες" και δεν κατεβαινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 εγω σε 20λεπτα θα το παιζω,το δοκιμασε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 λοιπον εγω το επαιξα!γενικα μου αρεσε αλλα δεν το ευχαριστιθηκα λογω της καρτας γραφικων(6600) και πηγαινε χαλια,ισως καταφερω να το παιξω στο Low πιστευω θα σας αρεσει ειναι πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Είναι ιδέα μου ή το Lost έχει χάσει την "μαγεία" των τριων πρωτων κύκλων και πλέον κουράζει λίγο...Δεν λέω οτι θα σταματησω να το βλέπω αλλά... Με χαλάνε: 1)Τα Fast forward 2)To οτι το ερημικο νησι/μυστηριο/είμαστε χαμενοι έχει αντικατασταθει με τεχνολογια/ σενάρια συνομοσιας/xfiles 3)H απιστευτη ανακυκλωση στην σχεση Jack-Kate-Sawyer[/quote σε ολα συμφωνω εκτος απο το 2..αν δεν ειχε αυτα τα στοιχεια απλα θα ηταν λιγακι βαρετο χωρις καποιο επιστημονικης φαντασιας σεναριο..δε θα σε κρατουσε τοσο πολυ σε αγωνια να δεις τι ειναι το καθε τι που ανακαλυπτουν σ αυτο το νησι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Αρχίζουμε και συμφωνούμε όλοι σιγά σιγά. Εμένα μου δίνει την εντύπωση πως ότι και να μου δείξει από δω και πέρα δεν θα νιώσω τίποτα. Ο κορεσμός είναι ανίκητος, όσο καλό και αν είναι το στόρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Αρχίζουμε και συμφωνούμε όλοι σιγά σιγά. Όπα βάστα! Εγώ πχ δεν συμφωνώ. Ίσα ίσα που μου κάνει εντύπωση ότι μια τόσο "πυκνή" σειρά κρατάει το ενδιαφέρον μου σε κάθε επεισόδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνώ με τον Sotuirn. Μέχρι τώρα τουλάχιστον αυτή η σεζόν μαμάει και δέρνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Πιστεύω ότι κάθε σεζον έως τώρα ήταν καλύτερη από την προηγούμενη. Έχω δει μόνο την πρώτη όλη μαζί ενώ τις υπόλοιπες τις παρακολουθούσα επεισόδιο προς επεισόδιο. Σε όλες τις σεζόν υπήρχαν πάντα επεισόδια ποιο αδιάφορα σε σχέση με άλλα. Όταν τα βλέπεις όλα μαζί δεν καταλαβαίνεις την διαφορά... Μην περιμένουμε σε μόνο ένα επεισόδιο να δούμε όλες τις εξελίξεις μιας σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο μπορεί σε κάποιους να μην άρεσε αλλά εγώ πιστεύω ότι βάζει θεμέλεια για κάποιες απαντήσεις. Επιβεβαιώνονται πράγματα που μέχρι τώρα ήταν απλά θεωρίες (και υπήρχαν πολλές διαφορετικές) και μας δίνει άλλο ένα κομμάτι του παζλ. Όσο για το παιχνίδι (δεν μου άρεσε και τόσο, αν και δεν έπαιξα και πάρα πολύ) δεν περιμένω να βγει τίποτα σχετικό αφού όπως είπαν οι σεναριογράφοι δεν έχει καμιά σχέση με αυτούς. Απλά θα είναι άλλη μια θεωρία όπως οι άλλες τόσες που κυκλοφορούν στα forums. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 πότε βγαινει νεο επεισόδειο ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Κανονικά σήμερα θα παιχτεί στην Αμερική. Ξημερώματα θα μας το στειλουν πακέτο και εμάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Συστημένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 α ωραια. χααχαχα εχω αγωνια :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.