Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια ειναι χαλαρα ο ααρων της κλαιρ,πρωτον γτ δειχνει να χει μεγαλωσει και λογικα αποκλειεται ναναι της κειτ και να μεγαλωσε τοσο γρηγορα (αν και δεν εχουμε ενδειξεις για το ποσο καιρο πριν εχουν βρεθει)

και 2ον τοσα ονοματα υπαρχουν,σιγα μη ζηλεψε το ααρων.. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το ονόμασε το ξώγαμο του χιλμπιλι έτσι για να θυμάται την Κλαιρ και το παιδί της που τους ρουφηξε ο καπνος - μαχαίρωσε ο Λοκ - βασάνισε ο Σαγιντ..

Μπορώ να βγάζω θεωρίες ως αύριο! :P

btw με νευριάζει ο Σογιερ δεν ξερω αν το καταλαβατε. :P

Το ονόμασε το ξώγαμο του χιλμπιλι έτσι για να θυμάται την Κλαιρ και το παιδί της που τους ρουφηξε ο καπνος - μαχαίρωσε ο Λοκ - βασάνισε ο Σαγιντ..

Μπορώ να βγάζω θεωρίες ως αύριο! :P

btw με νευριάζει ο Σογιερ δεν ξερω αν το καταλαβατε. :P

....που τους πλακωσε καταλαθως ο Χιουγκο οταν σκονταψε!!

Σωγιερ απλα respect btw!!! Διαφωνω μαζι σου...

Καλα ρε σεις η Κειτ πως κραταει τις μπουταρες της σε τετοια φορμα??? Μα ουτε μια τριχα μετα απο τοσες μερες χαμενοι στο νησι??? Να χε στην καταπακτη κανα μηχανημα photolysis???

τις κανει αποτριχωση ο σογιερ με το εργαλειο του ... :-D

(πολυ ξυρισμα λεμε )

ρε παιδια ξεχασατε το βασικο! γιατι η κειτ αναγκαστηκε να

ιωθετησει τον ααρων?

SPOILER : προσοχη!

λετε ο Σογιερ να ειναι τζουφιος? :lol::lol::lol::lol::lol:

Βασικά δεν ξέρω γιατί αλλά μου κόλησε πολύ άγρια στο κεφάλι ότι οι σεναριογράφοι βάλαν στην υπερβολή ένα στοιχείο έτσι ώστε να μας πουν ότι

(τουλάχιστον για τον Τζακ και την Κέιτ) έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ.Για αυτό δεν μου κάθεται το μικρό να είναι ο Άαρων. Απο την μία βέβαια παίζει να έμαθε ο Τζάκ ότι η Κλαίρ ήταν αδερφή του και απλά να μην θέλει γιακάποιο λόγο να δει το μονάκριβο ανηψάκι του, απο την άλλη όμως (που είναι και καλύτερο) οι Αμερικάνοι έχουν την συνήθεια πριν πεθάνουν να λένε βαρυσήμαντα λόγια. Παίζει να πέθανε η Κλαίρ με το μωρό της και να είπε στην Κέιτ να βγάλει το δικό της Άαρων.

o desmond ειχε δει την claire ομως να μπαινει στο ελικοπτερο

bougas-anubis , βαλτε spoilers..

το επεισοδιο ηταν μαλακια, γιατι δεν γινετε 41:45 να διχνεις οτι νανε, και 3 seconds να κανεις το μπαμ

Πιστευω ότι

1)η Κλαιρ πεθαίνει-σκοτώνεται οπότε η Κειτ φροντίζει τον Ααρων...

2)Έμπαινε Σώγιερ

3)Μεγάλος καληνυχτάκιας ο Τζακ!! Όλοι πηδάνε εκτός από αυτόν...Σώγιερ, Κορεάτης, Σαγίντ, παππούς... Μέχρι κ ο χοντρός πήγε να πηδήξει!

Το άλλο με την

μαμά της Kate το πήρατε χαμπάρι; Της λέει ότι τα τελευταία 4 χρόνια οι γιατροί της δίνουν 6 μήνες ζωής... Και η Kate λέει ότι την τελευταία φορά που μιλήσανε, η μητέρα της αρρώστησε του θανατά! Οπότε... έτσι ίσως να μπορούμε να υπολογίσουμε πόσο "μακριά" στο μέλλον είμαστε!

Πόσο καιρό κυνηγούσε ο πράκτορας την Kate; Θυμάται κανείς;

Μετριο επεισοδιακι, δεν προχωρησε καθολου η υποθεση.

Καταρχην, μονο εγω καταλαβα απο την αρχη οτι το παιδι ηταν ο ααρων?? (πολυ μυαλο ο δικος σου λολ)

Απλα το εδειχνε πολυ αυτη την φορα, πεταει μετα στον δικηγορο οτι δεν θελει το παιδι της, και μετα απο ενα λεπτο ανουσια σκηνη με τον ααρον να κλαιει, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια??

Καποια στοιχεια, σημαντικηα η μη απο το επεισοδιο.

1) η κειτ εχει περιοδο, γιαυτο δεν ειναι εγκυος

2) γιατι να βλεπουμε ημιγυμνο τον σογιερ προς τερψη του γυναικιου πληθυσμου, και να μην βλεπουμε ΚΑΙ ημιγυμνη την κειτ?? ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΟΣΤ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

3) Σχεδον κανεις δεν σχολιασε την σκηνη με τα χαρτια.. κατα την γνωμη μου κατι δεν παει καθολου καλα με την συγκεκριμενη.. Ο αλλος μαντευε τα χαρτια, η απλα τα εδειχνε η αλλη και τα θυμοταν.. Αρα η εχει ιδιαιτερες ιδιοτητες, η ειναι διανοητικα καθυστερημενος, μια και δεν μπορει να θυμηθει τρια χαρτια τραπουλας.

Αρα αν εχει καποιες ιδιαιτερες ικανοτητες, τοτε η επιλογη των ατομων δεν ειναι καθολου τυχαια, μια και ο τζαπανοαμερικανος μιλαει με τους νεκρους.... think about it...

• Moderators

Καταρχην,

μονο εγω καταλαβα απο την αρχη οτι το παιδι ηταν ο ααρων?? (πολυ μυαλο ο δικος σου λολ)

Απλα το εδειχνε πολυ αυτη την φορα, πεταει μετα στον δικηγορο οτι δεν θελει το παιδι της, και μετα απο ενα λεπτο ανουσια σκηνη με τον ααρον να κλαιει, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια??

Μια από τα ίδια και εδώ.

3) Σχεδον κανεις δεν σχολιασε την σκηνη

με τα χαρτια.. κατα την γνωμη μου κατι δεν παει καθολου καλα με την συγκεκριμενη.. Ο αλλος μαντευε τα χαρτια, η απλα τα εδειχνε η αλλη και τα θυμοταν.. Αρα η εχει ιδιαιτερες ιδιοτητες, η ειναι διανοητικα καθυστερημενος, μια και δεν μπορει να θυμηθει τρια χαρτια τραπουλας.

Αρα αν εχει καποιες ιδιαιτερες ικανοτητες, τοτε η επιλογη των ατομων δεν ειναι καθολου τυχαια, μια και ο τζαπανοαμερικανος μιλαει με τους νεκρους.... think about it...

Κι εγώ νομίζω ότι έχεις δίκιο εδω. Κάπου πριν χρόνια είχα διαβάσει ότι

παρόμοιο τεστ με τα χαρτιά χρησιμοποιείται για να ανιχνεύσει/επιβεβαιώσει psychic abilities σε κάποιο άτομο.

Το επεισόδιο ωστόσο εγώ θα το έλεγα καλό. Κατέβαλε σημαντική προσπάθεια να κλεισει ή να γεφυρώσει κενά και περέμεινε στο κλασσικό LOST μοτίβο που βάζει νέα μυστήρια στο παιχνίδι. Και -το πιο σημαντικό- ενώ μύριζε τρελό filler εδώ και μια βδομάδα, τελικά δεν το λες filler... όχι εύκολα τουλάχιστο.:devil:

Μια από τα ίδια και εδώ.

Κι εγώ νομίζω ότι έχεις δίκιο εδω. Κάπου πριν χρόνια είχα διαβάσει ότι

παρόμοιο τεστ με τα χαρτιά χρησιμοποιείται για να ανιχνεύσει/επιβεβαιώσει psychic abilities σε κάποιο άτομο.

Το επεισόδιο ωστόσο εγώ θα το έλεγα καλό. Κατέβαλε σημαντική προσπάθεια να κλεισει ή να γεφυρώσει κενά και περέμεινε στο κλασσικό LOST μοτίβο που βάζει νέα μυστήρια στο παιχνίδι. Και -το πιο σημαντικό- ενώ μύριζε τρελό filler εδώ και μια βδομάδα, τελικά δεν το λες filler... όχι εύκολα τουλάχιστο.:devil:

πολυ ghostbusters βλεπεις ^^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...