Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε σκόρπια πράματα που έχω διαβάσει στο πέμπτο επεισόδιο θα γίνει πανικός.

Όσον αφορά στον πατέρα του Τζακ,

Δεν μπορώ να καταλάβω την σιγουριά πως είναι νεκρός και δεν μπλέκεται πουθενά. Πέραν των βολτών στο νησί, το mobisode 13, το άδειο φέρετρο και την εμφάνιση του στην καλύβα (που δεν τον γνωρίζει ο χερλι ώστε να τον φανταστεί) και το ότι "τον βρήκαν νεκρό" στο ξενοδοχείο και το είπαν έμεσα στον γιο του, ένα επιχείρημα ισχύει για το ότι είναι νεκρός.

Στο νεκροτομείο η σωρός του. Το ισχυρότερο στοιχείο αλλά από την άλλη μας

δείχνουν κοτζάμ αεροπλάνο με πτώματα;)

Και κάτι που θυμήθηκα, κυρίως μετά το mobisode, που μου ξεκαθάρισε ότι είναι ζωντανός, στο φινάλε της τρίτης περιόδου (το οποίο χρονικά είναι πολύ πιο προχωρημένο από τα άλλα flash forward, μιζεριασμένος τζακ) ο τζακ αναφέρει και συνταγή γραμμένη από τον πατέρα του και λέει σε έναν γιατρό "τράβα πάνω ρώτα τον πατέρα μου" και μεις τον είχαμε για τρελό.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγω πάντως λέω: χμμμμμμμμμ....:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μπορει να πεθαινε καπως η κλαιρ και να ειπε στην κειτ να της προσεχει το παιδι...τοσο απλα..εδειχνε να το αγαπαει παντως

Αυτό θα έλεγα κι εγώ και ότι μάλλον φταίει ο Τζακ που η Κλαιρ σκοτώθηκε. Ή έμαθε ότι ήταν αδέρφια και δεν αντέχει να δει το ανήψι του για να μη θημάται τι έγινε

Μπορει να πεθαινε καπως η κλαιρ και να ειπε στην κειτ να της προσεχει το παιδι...τοσο απλα..εδειχνε να το αγαπαει παντως :P

πιστευω οτι προσποιητε.δεν ειδες μολις ειπε το ααρων,και το αγκαλιασε,το βλεμμα της?

κατι παιζει με αυτην την ιστορια. που θα παει,σε 3 χρονακια θα μαθουμε :-)

λες στο ταφο να ειναι τελικα

η κλαιρ?

ξερω γω,λογικα οπως ειπε ο ντες,εφυγε απο το νησι,το παιδι το κραταει η κειτ,ο τζακ στεναχωρεθηκε για τον θανατο αυτο....

Ο πιο τυχερός είναι ο Σώγιερ,ζει στην εξοχη,εχει και σπιτακι τωρα....ειναι και επιβητορας!!! Κατα τα αλλα καλο το επεισοδειο , το εσωσε στο τελος η Κειτ..και μια ερωτηση :ο Τζακ γιατι ειπε οι ηταν 8? μπερδευτηκα

για να μην ψαξουνε οι αρχες για τους υπολοιπους αγνοουμενους που μεινανε στο νησι.πρεπει να νομιζουνε ολοι οτι ειναι νεκροι.σαν συμφωνια ενα πραμα με τον μπεν για να γυρισουνε πισω στα σπιτια τους.

Δεν της τον εριξε αυτη την φορα καθολου. Δεν ηθελε η Καιτουλα ...

δηλαδη εσενα αμα ερχοτανε η γκομενα στο κρεβατι σου,και κοιμοτανε διπλα σου αγκαλια με τα ποπομερια απ'εξω,δεν θα εκανες τιποτα?

οχι μονο κανανε,αλλα της

επαιξε και κλαρινο ο τζειμς....

πιστευω οτι προσποιητε.δεν ειδες μολις ειπε το ααρων,και το αγκαλιασε,το βλεμμα της?

κατι παιζει με αυτην την ιστορια. που θα παει,σε 3 χρονακια θα μαθουμε :-)

Απλα ηταν τετοιο το βλεμμα της επιτηδες,για να γινει πιο μυστηριο το ολο θεμα..εξαλλου ηθελε να το προστατευσει και απτην δικη και απτην μανα της,εκτος αμα το εκανε για να μην αρχισουν οι ερωτησεις οπως "πως ειναι ξανθο το παιδι μωρη? " :P και αλλα τετοια..και μαλλον ο τζακ οπως ειπαν και πιο πανω εμαθε οτι η κλαιρ ειναι αδερφη του κατα καποιο τροπο και δεν θελει να δει το ανηψι του :P..μετριο επεισοδιακι παντως...

Απο οτι καταλαβα οι Λοστ ειπαν οτι οταν επεσε το αεροπλανο σωθηκαν 8 ατομα. Μεσα σε αυτα τα 8 προφανως δεν ειναι ο Ααρων και ο Ντεσμοντ. Συμφωνα με αυτα που ξερουμε ζωντανοι ειναι 6 αρα 2 ατομα που ηταν στο αεροπλανο πεθαναν δηλαδη απο τους 8 που ηθελαν ή αναγκαστηκαν να σωθουν δεν ζουν 2. Οι αλλοι που εμειναν κρυμμενοι στο νησι προφανως θεωρηθηκαν ηδη νεκροι απο τη πτωση.

Οι σιγουροι απο τους 8 : Κειτ, Τζακ, Χιουγκο και Σαχιντ.

Οι πιθανοι Κλαιρ, Κορεατες, Ροουζ και Ραμπο, πιο απιθανοι ο Λοκ και ο Σογιερ. Οι αλλοι ειναι μαλλον ψιλοαδιαφοροι για τους θεατες οποτε δυσκολα να ειναι μεσα στους 8.

Ελα και ενα spoiler το οποιο ουτε θα μπω στον κοπο για να το κρυψω. Καλα ρε σεις η Κειτ πως κραταει τις μπουταρες της σε τετοια φορμα??? Μα ουτε μια τριχα μετα απο τοσες μερες χαμενοι στο νησι??? Να χε στην καταπακτη κανα μηχανημα photolysis???

Καταρχας λολ Carthago :-) Εχει οντως μηχάνημα, μαζι με το πιλατες.

Ρε παιδια, σήμερα ειλικρινά χάζεψα.. Έλεγα ωχ θα πέσει κανα τεστ dna και ωχ, το εκαναν σαπουνοπερα και πέφτει η τελευταια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ λεξη και μαζι επεσε το μπολ με το ποπκορν, το τηλεκοντρολ και το σαγονι μου.

UN - FREAKIN - BELIEVABLE, η σειρά τα σπάει απίστευτα πολυ.

Μιλαμε εχω λιωσει στα γελια απο τα σχολια εδω μεσα, βλεπε μπουταρες, κλαρινο κλπ

Θεικα λεμε.

Προφανως και ειπαν μονο για 8 για να κρυψουν τους αλλους...

ααα ξέχασα, χαλαρά ο Τζακ

έχει ενοχές για αυτούς που άφησε πίσω, βλέπε ΚΑΙ την αντίδραση στα λεγόμενα Χερλευ, να λοιπόν γιατί δε θέλει να δει το παιδί.

Απο την άλλη να είναι όντως το παιδί του Χιλμπιλι και να το φωνάζει Ααρον γιατί το βρήκε κουλ όνομα και το έκλεψε απο την κλαιρ και δεν θελει να το δειχνει μην της το ματιασουν, να παιζει και αυτο; Η να λεει οτι ειναι ο Ααρον για καποιο λογο και να ειναι στην ουσια το παιδι της με τον χιλμπιλι; Ημαρτον..

Omg πονοκέφαλος...

αρχικα εγω μολις ειδα ξανθο παιδακι ψαρωσα και ειπα οτι ειναι του Σωγιερ, αλλα τελικα ντε-μπα.

το να του εδωσε το ιδιο ονομα λιγο δυσκολο μου κανει, ελπιζω να μαθουμε συντομα....συνεχως καινουρια ερωτηματα και μενουν αλλα αναπαντητα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...