Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

επεισοδιο για να μας πει για τους χαρακτηρες και μονο. ξερουμε οτι η αυστραλεζα δεν ειναι στον εξω κοσμο. περιεργο αυτο με το ελικοπτερο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης

πιθανότατα η Κέιτ στο τέλος του γ' κύκλου να εννοούσε τον Άαρον όταν έλεγε στον Τζακ "θα αναρωτιέται γιατί λείπω", μια και πολλοί θεωρούσαν ότι αναφερόταν στον Σώγιερ.

Όπα όπα! Ποιός Άαρων? Εγώ Ερικ άκουσα να το λέει το μικρό.

Κι από που κι ως που να μην είναι η αυστραλέζα έξω?

Ή εγώ ή εσείς κάτι μπερδέψαμε. Εξηγείστε λίγο αυτά που λέτε

edit: άκυρο, το είδα τελικά looooooool

Α ρε γαμώτο και έλεγα ότι θα είναι του Τζακ το παιδί και στην τελευταία σκηνή θα μας το δείξει και καλά να παίζει με πλαστικά όργανα γιατρού.... Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα τελικά σ' αυτό το νησί! Την Κειτ ο μικρός την είπε μαμά έτσι; Και που να ήξερε.... P.S. Ο Άαρων πίανεται για ένας από τους 6;

Προφανως και δεν πιανεται... Αφου ο Jack ειπε στο δικαστηριο την ψευτικη ιστορια που ολοι εχουν συμφωνησει να πουν στον "εξω" κοσμο ωστε να δικαιολογησουν το γεγονος οτι μονο 6 επεζησαν. Ειπε χαρακτηριστηκα οτι 8 επεζησαν της πτωσης και απο αυτους 6 τελικα τα καταφεραν να φτασουν στην ακτη και να συνεχισουν. Επειδη προφανως το παιδι δεν ηταν στην πτηση δεν μπορει να ειναι ενας απο τους OCEANIC 6.

Y.Γ. Κατι μου λεει οτι η Regina εχει στο κροταφο της πιστολι του Sayid οταν μιλαει στον ασυρματο!

γιατι δεν το βλεπεις ρε sellers? αμα σου πουμε μαπα δηλαδη,δεν θα το δεις? :-D

να υποθεσω:

παιζουνε 2 σεναρια με το

μωρο.

1)επρεπε να μεινει για καποιον λογο στο νησι η κλαιρ,και εδωσε το μωρο στην κειτ.

2)την σκωτωσε η κειτ,για να παρει την θεση της στο ελικοπτερο οταν φευγανε απο το νησι?και ετσι της εμεινε το μωρο?

δεν ξερω ρε παιδια τι γινετε.εχω μπερδευτει. ενα ειναι παντος το σιγουρο.οτι ολοι τρεχουν σαν τρελοι να σωθουν,να φυγουνε απο το νησι.... και ο

σογιερ γ@μ@ει!

αν δεν κανω λαθος ειναι η 4η που της το ριχνει.

ΕΥΓΕ ΤΖΕΙΜΣ!

Καλο επεισοδειο,οχι στο επιπεδο των αλλων 3(για μενα),δεν προχωρησε τοσο πολυ το μυστηριο(κατι εκανε βεβαια,προφανως),αν κ παλι,αφησε ανεξηγητα ερωτηματα-με φιναλε what the fuck,again..σποιλερ αχεντ(σορυ sellers:-))

εγω παλι νομιζω πως το παιδι,πιανεται ως survivor no6..δεν ξερω,θα δειξει..καλα,Λοκ πολυ μαγκας με τον κινεζο,τζακ μπαουερ καταστασεις!!!!:-D:-D

εμενα δεν μου αρεσε!!!

καταρχην το flash farward δεν εδωσε καμια σημαντικη πληροφορια εκτος μια που αναφερθηκε πιο πριν

ααρων

....

θετικα(που δεν ειναι σποιλερς):

οι κορυφεες ατακες του Σογιερ

η Κειτ με το σορτσακι :mrgreen:

η υποθεση δεν προχωρισε σχεδον καθολου...

καποιες παρατηρησεις:

1)αφου ο Ααρων ειναι με την Κειτ σημαινει οτι η Κλαιρ δεν εφυγε απο το νησι

2)αυτο με τα χαρτια λετε να εχει καμια σημασια?ή ετσι μας το εδειξαν?

3)ο Μπεν κρυβεται αλλα απο ποιον?σιγουρα δεν ειναι ο πατερας του Τζακ,ισως ο πατερας της Πεννυ....

4)ειδαμε και τους κινεζους που λεγαμε που ειχαν χαθει:lol:

5)για το αεροπλανο θα συμφωνησω με αυτο:<<Κατι μου λεει οτι η Regina εχει στο κροταφο της πιστολι του Sayid οταν μιλαει στον ασυρματο!>>!Εκτος και αν δεν ακολουθησαν ακριβως την ιδια πορεια οπως ειχε πει ο φυσικος στον πιλοτο

γενικα: 6,5-7/10

καλα,Λοκ πολυ μαγκας με τον κινεζο,τζακ μπαουερ καταστασεις!!!!:-D:-D

Ετσι Ετσι!!! αυτο ξαναπεστο μεγαλε. βλεπω Τζον Λοκ στο Σεζον 8,

:-D:-D:-D

@ BOUGAS Περίμενα πρώτα να διαβάσω την κριτική σου και μετά να το δώ... ( :devil: :devil: :devil:)... Απλά επειδή δεν θα το δω μόνος μου περιμένω μέχρι το βράδυ.

κλασικο επεισοδιο λοστ....σε μπερδευει ακομα περισσοτερο.αλλα οπως παντα,το τελος απιστευτο.1 δεπτερολεπτο,ενα ολοκληρο επεισοδιο.

Κατι μου λεει οτι η Regina εχει στο κροταφο της πιστολι του Sayid οταν μιλαει στον ασυρματο!

δεν πιστευω οτι συνεβη κατι τετοιο.μαλλον το ελικοπτερο εμεινε απο καυσιμα και επεσε....

οπως και να το κανουμε,ο σαγιντ ειναι πολυ βαρυς....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...